גם אני באתי - ראיתי - הלכתי ../images/Emo15.gif
אבל אני, אוי אוי, ראיתי עוד משהו, כלומר שלא בדיוק רק באת - ראית - הלכת - אלא שהספקת לעשות כאן עוד משהו, אם כי נכון, שזה קרה כמה דקות יותר מאוחר, וליתר דיוק: אחרי 12 דקות, בדיוק ב- 23:48. אז רק כדי לא לייצר כאן סיכסוך מקומי חדש, בנוסף על זה שבו שורבב שמי באותו מסר שנחשף כאן - ושלגביו תבוא תגובה נפרדת - ורק כדי שהאנשים יבינו אולי, סוף-סוף, עוד כמה כללי-יסוד של האינטרנט הזה - אז הנה, רק לצרכי ריענון נוסף של כללי-היסוד של ההתנהלות הראוייה בפורומים, כדאי להבהיר את מה שכבר הובהר כאן בעבר, כשנאלצתי לחשוף ניק בדוי אחר, של מישהי מסויימת שהשתלחה פה תחת השם מלך-השקשוקה. אכן, מסתבר שלאנשים באמת יש זיכרון קצר, והם שוכחים מהר מאוד את מה שכבר הובהר אז, כלומר, באיזו קלות בלתי נסבלת הם לא נזהרים לטשטש את טביעות האצבעות שלהם מההודעות שהם שותלים פה כשהם מנסים להסוות את עצמם ומתחזים לדמויות אחרות. אז שוב: עדיף שהגברת ששתלה כאן הערב את הודעת ה"מציצן" לא תיקח את התגובה הזו באופן אישי - וכך רצוי שינהגו גם כל האחרים - אלא להיפך: יותר עדיף שיפיקו ממנה הפעם את הלקח לעתיד, ויזכרו כמה מסוכן לבצע את תעלול ההתחזות הזה ללא מיומנות מקצועית. יתכן ובעתיד עוד יגידו לי תודה, כי עכשיו אולי ילמדו להיזהר שבעתיים כדי שלא יאכלו אותה בעתיד במקרים מביכים יותר. מי שעדיין לא הבין את הרמז - מוזמן לבדוק בעצמו במנוע החיפוש, מיהי הדמות היחידה כאן העושה שימוש בכל המילים המרכיבות את הודעת המציצן הנ"ל, כולל את השימוש השגוי במילה "ממכם" במקום "מכם" - ובקיצור: מיהי הדמות היחידה - אשר רק היא ורק אצלה - מופיעות כל המילים האלה כולן בנפרד ובמצטבר - כמו גם בצורות נוספות שלהן - באופן רפטטיווי ובלעדי: גולש... לא יפה... מגעיל...החזקתי...ממכם...המום... ממש סליחה ממי שעלול בטעות להיפגע - אבל הצדק חייב להיעשות. ההגנה הזו גם מובטחת מראש לכל אחד אחר, אם וכאשר.