באתני באה לבקר ..

באתני באה לבקר ..

כמה דברים על הפרק של היום - קודם כל תרגיל האופניים - איאלנה מבקשת מהבנות שילמדו אותה לרכב על אופניים, הייתי בטוחה שיהיה בזב מסר הרבה יותר חזק משליטה אבל מילא.. כריסטינה הולכת לעבוד בסוכנות נדלן ומבינה בעקבות תרגיל עם איאלנה ששידול יכול להיות חיובי. בסיום הפגישה איאלנה מודיעה לה שביום שישי היא הולכת לעשות את המבחנים שלה להשלמת 12 שנות לימוד. באתני באה לבקר את אליסון כדי לעודד אותה לקראת זה שהיא תסיים בקרוב ,קודם כל אני חייבת לציין שבאתני ניראת פשוט טוב!!! ודבר שני אני אציין את התגובה של טיג'ע עליה שהייתה איך לומר בעדינות? מגעילה?!!

chenby

New member
בת'אניייייייייייי מתוקה

איך התרגשתי לראות אותה - נראית מעולה!! התגובה של טיג'יי היתה בהומור - עובדה שבסוף היא אמרה לה שהיה מדהים שהיא באה. שינתה אנרגיות, פעם ראשונה שהן ישבו כל בנות הבית ונקרעו מצחוק- זה היה מקסים. אליסון - מוזמנת לסיים כבר!

t a m i 2 5

New member
היא נראת מדהים! לא זיהיתי אותה

ראיתי חלקים מהתוכנית לא ממש עקבתי אז לא הבנתי מי זאת הבחורה הזאת והיא נראתה מוכרת וגם כשאמרו שקוראים לה בת'אני לא חשבתי שזאת היא. היא נראת מדהים ומרגישה מדהים היא מקרינה אושר אמיתי החוצה.

גלינקה2

New member
כוחה של בתאני

בתאני שונה לגמרי ממה שהיתה כשהגיעה לראשונה בבית הקודם. היא היתה אז נערה מגושמת, משעממת, לא נאה, לבושה בג'ינס שהדגיש את כל המגושמות שלה והדיבור שלה היה מלא ציחקוקים של מבוכה. הדחייה העצמית שלה הפכה אותה לדי דוחה. היום היא נראתה רזה יותר, יפה מאוד ופניה זורחות, לבושה באלגנטיות ומדברת בביטחון. היא ממש הצלחה של "מתחילות מחדש". בתאני היא דוגמא לאיך להתייחס לזולת. היא אמרה על אליסון כמה היא נדיבה ועוזרת אבל מלאת ביקורת עצמית. לא היה עולה בדעתה לומר שאליסון גורמת לרגשי אשמה עם הנדיבות והפגיעות שלה ושהיא שתלטנית. היא נותנת ביקורת חיובית אבל בונה ומוכנה לתמוך באליסון למרות שהיא כמעט חצי מהגיל שלה. גם אליסון מוכנה להיעזר בה למרות שזה לא אופייני לה, בדרך כלל היא מעדיפה להיות זאת שנותנת וזה מראה על ההתפתחות של אליסון. בתאני לבדה עם האנרגיה החיובית שלה הצליחה לשנות לגמרי את האנרגיות של הבית לטובה. אגב, היא תמיד היתה טובת לב. בתאני היא חכמה שיודעת לעזור עם הלב, להבדיל מג'יל הפיקחית והביקורתית.

הפרק של אתמול

לא פרק משהו, אגב. רואים בו את תחילת תהליכי הסיום של שלוש דמויות, לדעתי: ג'סיקה, בהחלט אחרי ביקור אביה וויויאן אשתו, נראה לי שהיא תסיים, כי בעיקרון כל נושא שג'סיקה היתה צריכה בו אימון קיבל התייחסות. כריסטינה, בהחלט בדרך החוצה. 12 שנות לימוד, העבודה בחנות של אביה, ענייני נדל"ן. נראה לי שצוות "הבית" חושב שהיא יצאה מאזור הסכנה. הלוואי. אליסון כבר בעצם סיימה, אבל משכו אותה עוד קצת. אני מניחה שיהיה לה ייעוץ גם כשתעזוב, ואני מניחה שמתנת הפרידה שתקבל תעזור לה כלכלית או בקריירה. אבל היא בחוץ, זה ברור. אלה שלוש הנשים שזכו לחשיפה אתמול בפרק. ליסה, ג'יל וטי-ג'יי היו רק "ניצבות". אני חושבת שטיג'יי היתה מקסימה בתגובה שלה לצעקנות ולצווחנות של בתאני. הקול המתרומם ומשתפל, נימת הצדקנות השזורה בו, טי-ג'יי אחותי את כי אני הרגשתי בדיוק כמוך. בהחלט אליסון ובתאני דומות בשימוש קול ובנימת הצדקנות המאוסה בקולן כשהן מדברות. היום התערוכה, אביה של ג'סיקה וזוגתו. יהיה מעניין? מי יודעת?!

מעניין?! אני מאוד מקווה !!

אני כבר כמה זמן מחפשת עניין
ולדעתי ג'סיקה לא לקראת הסוף (הלוואי והיא הייתה). ואני אומרת את זה סתם על סמך תמונות שראיתי ..

גלינקה2

New member
כריסטינה התמימה...

בעלת סוכנות הנדל"ן ציינה שכריסטינה תמימה, מה שעורר בי גיחוך. כריסטינה היא בחורה עם ראש על הכתפיים למרות המראה התמים שלה ולא פלא שהממזרתה בחרה במקצוע כזה. שם נמצא הכסף הגדול. עם זאת קשה לצפות שבחורה צעירה שפעם ראשונה נתקלת בתחום מסויים תהיה כבר מומחית בקשיים של המקצוע. נראה לי שבעלת הסוכנות היא אדם קשוח במיוחד. כריסטינה נראית בחורה פיקחית, מבינה במניפולציות ובכסף וחזקה, והיא גם למדה להתלבש בצורה שמרנית יותר לאחר שהעירו לה. מצד שני היא לא בעלת עודף רגישות לזולת, שזהו ניסוח עדין ומתחשב, מה שיכול לעזור לה במקצוע כזה. מעניין שזה באמת עולם קשוח. הקונה סגר חוזה ובכל זאת נתנו לו זמן של 3 שבועות בערך להתחרט, כנראה שזה מקובל בארצות הברית. הוא יכול להחזיק את המוכר כמעט חודש ואחר כך לומר, שלום ולא להתראות, כמו שהוא באמת עשה. מה שנראה לי מוזר שהיא ציינה שאביה הוא בעל עסק עם עובדים, כנראה שמבחינה כלכלית הוא מסודר מאוד, ושהוא הכניס את אחותה לעסק ועכשיו הוא מוכן להעסיק אותה. גם הקשרים עם אמה כנראה הם בסדר בשלב זה. מה באמת קרה שם? גם אם ההורים היו קשים היו לה מספיק בלמים כדי לא להידרדר לזנות. זה שהאבא זרק לה כמה הערות לא מצדיק את הזנות. הקודים של החברה חזקים יותר מכמה הערות. היא לא באה ממשפחה ענייה כך שהיה לה תמיד לאן לסגת. עובדה שבסוף כן עזרו לה ולא נידו אותה למרות הזנות.

למעלה