באתי!!!!!!

ממררבב

New member
באתי!!!!!!

שלום לעולם!!!

ממררבב

New member
אח שלי!!! ../images/Emo24.gif

איזה כיף!!!!!!!!!!!!! מה קורה??? עברתי על ההודעות, עשיתם חיים בחבית אה? ובקניון חיפה

דוד שלוווווווווווו../images/Emo8.gif

כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ועוד איזה חיים.......
מה חדש איתך?

ממררבב

New member
נחמדיישן

נחים מהחיים ישנים עד....2 בצהריים שומעים דיסקים.. מנסים לאהוב את נלי
קוראים (התחלתי ספר טוב שלשום) וחושבים לאן לצאת את עושה משהו היום?

אמממ.......

אם להיות כנה איתך אין לי ממש מצב רוח היום,כבר הצליחו לבאס לי אותו. אבל הכל פתוח.....אני לא יודעת מה אני עושה היום ואם אני עושה משהו בכלל. בכל מקרה לא חסרים מועדונים שחוגגים את חג האהבה היום....יפי היי
על מה את חשבת? ואיזה ספר התחלת לקרוא?

ממררבב

New member
מי העז לעצבן אותך?? ../images/Emo46.gif

תגידי שמות ואני אסגור איתם חשבון עכשיו רציני, למה את עצובה?
אין דבר כזה שענתי עצובה זה לא הגיוני אה את אומרת שעוד חוגגים את חג האהבה? זה היה לפני יומיים לא? היום לא יודעת מה אני אעשה, אולי איזה בית קפה, בא לי לאכול!!
התחלתי שלשום את "מישהו לרוץ איתו של דויד גרוסמן, מכירה?

תסגרי חשבון עם......

ההורים שלי?????????
אל תדאגי לסגירת החשבונות האלה אני דואגת.... בכל מקרה סתם זה לא רק מי עיצבן,זה כל מיני דברים שעוברים עלי בזמן האחרון...אבל חפיף גם זה יעבור מתישהו. ואת הספר אני לא מכירה על מה מדובר בו???? ותהני היום,לא משנה מה תעשי!!!!
חג אהבה שמייח לך!!

ממררבב

New member
זה בשביל שתהיי שמחה

אהה ההורים זה הקטע? לא סתם מישהו שאפשר לשכוח ממנו ולנפנף אותו בכזאת קלות.. הספר של דויד גרוסמן קשה להסביר ,זה מסובך אבל הוא כותב את זה ממש יפה, מתאר את מה שקורה בצורה מיוחדת.. אני רק בהתחלה אז לא ממש יודעת לספר על מה שקורה שם אבל זה מסופר על ילדים בני 16 מירושלים, והילדה מתוסבכת ובורחת מהבית.. תודה תהני גם את חג אהבה שמח? אולי בשנה הבאה זה יהיה רלוונטי

למעלה