באתר MICROCUTS עשו משהו חמוד

L A D Y B U G 2

New member
באתר MICROCUTS עשו משהו חמוד

לפחות לדעתי........... הם אספו כל-מני קטעים מוגזמים או מיותרים של מיוז מהופעות שונות והקלטות סטודיו וחיברו הכל. מומלץ לשמוע. דברים מוזרים קורים שם.......................נו ברור, זה מאתיו
MICROCUTS

jordan bellamy

New member
../images/Emo13.gif

אוי זה ענק... אני שומעת את זה ומתפוצצת מצחוק! יש שם חלקים שהיו מההופעה שבה הייתי...שבה מת'יו כ"כ השתגע. זה היה מצחיק!!!!!! הוא קפץ,וניפנף בגיטרה שלו עד שהיא עפה באויר ונשברה. חחחחחחחחחחחחח....ואז הוא קלט שהוא שבר אותה אז הוא אמר לעצמו:"אמממ,טוב לנגן עם זה אני כבר לא יוכל-בוא נזרוק אותה לקהל." וכך אכן קרה-בר מזל מי שתפס בגיטרה הזאת. בכל אופן,תקלטו כמה הבן אדם שרוט...ואני מדברת כגרע רק על הסולן החביב. כי דום וכריס לא כאלה...(אולי דום בתת מודע). הקטע האהוב עליי משם זה: "Fucking fucking fucking fucking litell fucking ,fucking littel fucking fucker -yeah!!!!"

Franz Ferdinand

New member
כן... כולנו יודעים עד כמה מאט שרוט!

ואוהבים את מעומק ליבנו!!
איזה מצחיק הקטע עם היגטרה! מניאק מי שתפס אותה!!!

PumpkinQueen

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo99.gifגררר ענק!

איכשהו מכל הצחוק וזה מצאתי את דרכי אל הרצפה:] מאט נשמע קצת זדוני
אעאע..מה הוא אמר בסוף?

L A D Y B U G 2

New member
הוא אמר "טוב זהו לעכשיו, מחר נופיע

ב.... מי יבוא? אתה תבוא? יופי רק הוא יבוא" -משהו כזה

jordan bellamy

New member
זה היה בארל'ס קורט.

חחח...הוא שאל את זה והיו כאלה שמיד צעקו שהם יבואו... בינהם גם אני.

Muse Girl

New member
../images/Emo168.gifמאט המלך!!!../images/Emo47.gif

אני משתחווה לפניך מאט!!!!! מכורה לקול שלך!!!!!!!!!

Muse Girl

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo168.gif../images/Emo47.gif

fuckin fucking fucking fucking.... little fucking fucking fucking... FUCKERES!!! YEAH!!!....

normajane

New member
../images/Emo10.gif

איזו תוכנה צריך כדי לראות את זה? אני לא מצליחה...

Franz Ferdinand

New member
את כנראה לא לחצת על הקישור הנכון...

נכון למטה יש לך שלושה קישורים עם רמות איכות שונות? אז על אלה את לא צריכה ללחוץ! את צריכה ללחוץ על קישור שמופיע הסוף הטקסק עצמו. זה איזשהו קישור שכתוב בו MP3.

ramoni

New member
זה בהחלט שולט

שמעתי את זה בעבר, אבל יש שם כמה תוספות טובות שעושות, יש שם אפילו את הקטע מההופעה במונטרקס שאני הייתי בה(מאתיו עם הפסנתר) אבל אין כמו הקטע של השיעול במאסל מיוזם. ללא ספק הקמפיין העילאי לתרופות סינוס.

הוא ניסה לראות לאיזה גבהים הוא

יכול להגיע לפני שנופל לו הראש?, פשוט מפחיד. אין עליהם, דרך אתר מיוז אנד מיוז אפשר להגיע להופעה שנקראית כמעט אקוסטי שהשתתפו בה הרבה להקות וזה הכל חוץ מאקוסטי, בכל מקרה יש שם ביצוע מעולה של NEW BORN.

בחלק NEWS של החודש האחרון

עדיף פשוט להכנס לאתר KROQ.COM, שם להכנס לאקוסטיק כריסטמס, שם כבר תראי

למעלה