בא לי טיול !

41מיקה

New member
בא לי טיול !

בנות , אולי ניסע לטיול ? יש סיור בירושליים שעולה 70 שח' , מתקיים ביום ה' 16.6 בערב . מי שמעוניינת , שתשרשר כאן , כדי שאבין אם יש מעוניינות . בואו ניסע ! קישור לאתר : http://www.einkerem-legend.co.il/category.asp?catId=14 יאללה ! מי באה ?

טורטיתת

New member
את לא שיפוץ?!

איך טיול את לא שיפוצים?!

41מיקה

New member
גם מהשיפוץ צריך לנוח ...

מקווה לסיים כבר ! ובסוף הסיור לנוח אצלי בבית .

פאמקי

New member
חיפוש הדירה תופס תאוצה...

משתדלת לא לקבוע דברים ליום חמישי, אז נראה לי שאוותר. אך מיקה, תהנו גם בשבילי, נכון?

41מיקה

New member
נו פאמקי ...

מה ? השבוע נגמר ביום ה' ? או שאולי את צריכה לבשל לכל המשפחה ביום ה' ? בכל מקרה בהצלחה עם הדירה ! שתמצאי אותה במהרה . ו ... להתראות בסיור ? ...

פאמקי

New member
ביום ה' יוצא העיתון המקומי

ועירי, היא עיר עם רוב שומר שבת (לפחות הצד הותיק של המושבה). אם לא אחפש בחמישי שישי, אני מפספסת את הדירות הטובות. מקווה למצוא השבוע ולהצטרף בשבוע הבא, אך אם לא... בטוחה שתהנו בשבילי. תודה על האיחול. גם אני מקווה. שונאת את התקופה הזאת של מעבר דירה!

41מיקה

New member
טיול לירושליים , בעוד שבועיים וחצי ?!

יש לך עוד שבועיים וחצי מעכשיו , בטוח תמצאי ! יש עוד הרבה זמן ! ואולי גם אני אהיה כבר מאורגנת סופית ... נו ? יש מתעניינות ? איפה אתן , סוכנות סמויות , כאלו שמשום מקום , שמלבלבות , כאלו שפורחות , שרק קוראות , שרק כותבות , בקיצר , איפה כולן ? קישור מצורף להודעה " בא לי טיול " שכתבתי קודם . מיקה

פאמקי../images/Emo23.gif

מכירה כל כך את זה מעבר דירה עברתי את זה ממש לפני חודשיים והכל ממש מצאתי בדקה האחרונה אבל שכבר תהיי ב
החדש תחושי הקלה מאחלת המון

41מיקה

New member
או ! הנה סנונית ראשונה !

כל הכבוד , נרשמת ! מי הבאה בתור ? מבולבלת , גם את מוזמנת כמובן ! כולן מוזמנות , THE MORE THE MERRIER !

למעלה