בא לי לבכות!!!!

בא לי לבכות!!!!

קודם כל, תרשו לי לומר שהופתעתי... אני המון זמן לא פה... לימודים, תקופת מבחנים... אני אפילו לא מתקרבת לפה... וחיים ודינה מנהלים?? נו שוין... טוב... אז אני על טופמקס..כבר.. מממ?לא יודעת, בערך חצי שנה... תופעת לוואי? כצפוי, הורדתי במשקל... תופעת ה"נימול" שכמעט ולא מורגשת כבר..ו... עכשיו...חצי שנה אחרי הבנתי ... טוב אני אתחיל מהתחלה לפני כמה ימים עשיתי מבחן באנגלית, ולא הספקתי 3 שאלות, מתוך 12...אני. אני, שבחיים שלי זה לא קרה לי. אני, שתמיד הייתי יוצאת שעה לפני מבחנים. העניין הוא ששבועיים לפני זה עשיתי עוד מבחן וגם יצאתי בדקה האחרונה והרגשתי שאני כמעט ולא מספיקה. מה גם, שבזמן האחרון, כשאני לומדת, אני מרגישה שאני נורא איטית, שקשה לי להתרכז, שאני צריכה לסגור את המוזיקה(אני??? לסגור את המוזיקה?? אני הרי תמיד לומדת עם מוזיקה!!!!!) ואני לא יודעת מה לעשות. עכשיו, בסדר, נגיד ואני אדבר עם הרופאה שלי, ונגיד והיא תחליף לי תרופה שוב... זה תהליך..קודם כל היא לא נמצאת בצפון, איפה שאני כרגע, עושה את המבחנים.דבר שני, עד שאני אסיים את המבחנים,אני עדיין אשאר עם הליקוי הזה - החוסר ריכוז המשוויע והמעצבן הזה!!!!! בא לי לבכות!!!!!!! :( אני לא יודעת מה לעשות!!!!!!

חייםלוי

Member
מנהל
../images/Emo46.gif לא טוב. את יכולה לדבר עם המרצים

שלך שיתנו לך הארכה במבחנים גם בלי הבאת מסמכים למיניהם? אולי אם תסבירי להם את המצב זה יעזור לפחות בזה. בינתיים תדברי עם הנוירולוגית כדי להחליף תרופה.

חייםלוי

Member
מנהל
מי שנמצא בזמן הבחינה יכול לתת לך

יותר זמן. אני לא יודע אם זה המרצה או אנשים הנשלחים במיוחד להשגיח. אם המרצים ידעו הם יכולים לתת הוראה שאת תקבלי הארכת זמן. הכל תלוי כמובן בהבנה שלהם את הבעיה.

לא, זה לא הולך ככה.

אלה שנשלחים במיוחד להשגיח רק באים לעבוד. אין להם שום אפשרות לתת לי הארכה. גם לא למרצים. זה לא קשור אליהם, הם רק באים ללמד. למי שכן יש, כבר אין אפשרות לתת הארכת זמן. כבר תקופת מבחנים, והייתי צריכה לבקש את זה בתחילת סמסטר. זה לא מעניין אותם מה יש לי. שוב, זה לא בית ספר. הלוואי וזה היה. :( :( :(

מה עם מועדי ב'?

אולי תספיקי עד אז לארגן את האישורים ותורידי מעצמך את הלחץ כרגע? טופמקס גם מקשה בשליפת מילים, אז אולי גם זה מעכב אותך

המכללה הוציאה לא מזמן הודעה

שאין הארכות זמן יותר. בלי יוצאי מן הכלל. הייתי צריכה לעשות את זה בתחילת שנה. מבחינת מועדי ב, זה קרוב מדי למועדי א- שבוע, שבועיים אחרי, אז זה כבר לא משנה. מבחינת שליפת מילים, אני לא חושבת שיש לי בעיה עם זה..

לאור כל זאת,תישמרי על קור רוח.

אני מאחל לך להצליח , הכי טוב במיספר השאלות שתספיקי.וזה יספיק כדי להמשיך הלאה.

זוהר תפני לראש מדור בחינות../images/Emo24.gif

אני לא זוכרת לאיזו אוניברסיטה המכללה כפופה, אבל את צריכה לפנות אל ראש מדור בחינות כדי שיפנו אותך אל מכון לשם אבחון, על-מנת שתקבלי הקלות במבחנים. בד"כ יש גם פסיכולוג במכללה שיכול ליעץ לך, גשי לשוחח איתו, את תקבלי תשובות רציניות והתיחסות רצינית לבעיה שנוצרה שלא באשמתך. במקרה הכי גרוע, פני לדיקן. הם כבר ידעו מה לעשות בנוגע לסמסטר הנוכחי,אל דאגה, הם מוצאים פתרונות, האינטרס שלהם הוא שתשארי איתם המצב של האוניברסיטאות מאוד קשה, את לא צריכה להיבהל, זה לא שעשית משהו במזיד. גשי בביטחה ובררי מה יכולים לעשות עבורך. בהצלחה מותק

למעלה