בא לי היום

בא לי היום

בא לי ללכת לטייל בחוף הים שהגלים ירטיבו את רגלי וקור המים של החורף יעיר אותי ליום קסום ואז לשבת לשתות כוס תה מהביל ען נענע ולהתבונן בגלים באיזה עוצמה הם באים לחוף ונגרפים חזרה לים הגדול ונעלמים בתוכו כאילו לא היו על החוף לעולם איזה עומה טמונה בגלים , באיזה עומה הם מתרוממים למעלה ואז מתרסקים על החוף יוצרים קצף לבן על המים ככה אנחנומתלהבים ומתרגשים והלב גואה מעלה עד הירח ואז מתרסקים על הקרקע , כמו הגל הענק , ומתכנסים פנימה עד הגל הבא של הרגשות שיביא אותנו גבוה עד לאור הלבנה של הירח המלא המאיר את המים ואת זוג האוהבים הצמודים שמביטים בירח והרגשות גואים מעלהמעלה עד הירח ורגע אחרי זה חוזרים לאדמה , ורואים שהם חלמו לשווא כי האהוב/ה נעלמו להם , הים של החיים לקח אותם והם רוצים להמשיך לאהוב לרחף אליה בים של אהבה

היום זה היום

הבאתי את אחי חזרה הביתה אחרי שבועיים של אשפוז מקווה לשבוע טוב , התחלתי אותו טוב למדי, עם בשורות טובות היה כייף לשחרר אותו הביתה , לדעת שמחר לא צריכה לנסוע לתל השןומר לא משנה שמחר הוא שם באשפוז יום , כדי לקבל המשך טיפול למח העצם כמו למשל מחר מתוכנן לקבל מנת דם כדי לשפר את מצבו הרגעי השחרור הביתה זה כדי להמשיך להחלים בבית במיטה שלו וממשיכים לשמור על הבידוד בחדר שלו בבית לזמן מה

למעלה