באתי "להעיר ת'עיר"....

באתי "להעיר ת'עיר"....

אז מה קורה? מה המצב? למה אף אחד לא כותב הודעות? (או שזה סתם נדמה לי בגלל השרשור המעיק של המבצע לאילת...?) בכל אופן...סופשבוע בא לי בטוב!!!

השרשור של אילת בהחלט מעיק!

בכל פעם צריך לגלגל למטה כדי לקרוא משהו אחר והשרשור ההוא רק הולך ומתארך, אררר!!!
אני ממש שמחה שבא הסופשבוע, לא כי יש לי תוכניות לגביו, אלא כי הגוף שלי זועק שהוא דורש מנוחה!

אתמול היה לי יום טוב. לא יודעת מה קרה לי אבל פשוט הצלחתי למצוא בו דברים חיוביים.
הגעתי ללימודים מלאת מרמור אחרי שקמתי ב6 ביקיצה טבעית, הייתי במחשב, עשיתי שיעורים ונסעתי למכללה.
במכללה פרקתי קיטור על הבוקר אבל איכשהו לאט לאט התחלתי לראות באור חיובים את הדברים שקורים לי, למשל, אפילו זה שישבתי עם בנות שהן לא חברות שלי והיה אפשר לדבר ולקטר להן ואיתן, זה כבר היה סממן חיובי.

אחרי זה היה לי שיעור משעמם שאני לא אוהבת והוא קשה לכולם אבל כל הזמן חשבתי שלא נורא, כי אחרי יש שיעור משעמם עם מרצה שאני אוהבת. השיעור שאחריו בדר"כ משעמם כי המרצה לא יודע ללמד אבל אני ממש מחכה בכיליון עיניים לשיעורים איתו (לא היה לי את זה בקורס שלימד אותנו בסמסטר הקודם) כי אני פשוט ממש אוהבת אותו! אי אפשר שלא לקלוט כמה שהוא בנאדם טוב וכמה אהבה יש לו לתפקיד וכבוד הוא לי ללמוד ממנו בתחום.
כאילו הגעתי למצב שהוא שלח מאמר שנקרא אבל נדבר עליו אחרי פסח ועוד משהו מומלץ ולא חובה לקריאה וקראתי כבר את שניהם, כי זה ממש מעניין אותי! ואת המאמר החובה קראתי באוטובוס השבוע וממש היו לי דמעות בעיניים בחלק מהמאמר, מה שלא קורה לי במאמרים אחרים...
בשיעור עצמו הוא עשה פעילות בנאלית של היכרות ביננו, בין הסטודנטים. ישנו ב2 מעגלים, במעין ספיד דייט ושיחות קצרות בהן נדרשנו לדבר- לספר ולשאול אחד על השני ובסוף שיחה קצרה לכתוב משהו לאדם השני על פתק.
צברתי בסוף 8 פתקים והיה לי ממש כיף לקרוא אותם!

אחרי זה היה לי שיעור על פרויד וזה תמיד מעניין...
אחרי זה כמה שעות של אנגלית. שזה משעמם ולעתים נדמה שהמרצה חי בסרט, אבל באופן יחסי לכיתה אני מרגישה שאני לא רעה וזה לא משהו שאני יכולה להעיד על עצמי מימי בית הספר והתיכון העיקר, אז זה מקל על העניין.
וכמובן, סיימתי לימודים ב7 בערב ובדר"כ אני חוזרת הביתה ב9 וחצי במצב כזה.
וגם אתמול עמדתי לבדי מחוץ למכללה כמו כלבה ואף אחד לא עצר לי לטרמפ שיקדם אותי לאנשהו, איכשהו... ואז התחיל לרדת גשם אז כבר התקדמתי לתחנה בה עמדתי לבדי בקור (ונפל לי כפתור בג'קט אז גם לא ממש היה לי איך לסגור אותו) ופתאום עבר רכב ובחורה עצרה לי! והביאה אותי עד לעכו! ואפילו עצרה במרחק שהיה אפשר ללכת ממנו רגלית מבלי להתעלף וכך חזרתי הביתה איפשהו לפני 8 וחצי במקום ב9 וחצי וזה אחרי עומסי תנועה.
אה ובדרך קיבלתי הצעת עבודה, מסריחה אך אנסה שבוע הבא! :)

דווקא בקורס של הפסיכולוגיה ההתפתחותית

לא למדנו עליו והקורסים המקבילים דווקא כן אבל יש לי מרצה מוזרה אז זה לא מפתיע.
הפעם למדתי על פרויד במסגרת החוג השני בקורס תורות אישיות. אבל לא נכנסנו לעומק, לא למדתי שום דבר חדש שאני לא יודעת בהקשר של התיאוריה עצמה, הרחבתי את הידע רק בכל מה שמסביב, מי זה פרויד וזה...

irreplacable

New member
יפה לך! בהצלחה! ולסתם לידע כללי

ולפעם הבאה שתדעו - יש אפשרות בעמוד ליד "הוספת הודעה חדשה" להכנס ל"אופן תצוגה" ושם אפשר לסמן "הסתרת שרשור מעל נגיד 90 תגובות ואז השרשור מתקצר לך ואת לא צריכה כל פעם לגולל למטה את העמוד..

EdisonGirl

New member
זה לא חייב להטריד אתכם..

בצד שמאל של שורת "הוספת הודעה" יש אפשרות ל"אופן צפייה". תבחרו "הסתרת שרשור מעל X הודעות", וכתבו שם 100, למשל.
זה אומר שכל שרשור שיש בו 100 הודעות ייסגר ותכנסו אליו רק אם בא לכם לקרוא אותו.

בוקר טוב!

האמת שיוצא לי להכנס לפה לפחות פעם ביום ואני עוברת ברפרוף על ההודעות , אבל לא תמיד יש לי זמן להגיב. אני תמיד אומרת לעצמי שאני "אגיב אחכ" לדברים שיש לי מה להגיד עליהם.
גם בפייסבוק יצא שכתבתי פחות לאחרונה..

זה טוב מצד אחד כי זה אומר שיש לי עיסוקים אחרים חוץ מהמחשב.
אבל מצד שני בכל מה שקשור לפורום הזה ולאנשים פה אני צריכה להשתדל יותר! כי מכל חברי האינטרנט והפורומים השונים אתם בהחלט הכי חשובים ונכנסתם גם לחיי הפרטיים.

שיהיה סופ"ש מעולה!
אני מקווה שיהיה מחר מזג-אוויר טוב.

למעלה