בא לי לבכות

gulij

New member
בא לי לבכות ../images/Emo7.gif

אני אומנם לא משתתפת לאחרונה בפורום אבל פשוט התחשק לי לפרוק את היום המזעזע הזה לאיפשהו, וסליחה מראש על רוח הנכאים שאני מכניסה לפורום. אז קיבלתי היום בטא שלילית - טיפול שני. וכן אני יודעת שזו רק ההתחלה ושצריך סבלנות בטיפולים. אבל בכל זאת הייתה לי איזה תקווה. וכשהאחות התקשרה בצהריים הייתי בטוחה שהנה החיים עומדים להשתנות והלב דפק עד ש... היא הצטערה על הבטא השלילית - ואני הצטערתי הרבה יותר. לא יודעת למה ציפיתי, גם ככה העוברים לא היו משהו הפעם - ממש בינוניים, הכל הלך עקום וחוץ מלהתנפח מההורמונים ומלהתעצבן על כל העולם ואשתו לא קרה לי שום דבר טוב החודש הזה. אז זהו, אמרתי את מה שהיה לי להגיד, לפעמים זה נראה לי כאילו זה לא יקרה לי אף פעם, כאילו לא הגיוני שיום אחד אני אקבל תשובה אחרת, אני ארגיש משהו אחר. תמיד זאת המיגרנה הזאתי שלפני המכשפה והחיפוש אחרי סימנים של הריון שלא קיימים. זה נראה לי כמו אגדה כמו משהו שקורה רק לאחרים. שוב סליחה על ההשתפכות הפסימית הזאת וכל הכבוד למי שהחזיקה מעמד וקראה עד הסוף את כל השטויות שלי.

חגיתלה

New member
קבלי ../images/Emo24.gif ענקי

כל שלילי שמתקבל כואב ביותר. מאחלת לך שהכאב של השלילי הזה יהיה האחרון שתדעי וכי הפעם הבאה תהיה הפעם האחרונה שתוביל אותך לבובון מתוק וחומד. בהצלחה.

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif gulij ../images/Emo24.gif

בואי, שימי ראש על הכתף שלי ותבכי כמה שאת רוצה. את רואה את הפסים האלה מתחתיך? זה הקרשים
. מכות כאלה מפילות למטה לקרשים וזה כואב. אנחנו מתכננות, מאמינות, מתפללות, רוצות ומקוות והמציאות נושכת
. אלו לא שטויות, אלה כאבי החים שלנו, זה כאב קיומי שאנחנו סוחבות יום יום ושעה שעה, למרות שלפעמים אנחנו מצליחות להתעלות מעליהם והם רק ברקע. היום בוכים גוליג', בוכים ומיבבים ומקטרים על מר גורלנו. מחר כבר יהיה מעונן חלקית ומחרתיים, גם אם ירד גשם, בשבילך השמש שוב תזרח. אל תפסיקי לקוות, אל תפסיקי לרצות. אי שם מעבר לאחד מעיקולי הנהר הסוחף הזה מחכה לך תינוק אחד שיעשה אותך אמא
.
נועם

chompi1

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo24.gif

מבינה אותך מאד. את התחושה הזאת שלא נראה שאף פעם תהיה תשובה אחרת חוץ מזו שאנחנו מכירים, אבל היא תגיע, והיא תהיה הכי בעולם, והיא תקרה בקרוב. אז חמודה, שולחת לך
חזק על שלילי מגעיל וכואב. עכשיו זה כואב, אבל הכאב מתעמעם עם הזמן, ואוטוטו יחזרו הכוחות, ותוכלי לנסות שוב. אני מקווה שבפעם הבאה הדברים יילכו טוב יותר, וכשהאחות תתקשר, היא תספר לך שהחיים שלך הולכים להשתנות, ורק לטובה.

limordc

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

בטיפולים האלו סבלנות זה שם המשחק... מאחלת לך שלא תצטרכי הרבה מזה..

אני קראתי עד הסוף וכתוב שם

"אין מצבים נואשים רק אנשים שמיואשים מהמצב". שכחת את החתימה שלך, מותק? אז כן, אין דבר מבאס יותר מבטא שלילית. גם אני כל חודש חושבת שלא ייתכן שיהיה לי כזה מזל ענקי. גם לי היה חודש על הפנים (פרצו לי הביתה וגנבו את כל התכשיטים והמזכרות מאנשים שאהבתי ושכבר לא יקנו לי כלום לעולם) ועכשיו הסתבר שהוא נדפק גם במובן הזה. אבל יש לנו מזל גדול - זה לא סוף פסוק! אפשר לעשות עוד טיפול ולהצליח בו
וזה בדיוק מה שאני מתכוונת לעשות. רוצה לבוא איתי?

blessed

New member
כל כך מבינה אותך ../images/Emo24.gif

תזכרי ש"אין מצבים נואשים" (זה את אמרת!) עוד יהיה טוב...

אפרסקה

New member
אויש אני נורא עצובה בשבילך ../images/Emo10.gif

גם לי זה נראה לפעמים כמו אגדה אבל בסוף אני מאמינה שגם אני אחיה באגדה הזו! תשתפכי כמה שבא לך, בשביל זה אחנו כאן!!

Galit29

New member
גם אני מצרפת את החיבוקים שלי

ושולחת אלייך אופטימיות וסבלנות

למעלה