באתי לבקר.....

mariana

New member
הפורום שלנו הוא רחב

אז הוא מקבל כל אחד ואחת. יש לך משהו לספר לנו, אכזבה אולי? וחוץ מזה ברוכה הבאה

אם לא הייתי מאוכזבת....

לא הייתי באה לבקר.... אני מאוכזבת מעצמי.. אני 3 שנים לבד אני לא מצליחה לצור קשר רציני עם אף אחד וככל שהשנים עוברות זה לא הופך ונהיה קל.... בימים האחרונים עלה לי למחשבה מישהו מהעבר... אני מתה להתקשר אליו אבל לא יודעת בעצם למה... לא רוצה לחזור אחורה...

GALI02

New member
אז אל תחזרי אחורה../images/Emo24.gif

קרה לי בדיוק אותו הדבר. הייתי לבד המון זמן ושבוע שעבר התקשרתי לחבר לשעבר שלי(שלא דיברנו כבר יותר משנה). אין לי מושג מה חשבתי לעצמי כשעשיתי את זה אבל הרגשתי שאני חייבת את זה לעצמי. כי הסיבה שנפרדתי ממנו לא הייתה ברורה.(אם בא לך את יכולה לדפדף קצת אחרוה ולקרוא). בקיצור בסוף נודע לי שיש לו חברה כבר 8 חודשים. ואני לא צריכה להגיד לך איך הרגשתי באותו הרגע שהוא סיפר לי. אבל המסקנה שלי היא להפסיק להסתכל אחורה. כי בתכלס זה לא נתן לי כלום. להיפך רק הגביר את הבילבול ואת תחושת הלבד הזאת. אולי תנסי לשתף אותנו במה הסיבה לזה שאת לא מצליחה ליצור קשר. או לפחות מה את חושבת עמוק בתוכך לגבי הסיבה לזה. כי עוד מסקנה שהגעתי אליה אחרי הרבה קשיים זה שחייבים להסתכל עמוק פנימה ולהודות- קודם בפני עצמינו- להודות בסיבה האמיתית לזה שאנחנו לבד. הרבה פעמים מרוב ששכנענו את עצמינו שפשוט עדיין לא פגשנו את ה"אחד" אז אנחנו מתחילים להאמין הזה ואז אין סיכוי לנסות ולפתור את הבעייה האמיתית מקווה שעזרתי קצת ולא בילבלתי אותך עוד יותר. אני מאוד מאוד אשמח לשמוע ממך שוב(את יכולה לשלוח לי מסר אם את רוצה). גילי

mariana

New member
גילגול מה שלומך?

עכשיו אני במכללה באתי לעשות מבחן קבלה אז יש לי הפסקה בין מבחן למבחן. סוף סוף רואים אותך כאן בפורום שלנו. איפה נעלמת? איך בעבודה? אני מקווה שהכל בסדר איתך. יש לך משהו חדש לספר לי? אוהבת

GALI02

New member
מריני כתבתי לך הודעה

תקראי למטה

@@

New member
פושפושית מתוקה , ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

מאוכזבת מעצמך? וכי למה? כי את לבד כבר 3 שנים? אז מזה את צריכה להיות מאוכזבת? בדקת את עצמך, איפה את בכל התמונה, למה אין לך מערכת יחסים? אילו את חוסמת את עצמך ריגשית, קודם כל תבדקי את עצמך, מה לא בסדר בך ואח"כ את כל השאר. הגבר מהעבר חוזר אלייך במחשבות מכיוון שאת לבד ואת מחפשת מישהו לדבר או להניח את ראשך, יקירה, זה לא הפתרון, מה שייך לעבר נשאר מאחור. ולכן אני חושבת שאין צורך בהתחדשות הקשר, תתעמקי בקשרים חדשים. באהבה

כי אני לא מאמינה שלא מצאתי

אף אחד בפרק זמן הזה.... אני מתחילה לחשוב שהבעיה אצלי....

ronen1981

New member
ברוכה הבאה וצהרים טובים לכולם.

מה אסור להרביץ שני הודעות בהודאה אחת?
איזה יום מטורף היה לי משהו... התבטלתי בסוף שבוע כי לא התחשק לי ללמוד לא היה חשק ולא יצאתי כי היתי צריך ללמוד מעין סינדרום המצפון הדפוק. מכל מקרה היום היה אמור להיות לחץ קטסטרופלי רק מה תרגיל אחד נדחה למחר ומעבדה ללעוד שבוןעים שלושה וכך ירד ממני הלחץ לרק להתקונן לבחן שמחר...... מכל מקרה פשושית אני מלב מידי פעם דיט פה דייט שם "לבד" כמעט 21 שנה אז מה את מדאגת מ3 שנים
.

mariana

New member
נשמה את לא צריכה להיתבאס

דבר ראשון קשר שניגמר הוא ניגמר, למרות שאצלי זה לא היה כך, כי תמיד אני חוזרת אחורה. רציתי לדעת בת כמה את? אם אפשר כן? וחוץ מזה מה רע בלחכות? בינתיים את מכינה את עצמך נפשית ופיזית למצב של זוגיות, אני בטוחה שזה יגיעף עוד אף אחד לא נישאר בלי זה. הבעייה אולי את עסוקה בלחשוב איך להתחיל מערכת יחסים לכן ההיזדמנות כל פעם בורחת לך בין הידיים. את פשוט צריכה להיות את עצמך, ולצאת יותר לבילויים חברתיים אני בטוחה שהאחד שלך יגיע, אבל את רק צריכה לשדר את הביטחון העצמי שלך ולאהוב את עצמך כמובן ואז את יכולה לשדר קרן אור שאת מעוניינת. בכל מקרה מאחלת לך בהצלחה

זה מה שמוזר....

