באתי לפרוק...

12אניהיא

New member
באתי לפרוק...

נימאס לי נישבר לי!!!!!!!!!!!! אני יודעת שלא הייתי כאן מליון שנה, כי פשוט אין לי סבלנות לפורומים ובכלל לכתוב... וזה הולך ונעשה קשה יותר ויותר, ואני עייפה כל כך נפשית פיזית.... וגם את החבר הכי טוב שלי איבדתי במהלך הדרך... אז עברו 3 חודשים מאז הקריסה הטוטאלית של בעלי והמצב רק הולך ומחמיר ואני לא מסוגלת לספוג יותר. פתאום זה כמו להיות נשואה לאדם אחר וזה לא האיש שאיתו רציתי להתחתן!! ואני באמת מנסה להבין ולתמוך רק שאני מרגישה כל כך לבד להילחם בכל העולם ואני כזו קטנה וחלשה... זה מדהים איך אני הלוחמת הכי גדולה פשוט מוותרת במערכה הזו. אז פתאום הופיעו אצלי סימנים למחלה הארורה ההיא שבכוחות על הצלחתי להיפטר ממנה לפני 3 שנים ואין לי כח לעבור את זה שוב במיוחד שעכשיו הוא חצי בן אדם, אדם שחי בעולם שלו... למה כשהכל מתחיל להסתדר זה מתחרב לו שוב? אני כל כך זקוקה לאהבה למילה טובה לליטוף שניראה כאילו כבר לא יהיה לי את זה לעולם. למה אלוקים את כל הנסיונות שלך אתה שולח רק אליי? מתי יחלפו שבע השנים הרעות?

נתוש יקרה שלי.. ..

קודם לי דמייני מליוני אייקונים של חיבוק.. (אני מהסלולרי, אין אייקונים).. .. מקסימה שלי.. ``תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר``.. אני מכירה אותך.. את חזקה.. את יכולה.. עוד קצת.. תחזיקי מעמד.. את תראי, הכל לטובה.. .. אני מאמינה בך ובכוחות שלך.. נתוש,את קטנה ומקסימה.. את מלאת אהבה ושימחה.. את יכולה לנצח כל מלחמה.. את יודעת,אני קוראת אותך ופשוט מעריצה.. כמה את יפה, חזקה, מדהימה.. .. אני בטוחה שזה לא קל, אבל יש בך את הכוחות.. .. נתוש אהובה.. את לא לבד.. אנחנו כאן.. ושם.. ואנחנו איתך.. מחבקים מתפללים ומאמינים בך ושיהיה טוב.. .. אוהבת אותך המון המון.. ..

בוקר טוב יהיה טוב ולא לדאוג יותר

שבע שנים זה לא פשוט שיעברו אבל בטח נגמרו הזמנים הרעים כרגע הזמנים הטובים מחליפים את הרעים יום טוב לך ולכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

טאKילה

New member
נתוש יקירתי../images/Emo24.gif

קראתי הכל הכל, עצוב כשנחנקים מהחיים כשלא הולך כמצופה או כפי שייחלנו שיהיה. אבל השאלה בשורה לפני האחרונה לא ממש אהבתי. ציטוט ממך- "למה אלוקים את כל הנסיונות שלך אתה שולח רק אליי?" אם הוא ישלח ניסיונות לעוד חצי עולם זה יעשה אותך מאושרת? לא! את יודעת מה עובר על כל אדם ואדם ומה הוא קיבל? לא! לסיכום אלה חייך עם כל מה שיש בהם, תתמודדי להקל עליך ולהיות אם ורעיה רגועה, ואנחנו כאן תמיד נשמור בשבילך חיבוק וליטוף וירטואלי.
יום נעים

קרוואלה

New member
"אפילו הים לא יכבה את האש שבי"...

את זה את אמרת!! תציצי שם למטה בחתימה שלך... קל לחתום קשה ליישם נכון??. נתי אפ אחד לא יכול לעמוד במקומך במבחנים האלה ואני מאמינה שגם לא חיפשת מישו שיעמוד במקומך... החיים שלנו רצופים עליות ומורדות..ורק אלוהים יודע למה הוא נותן לכול אחד את החבילה שלו להתמודד איתה... אבל אני מאמינה בתוך תוכי שאם הוא נותן הוא יודע למה... יש בך אש נתי!! ורק את יכולה להחזיק אותה בוערת ! אל תתני לשום כאב לכבות את האש שבך... תרימי ראש ותילחמי כן נתי ת ל ח מ י ...ואת זה אומרת לך אחת שנלחמת יום יום שעה שעה ... אם אני יכולה גם את יכולה! ... אני פה ותמיד איתך ובשבילך

שמים1

New member
אניהיא

בוקר טוב לך יקירה צר לי שאת עוברת תקופה קשה כל כך ובדרך כלל כאשר דברים מתחילים להשתבש הם תוקפים אותנו כמו כדור שלג בלתי ניתן לעצירה. אני מבינה את תחושתך שאת נדרשת לכוחות על כדי לתמוך ולהעניק ואת לעיתים מרגישה שאת רוצה לצרוח ולקבל גם , ואינך מכירה את האדם שאת חיה איתו כי המציאות שלו השתנתה לגמרי , והוא כבר אינו יכול להעניק אלא זקוק לכל כוחות הנפש שלך . ולדעתי אילו הם המצבים בהם אנו מתגלים כבני אדם , בזמן אמת אנו צריכים להעניק את המיטב שבנו . ואל תדאגי חמודה , את לא היחידה שסל הצרות בביתה התמלא , האמיני לי שלא היית רוצה ולו לדקה אחת את שלי
... מאחלת לך רק ימים טובים .

מיקו 42

New member
תעצרי

תעצרי רגע... קחי משימה עמוקה עכשיו תכנסי אברים ןמחשבות חיוביות תזכרי שרק את לבדך יכולה להוציא את נתי/נתוש מהמצב הזה אומנם המלאכה לא קלה אבל הכי חשוב זה לקבל את ההחלטה הנכונה וזו ההחלטה שעליך לקבל ממש בשעה קשה זו! אני מבין וחש את עוצמת הכאב שיש בך שולח לך
כמה שאת חפצה אבל כל החלמה מתחילה בטיפול של החולה..שום רופא לא יכול לרפות..רק החולה יכול להתרפא אם יקח את התרופה הנכונה בזמן..ועכשיו זה הזמן שלך..תעצרי אותי..ותחשבי חיובי "אל תחרבי את בית המקדש בגלל שנאת חינם..תהי אוהבת ונאהבת"

כח יקירה../images/Emo140.gif

שיהיה לך את הכוחות להחזיק מעמד ולשרוד,זה ישתנה,הפייה לא פוסחת על אנשים שסובלים. שולח לך חיבוק חם ,

למעלה