באתי, סוף סוף!

EO117

New member
באתי, סוף סוף!

שלום ל-כ-ו-ל-ם ! מה השלום ההרצליינים? מה שלום היובלניקים היקרים? מי כאן מהיובל? וכל-הכבוד לנטע ושירי שמנהלות את הפורום הזה, יישר כוח בנות! אלירן

EO117

New member
כן עלמתי!

הנה באתי לאחר שצפיתי בפורום תקופה ממושכת, הייתי חבר בפורומים אחרים, ועכשיו החלטתי להגיע גם לפורום הרצליה. ומי כבודה?

*neta*

New member
הי אלירן

וואו שנים שהפורום לא עולה לי, לא משנה מה אני עושה. רק אצלי זה ככה ?

EO117

New member
היי בנות, מה קורה?

איך ניהול הפורום? מה אתן עושות כמנהלות? ביי בינתיים...

EO117

New member
יופי, נהיה גם בביה"ס גם במתנ"ס

וגם בפה, בפורום. היה לך שיעור מתמטיקה היום, איך היה? (התפקיד, את יודעת...)

AndreaCorr ©

New member
היה מהנה ומעניין

(כן, בטח) היה בסדר..בכל זאת מתמטיקה זה לא הכי כיף

EO117

New member
אם זה היה תלוי בי...

הייתי מבטל את המקצוע, ארור הזה ממערכת החינוך. דווקא קראתי שהמורים עצמם לא מבינים את המתמטיקה... אז אך רוצים שנבין מתמטיקה ונאהב את המקצוע... למזלך,תומר הוא מורה מעולה (וגם צעיר), לא כמו המורות למתמטיקה שיש אצלנו בתיכון, רק המחשבה עליהן, גורמת לי להקיא. והחדשות הטובות (לפחות לי)-מחר מתבטלות לי שעתיים ראשונות מתמטיקה. אני מתחיל ב-9:30 איזה כייף לי!!! בטח הולך להיות לי יום מהנה וכייף, גם להתחיל מאוחר, אין מתמטיקה על הבוקר ועוד שעתיים... והשיעור הראשון הוא חינוך מיני עם זיוה (איזה יום... בא לי לבכות... היום הכי מעצבן במערכת, הפך ליום כייפי שכזה). נכון שאתם מקנאים בי...

EO117

New member
אם היה לך עם זיוה, אז את בשכבה שלי

מי את? אני מכיר אותך? האם את בי"א'7 במקרה ולומדת במגמת קולנוע ובשנה שעברה למדת איתי תקשורת? כי אני חושד שאני יודע מי את...

EO117

New member
אני יודע מי את...

ק"ק, נכון? נזכרתי בשיחה שהייתה לנו יומיים אחרי הבחירות, זוכרת שהאשמת אותי שאני רב איתך בפורום אחר... ולא האמנת לי.

EO117

New member
נטע לא היה לך שיעורים עם זיוה?

את יודעת, שיעורי חינוך מיני, הסרטים, הקונדומים, עניין האהבה, איידס, הריון לא רצוי, אמצעי מניעה, גלולות, חיזור, אגודות וכל זיוני השכל האלה. השיעורים הכי נהדרים בביה"ס הזה... במיוחד עם זיוה, היא כזו מצחיקה. והקול שלה-כשאנו לומדים בקרוואנים, אפשר לשמוע את קולה מבניין ביה"ס.

למעלה