באתן לי בזמן היום

באתן לי בזמן היום

עם כל השרשורים לציוד בית ספר
קיבלנו רשימה מהבית ספר אבל היו לי מלא שאלות, עכשיו יותר ברור לי
גם פגשתי חברה בבוקר שהוסיפה לי מלא דברים לרשימה (שאין ברשימה המקורית שלנו) לדוגמא בלוק ציור ותיק עבודות וציורים? ביקשו צבעי פנדה אבל לא ביקשו בלוק- הגיוני? מעדיפה להצטייד מראש ולא לרוץ לחנות כל יומיים

גם השרשור של שולחן עבודה כן/ לא גורם לי לחשוב- אפרט ביום אחר

שבוע הבא אנחנו מקבלים תיק עם ציוד מהעבודה של אבא שלי, אז לפי זה נראה במה עוד אנחנו צריכים להצטייד ואם להחליף את התיק או שלא

נהנית לקרוא אתכן

גם אם תקני את כל החנות

למורה תהיה איזו בקשה לא צפויה
באומנות עובדים עם בלוק ציור וכדי לסחוב אותו
צריך תיקיה
מגניב התיק מהעבודה של אבא שלך
גם חברה שלי קיבלה מהעבודה תיק
דגם חדש של קל גב וציוד הכי חדיש

אצלנו הלכו לפחות 5 בלוקים בכיתה א' ועוד כמה בכיתה ב'.
ותמיד יש בקשות לעוד יומיים שאי אפשר לצפות, כמו עפרונות צבעוניים דו-צדדיים, מרקרים בצבעים ספציפיים וכו וכו וכו...

אשכרה בקשו ממכם את העפרונות הדו צדדיים?

זאת די חוצפה, הם יקרים ולא שווים כי הם נגמרים מהר, אני בזמנו חיפשתי בכמה חנויות כי היה נראה לי גימיק נחמד אבל היה קשה להשיג אותם, רוב החנויות לא המליצו ולא היה להם, כשכבר כן מצאתי במקרה אחרי שכבר קניתי לו אחרים, הבנתי שהם באמת לא שווים.

כן, לחשבון. נדמה לי שזה היה באמצע או סוף אלף רצתה רק את האדום-כחול, ומוכרים כאלו בשלישיות. הבן נדלק על הרעיון וביקש שאקנה את החבילה של ה-10 (20 צבעים). השנה, אחרי שכבר קניתי 2-3 חבילות כאלו נשברתי, והסברתי לו שחלאס, יקר מדי, שישתמש ברגילים!

יכול להיות שאם לא בקשו אז אין צורך.

אצלנו כן בקשו ובדיעבד זה היה לגמרי מיותר, התיקייה הזאת סתם מסורבלת ביחד עם התיק ואין לה שום ערף מוסף, הבלוק נכנס אצלנו מצויין לילקוט והאמת שכבר כמה שבועות שאני שולחת אותו עם הבלוק בילקוט במקום בתיקייה, תכלס אצלנו הם בקושי עשו עם הבלוק הזה משהו, אולי 6 דפים היו בשימוש, שיעור אומנות של פעם בשבועיים כשלרוב הוא נפל ביום של חג\חופש\טקס\מורה חולה.
היה שלב שהם גם בקשו חבילת פלסטלינה וצבעי גואש, התעלמתי באלגנטיות כי ראיתי והבנתי שלא עושים איתם כלום, בטח מי שהביא זה שימש לכיתות היותר גבוהות.
בקיצור אם זה לא ברשימת ציוד לא הייתי ממהרת לקנות, אלא אם כן את מפחדת שכשיבקשו כבר לא ישאר מדמות ספציפית שהילד רוצה.

לגבי צבעי פנדה- יכול להיות שזה לצביעת דפים בכיתה- אני הייתי ממליצה לקנות את הצבעים המתברגים, זה משהו דומה לצבעי פנדה רק שזה מגיע כמו עט כזה ואז זה לא נשבר\מלכלך, אני קניתי אותם וראיתי שהיו כאלו לעוד ילדים, אף אחד לא ביקש מהם שיביאו פנדה במקומם (הם יותר בסגנון של פסטל- לא נמרחים) ותכלס חוץ מצביעה שהם יכלו לבחור מה שהם רוצים (טושים,עפרונות צבעונים,פנדה) לא היה בהם שום צורך.

תיקים מועדי עובדים זה מגניב- בדרך כלל זה התיקים של קל גב ואז זה בכלל שווה!

אמאמרבל

New member
גם אני כבר קניתי הכל

לפי רשימה לקיבלנו, נראה מה נצטרך בהמשך.

נשאר לקנות שולחן וכיסא

למצוא מכנסי טריקו שחורים ארוכים לשיעור בלט

אוהבת להיות מוכנה מראש, בלי לרוץ בדקה אחרונה או כאשר יהיה יותר מדי אנשים שנזכרו שצריכים ציוד לבתי ספר.

נוRית

New member
חייב טריקו?

יש טייצים באורכים שונים בצבעים שונים - לדעתי כמעט בכל חנות שיש בה בגדי ילדים (ואם כרגע אין, בטח יהיה בקרוב, כי ראיתי שכבר מתחילים להכניס בגדים מקולקציה חדשה (יעני לחורף) לחנויות).

אבל - למה טריקו?
למה לא "מכנסי בלט"? אלה מלייקרה או מה-שזה-לא-יהיה....

אמאמרבל

New member
מכנסי בלט נראה לי מצחיק לבן

לא ששיעורי בלט יהיו ברמה רצינית. ובן שלי לא יסכים ללבוש אותם.

חשבתי שמכנסי מעבר טריקו עם גומיה למטה יהיה מתאים יותר.

נוRית

New member
סליחה!!!!

חשבתי על בת (סליחה שלא זכרתי שיש לך בן...)

חחחחחחחחחחחחחחח
הצחקתי את עצמי.....

ושוב - סליחה!!!

וכן - מכנסי טריקו נשמע הכי מתאים לעניין....

אמאמרבל

New member
לא קרה כלום

אני יודעת שבנים דווקא כן רוקדים בלט בטייץ, אבל מקצוענים.

מחכה לאוגוסט כאשר בטח כבר ימכרו מכנסי מעבר.

שלי דווקא ממש אהב את הטייץ

היה לו טייץ כותנה (לא מנצנץ ולא לייקרה) בצבע שחור וחולצה שחורה והוא היה מאושר.
הילד הכי חמוד בחוג בלט.

למעלה