בא בבמבה

todler

New member
בא בבמבה

גם אני רוצה לחבוק דמות שהיא רק שלי, דמות שתציץ אלי מהמדף ותגיד "הי אבא", שכולם יגידו "הנה זה שעשה פרה לשטראוס". עכשיו כולם אצלי בממתינה. בקיצור:מי מצטרף למתקפת הדמויות היזומה? מה רע בפרה?

מתלהב

New member
רגע אחד

את אוסף הדמותגים של הפורום כבר ראית? אני איתך. בוא נעשה לנו דמותגים ונמרח אותם בכל פינה בכל רשת שיווק בכל מדינה בכל זמן ובכל מצב!

todler

New member
שנינו לבד?

רק אם ניכנס באמא של הזב חוטם הזה בלפחות 20 סיגנונות שונים. אני חדש פה. אולי אתה מעביר את קריאת המרד? שנמציא סיסמא? "מותגים נימאסתם!" למשל. או "דמות או למות".

OrrKislev

New member
אוי לא

התחלתי לקרוא את "בלי לוגו", אתם רעים! מותגים זה רע! גלובליזציה זה רע! אני חושב שאני אצטרף אליכם בשמחה, ונציף את העולם בדמותגינו.

זה לא קצת סותר

- למתג סיסמא לאנטי-מיתוג? זה כמו כל הלהקות המחתרתיות האלה, אנטי-גלובליזציה ואנטי קפיטליזם, אנטי this ואנטי that שבסוף גם הם מוכרים את המכנסיים שלהם לוורנר בעבור חופן דולרים

todler

New member
צבא קטן וחכם

א ח ר י! לאן? אני אכן חסון, שרירי מסוקסים ועיני רושפות חזון. וביום פקודה הצבא הקטן והחכם שלנו שולף את נישקו מול הסמארקאץ' מאוסם שלאט לאט מפשיל את החיתול ומה אז?

ill u

New member
אוסם? האלטע קעקער הזה?

חילזון הגלידה הדביק. יש קיץ,אין אלוהים.יש מוטציה ודארווין מת. איך קוראים לו? גלידונר? ההוא ממתקפת גלידות נסטלה? מישהו יודע איך מכנים את הרכיכה הזאת? עוד נתגעגע לדביקות החמימה של תכולת החיתול של במבה.

לק-מן?

שרץ טלויזיוני. אגב, למה כל השרשור הזה מנוסח בצורה כל-כך סאפיסטיקייטית ומעורפלת? מתלהב, הבאת חברים?

למעלה