בא לי כינרת

ת י א ה

New member
בא לי כינרת

בא לי כינרת עם בריזה של לפנות ערב שמעיפה את כל הצלחות החד-פעמיות משולחן האוכל שעליהן יונחו סטייקים עסיסיים שנשרפים על המנגל ממש עכשיו ואיפה הילדים אני שואלת את המנפנף התורן שמצביע על המים ואומר הם לא יצאו כבר מהבוקר אפילו לא כדי למרוח קרם שיזוף שמונח ליד הספר שאני קוראת מטר מהאוהל על שק השינה שאם שוכבים עליו על גב אפשר לראות את הצמרות הגבוהות של האקליפטוסים ובבוקר לשמוע את הציפורים מצייצות אחרי שכל הלילה בקושי ישנתי כי היתה שם אבן שתקועה ממש בגב הלא שזוף כי את לא שמה בגד ים מה את מצטנעת הוא אומר והקפה כבר מתקרר כן, זה הולך נהדר עם פרגיות בעשר בבוקר ואיפה הילדים אני שואלת לכי תשטפי פנים הם כבר במים נכנסו לשם עם הזריחה את מוכרחה לשים כבר בגד ים להכנס גם אחרי ארוחת הבוקר אחרי הספר אחרי הבירה הבטלה הזו הורסת תחתכי סלט תריחי ת'אוויר ואת השקט של המתח במקלט של עוד שניה אחרי צפירה של הצפון אשר אבד. תיאה

Rinattt

New member
אאוץ' ../images/Emo122.gif

מה זה הכאבת ליייייייייייייייייייייי

מיקי 43

New member
כינרת כינרת

נראת את אחרת תכולה ושוקטת היית היא עוד תשוב עם התכלת והמרגוע עם ציוץ הציפורים והבריזה עם ספר או עם חכה עם רייח המנגלים וחיוך על הפנים רק סבלנות ואורך רוח שבת שלום שקטה ונינוחה לכל יושבי המקלטים לכל חילי צה'ל ולכל עם ישראל

d a n i e l s 5

New member
ההיית, או חלמתי חלום?

הוי כנרת שלי........ הוי , תיאה תיאה...... כמה יפה כתבת, כמה עצוב, כמה מרגש. שבת שלום לך יקירה.

אפילו ל......

קצת יותר קרוב מהכינרת...... לכרית שלי למיטה לכביסות לבלאגן לשכנים (כן אפילו להוא מלמעלה השיכור.....) לגינה שלי למשפחה שנשארה שם רק קצת קצת............קצת הביתה
אני כבר עיפה.....

יפה

לך כנרת, עוד קצת תקווה, הרבה אהבה, והיא עוד תשוב... ההיית או חלמתי חלום...

דנדי1

New member
תיאה שלי......

תזכירי לי.... כמה סוכר בקפה? וכנסי למים כבר לפני שאזרוק אותך עם הבגדים והספר (לא מתחשב בפיין)

מיKה

New member
מתוקה שלי

עשית לי דמעות.... אוהבת אותך. אוףףףףףףףףףףףףףף

לי זכורים החביתות של דנדי...

וואוו כמה טוב לחוות לפחות את הזכרונות של הבילוי והנאה באוירת הכנרת כאשר הראש והלב עסוקים כל היום בדאגות הרגעים האלה מתעצמים ביופים ובאיכותם

maof

New member
תיאה ../images/Emo24.gif

הכנרת נמצאת עדין באותו מקום שהיתה ת'מול שלשום... שקטה למראית עין...וגואשת מבפנים רק מחכה...לבריזה שתגיע להחליק מעל גליה בכדי להרגיע את המתח שבאוויר. מעוף

magic40

New member
תיאלה

למרות שאיני קשורה לכנרת בשום נוסטלגיה הגעגוע שלך נוגע

Snarc

New member
לפי מה ששמעתי

וכמובן שצריך להתחשב במרחק,אבל חושב תל אביב את הכנרת שתתה, והשאר שנשאר בא מ................טוב אולי בעצם לא כאדי להגיד לתל אביבים מאיפה בדיוק מתביב.

R a c h e li

New member
../images/Emo25.gif

תודה על השיתוף ומקווה שאצליח להרגיש לא רק בקריאת מילותייך כמה שבא לי ....

למעלה