באתי לומר שלום

באתי לומר שלום

לכל מי שהייתי חסרה לו.... לא נעלמתי..פשוט אין לי כרגע אינטרנט בבית. באתי לחברים כדי לומר לכם אוהבת.... ביי בנתיים.

מה ז'תומרת ?

בטח שאת חסרה

אפשר לנצל את ההודעה שלך???

חוזרת עכשיו ממסיבת הסיום של הבן הבן השני שלי שמסיים י"ב איזו התרגשות גידלתי עוד גבר מקסים
(רגע בנות לא להתנפל
) הפתעתי אותו אחרי החגיגה בבה"ס ובאספרסו בר ישבו וחיכו לנו אבא שלי ואשתו שכולנו יחד נראים ומרגישים כמו חבורה עליזה איזה כיף היה לראות את ההתעה על פניו... ובסוף הערב לפני שקמנו הילדון המקסים הזה התרומם קמעה ואמר: "רגע, אני רוצה להגיד לכם תודה! דבר ראשון לך אמא שגידלת אותי וליוית אותי עד היום הזה עכשיו אני מתחיל לעכל...
ולך סבא גם תודה
ולך אישתו של סבא היקרה ,את סבתא
תודה שגידלתם אותי" אחחחחח איזו גאווה איזו תחושה מדהימה עשו לי המילים הללו שלו כל כך אוהבת אותך בן שלי על מי שאתה פשוט בן - אדם | ניצת בתפקיד אמא גאה |

s h o o s h a

New member
תפקיד שמגיע עליו מינינום אוסקר

תחושת הגאווה תחושת ההצלחה אחת מהתחושות היותר נפלאות שאנו כהורים יכולים לחוש ולחוות החזיר אותי באחת שנה אחורה, למסיבת הסיום של הבן שלי לשמוע את שמו מוכרז, מחיאות כפיים באולם ואותו עולה, גבוה, תמיר, גאה, לוחץ ידי המנהל, המחנכת ועוד שורה של כל מיני ואני, בין עוד מאות הורים, מוחה דמעה, דמעת גאווה,הבן שלי, התינוק שלי (והיום כבר חייל קרבי הילד/תינוק הזה ... ואני מפוחדת פחד מוות, כמו כל אמא של כל בן) ומאחלת לך אישה יקרה שתדעי עוד ימי אושר רבים איתו ולצידו ושתצברו יחד עוד ים של חוויות אוףףףףף, כמה מהר הם גדלים הילדים האלו (מה? גם אנחנו גדלים איתם?????) שיהיה לנו סוף שבוע נעים, רגוע ובעיקר שקט

../images/Emo25.gif

בטח גדלים איתם
| ניצת שעדיין מתעלמת מהעובדה שהוא עוד מעט חייל |

r e d head

New member
ניצתוש....

כייף לקרא אותך ככה על הבוקר נדמה לי שההתרגשות הזאת בשלבים שהילדים עוברים בחיים לעולם לא נגמרת רק מתעצמת....

*יערית

New member
בשעה טובה ומוצלחת ניצתוש../images/Emo24.gif

אחרי כל התתרגשות..הוא אמר שהוא מתחיל לעכל.. הוא מתחיל לעכל את הבגרות,הוא מתחיל לעכל את המאמץ שעשית עבורו כל החיים,הוא מתחיל להפנים תובנות שיהיו חשובות להמשך הדרך בחיים הוא כבר לא נער"מורד"...
נו קרדיט מגיע...ואני אני מתרגשת מהילד שעולה לכיתה א'... אני צריכה קורס מוכנות לזה...פשוט מתקשה לעכל זאת, חוששת שלא מוכנה מספיק עבור זה...אבל אם הרבה טובים ממני הצליחו..למה שגם אני לא יצליח?
שבת מקסימה לכולם

ophra

New member
שלום כתה א'!

עברתי את ההתרגשות הזו בשנה שעברה עכשיו אנחנו כבר "בוגרים"
בטוח שתצליחי יערית! וגם הוא! תראי איך הוא צומח לך מול העיניים בשנה הזו מרחיב את מעגל העצמאות שלו מגדיל את תחומי העניין שלו פשוט תענוג!
עפ
(או-טו-טו בכתה ב'
)

ophra

New member
אמא גאה! ../images/Emo24.gif

מגיע לך להיות בכמויות! ברכות ו
ות לילד הבוגר ולאמ'שלו עפ
(לא מסוגלת לעכל שגם הגורים שלה יהיו פעם כאלה גדולים
)

איזו שמחה

וסיפוק... מגיע לך... בימולדת שנה של הבכור שלי, חברה אחת הביאה מתנה, לא צעצוע, לא בגד, אלא שתי חולצות טי-שירט, אחת לאבא ואחת לאמא, יש חגים שלהם שבהם מגיעה מתנה גם לנו....
פייה

*יערית

New member
ציפוש../images/Emo24.gif

את האמת....לא יפה להעלם ככה
ציפוששששששששששש
מיד לסדר מחשב...
שבת שלום

ophra

New member
בדיוק אתמול חשבתי לעצמי ../images/Emo13.gif

איפה היא
חסרת פה פיטפטת תקני מהר את המחשב! עפ
(ושבת שלום לכולם!)

לי היית מאוד חסרה

ציפופה, איך היה בשנטיפי? ומה שלום האהבה? והבנות? וראש העיר? את יודעת כמה קשה להעביר יום עבודה בלי להתרענן בשמחת החיים שלך מידי פעם? תחזרי מהר, פייה

michaly44

New member
אפילו במסנג'ר היא איננה.....

אז היכן את ציפי? מה קרה? היכן את משתזפת? נכון..לא ראינו אותך..אך כנסי הגידי שלום... אולי היא שם

למעלה