זה היה קשר שלא ממש מוצה... יצאתי איתו מס´ פעמים אבל לא המשכתי כי הוא היה בכיר במקום שעבדתי בו ולא ממש הרגשתי נוח... והוא ממש רצה אותי.... וכשעזבתי זה נגמר.....

GALI02

New member
מריני שלומי מצויין

ואת צודקת באמת אני קצת מזניחה אתכם בזמן האחרון. אבל אני תמיד מתעדכנת במה שקורה למרות שלא תמיד אני מגיבה. האמת היא שדווקא יש לי הרבה חדשות לספר לכם. קודם כל היכרתי מישהו מדהים ואנחנו יוצאים כבר שבוע ובגלל שהוא גר ממש קרוב אליי יוצא לנו להיפגש כמעט כל יום. וזה באמת משהו שמטריד אותי כי אולי זאת טעות שאנחנו ניפגשים בכזאת תדירות. אולי בסוף נימאס אחד על השני? למרות שקשה לי להאמין שזה ייקרה. אבל מה את אומרת ? באמת חשוב לי לשמוע עוד דיעה(אמא שלי ואחותי בדיעה שכדאי שלא ניפגש כל יום כי אז כמו שזה מתחיל בעוצמה כזאת ככה זה גם עלול להיגמר. ואני די מושפעת מהן למרות שהלב אומר לי שאני רוצה לראות אותו כל יום אבל ההגיון אומר שזה לא בריא. ובעעעע...) והעניין הזה עם הלימודים שלי כנראה הסתדר. נרשמתי למסלול אחר עם דרישות פחות גבוהות וזה תחום שממש קרוב למה שרציתי. מרינוש מה שלומך? המון זמן לא שמעתי ממך. מה שלומך ושלום אריאל. הכל טוב? יאללה מחכה לעידכונים אוהבבבבת גילי

mariana

New member
לא יפה להעלם כך

אז מה שלומך? אני מאוד שמחה שאת ממשיכה הלאה, הרי אמרתי לך זה יפתיע אותך ממקום הכי פחות צפוי. יש לי כמה עצות בשבילך: *אל תפתחי יותר מדי ציפיות לקשר, פשוט תזרמי איתו. *אני לא יודעת אם מה שכולם אומרים לך להיפגש איתו לעיתים רחוקות, אני ת´אמת ניפגשתי בהתחלה עם אריאל כל יום, פשוט נימשכנו אחד לשני מיום ליום. אז תלוי איך זה אצלכם. באיזה שהוא מקום זה פוגע להיפגש יותר מדי, אבל אם יש לכם שיחות משותפות ואתם לא משתעממים ביחד אז למה לא? אבל תזכרי את לא צריכה לוותר על המטלות שלך על מנת להיפגש איתו,רק אם את יש לך זמן פנוי. *פשוט להיות את עצמך, אבל לחשוב פעמיים לפני שאת מוציאה מילים מהפה. *לא להזכיר את חברך לשעבר. מי אני בכלל שאני אתן לך שיעורים פשוט תיזרמי. אצלי ואצל אריאל הכל ישן, ישנם ויכוחים פה ושם אבל בלי עין הרע ריקי מסדרת לי אותם. (איך אני חולה עליה) וזהו יש לי לאחל לך רק המון המון הצלחה. אוהבת

GALI02

New member
תודה על העיצות

כל אחת ממש קולעת בול לאחך שאני מרגישה. ואת צודקת במה שאמרת על זה שאם טוב לנו ביחד ואנחנו לא משתעממים אז למה לא להיפגש כל יום. ואני נימשכת אליו מאוד. אף פעם לא הרגשתי ככה. אבל הינה, היום אנחנו לא נפגשים וכנראה גם מחר(למרות שקשה לי קצת עם זה כי התרגלתי לראות אותו כל יום). אני פשוט מרגישה שדברים מתקדמים קצת מהר מדי וטוב לי עם זה אבל אני מרגישה שאני צריכה קצת זמן לעצמי לעכל את זה אולי. בכל אופן אני לא אחזיק הרבה זמן מעמד ובטח מחר כבר ניפגש. ובקשר לחבר הקודם אולי כבר עשיתי את הטעות הראשונה כי כן הזכרתי אותו אבל הרגשתי שזה כבר מאחורי ושהפסקתי להיסתכל אחורה. אני מקווה שהוא הבין את המסר. וגם הוא סיפר לי על החברה הקודמת שלו. ומריני אני שמחה שהכל טוב אצלך ואני מקווה שימשיך ככה לעולמי עולמים.
גילי

jess ועוד

New member
פושפושית ברוכה הבאה ../images/Emo142.gif

כל מי שרוצה לתת מעצמו ומוכן לקבל אותנו מוזמן בשמחה בקשר למפגש ....wellcome

למעלה