באתי לחבק אותך

LEAF

New member
באתי לחבק אותך

באתי לחבק אותך חזק אליי.. לא חיבוק של מאהבת או של אישה. חיבוק של החברה הכי טובה... לא שאני החברה הכי טובה שלך, אני יודעת זאת, אבל אני כבר רגילה לשחק בכאילו. ועכשיו אני משחקת בכאילו אני החברה הכי טובה שלך ובכאילו אני יכולה להפריד בליבי בין החצי שמאוהב בך לבין החצי שאוהב אותך. ושאלתי מה אתה צריך ולא ענית. אז איך אני אדע? אני רוצה להיות חברה שלך - החברה הכי הכי. אני רוצה שתספר לי כשכואב לך, כשעצוב לך, כשרע לך כמו שאני רוצה שתספר לי שטוב לך וכשאתה מאושר וכשאתה שמח. ועכשיו אני רוצה לחבק אותך.. חיבוק אוהב.. בלי מיניות בלי גוף רק לב. רק אני ואתה שני חברים טובים שמה שמחבר בינהם זה הכאב. עצוב לי שלך עצוב כמו ששמח לי כשאתה מאושר. ועכשיו כשאתה נמצא במצב שלך - מצב מהורהר, מצב קצת עצוב, מצב קצת בודד. אני יודעת שכרגע אתה אולי קצת לא צריך אותי בסביבתך. כשאני שואלת אם אני אוהבת, שאני רוצה תשומת לב, כשאני צריכה אהבה... כל הדברים שיש ביננו, בין בני זוג. אני אוהבת אותך עד מאוד ומתוך כך אם רק תגיד לי שכרגע כל מה שאתה צריך זה חברים אני אהיה חברה בשבילך. ואם תאמר לי להישאר אהובתך אבל לתת לך את המרווח הזה - אני אתן לך. וכמובן אם תגיד שאתה הכי אוהב ושאתה רוצה אותי איתך כמו שאנחנו עכשיו ומבחינתך הסטטוס שלנו אחלה... אני אשאר בדיוק באותו מקום. איתך. תזכור, נשם, אני הכי אוהבת אותך. מזו שבאה רק לחבק...

קרני

New member
אהבה, זוגיות ומה שביניהן... B-)

ההודעה שלך היא בין היפות והמרגשות שקראתי! הרצון להעניק ולתת... לשחרר ולקרב... לאהוב ולהתאהב... להקשיב ולדבר... תזוזות הגלים האלו קסומות בעיניי... הכתיבה העדינה והפשוטה אך הכל כך אמיתית פשוט הגיעו ממקומות עמוקים למקומות עמוקים. העלתי בי ממש צמרמורת, וכנראה שבעוד אנשים, שכן ההודעה שלך היא טאדאם... הודעת היום (איזה יופי!!! :))) אני מאחלת לך המון נתינה, קבלה ואהבה... שיהיה לך יום קסום... קרני @ @ J U

למעלה