בא לי טוסט ממצה!!!! אני אלך להכין לי... ביי...
ק קובי221 New member 17/4/06 #2 בתאבון../images/Emo21.gif בפעם הבאה לנצל"ש הודעות , אם אין, תכתבי בהודעות של 'תפוז אנשים מודיע'.
X Xtra cute New member 18/4/06 #5 בא לי שהחופש לא ייגמר... ציפיתי שהוא יהיה יותר ארוך ויש לי עבודה בהיסטוריה לעשות ליום שישי...
A adi121 New member 18/4/06 #6 ../images/Emo45.gif גם לי ../images/Emo4.gif מבחן נורא נורא חשוב ביום שישי
T talrv New member 18/4/06 #8 תזכירו לי מה זה היסטוריה? חופש פסח האחרון שלי ויש לי מתכונת במחשבים ביום שישי (שעדיין לא התחלתי להתכונן אליה).. דיי להתלונן, תהנו מהחיים טל.
תזכירו לי מה זה היסטוריה? חופש פסח האחרון שלי ויש לי מתכונת במחשבים ביום שישי (שעדיין לא התחלתי להתכונן אליה).. דיי להתלונן, תהנו מהחיים טל.
ק קובי221 New member 18/4/06 #7 לא רק לך בא! מזה בא לי שלא יגמר, עוד לא התחלתי עבודות וגם יש לי מבחנים/בחנים/מתכונות מיד לאחר הפסח.
X Xtra cute New member 18/4/06 #10 לא בא לי לחזור לשגרה של לימודים היה לי כל כך כיף לקום כל בוקר ב12 ויש לי גם עבודה באנגלית על להקת הביטלז ליום שני ומבחן בצרפתית שבוע הבא
לא בא לי לחזור לשגרה של לימודים היה לי כל כך כיף לקום כל בוקר ב12 ויש לי גם עבודה באנגלית על להקת הביטלז ליום שני ומבחן בצרפתית שבוע הבא
ה התימני העצבני New member 20/4/06 #11 בא לי לשבור רגל ואז מחר אני אוציא פוול גימליםםםםםםםם ואז אני לא אסגור מחר שבת ואז זה יעשה כזה בלאגן למפקד שלי ואני אהנה מהסבל שלו
בא לי לשבור רגל ואז מחר אני אוציא פוול גימליםםםםםםםם ואז אני לא אסגור מחר שבת ואז זה יעשה כזה בלאגן למפקד שלי ואני אהנה מהסבל שלו