באתי לבקר בפורום "הכללי" ולא האמנתי

גדעון1944

New member
באתי לבקר בפורום "הכללי" ולא האמנתי

בימים אלה לאחר פציעתו של איתמר, לא היתה לי כל כוונה להשתתף בדיוני הפורום הכללי. הדברים שקראתי כאן הדהימו אותי והחלטתי בכל זאת לאמר דבר אחד או שניים. אני חבר אגודה כבר 10 שנים. השתדלתי לתרום במשך הזמן למרות זמני המוגבל. הייתי עד לועדים טובים יותר, ולכאלה שהיו פחות טובים. אבל דבר אחד אני יכול להגיד לכם: אני מוריד את הכובע לפני כל אחד מהחברים שהתנדב לועד ושירת את האגודה הנפלאה הזאת. כמעט ואין בארץ עמותות כאלה שבהן עובדים אנשים במסירות כזאת ואינם מקבלים אגורה שחוקה אחת בעבור עשרות השעות שהם משקיעים. הבעייה היא שאותם אנשים צעירים ה"מרחפים להנאתם" אינם מכירים את מיכלול הבעיות, הסייגים והחוקים במסגרתם פועלת האגודה. הם סבורים לתומם שזה עניין פשוט לקבוע דמי חבר נמוכים. מה הוא חושב לו אותו מ"ל (קיצור ל"מרחף להנאתו") שכולנו נהנים לשלם 1000 או 2000 שקלים בשנה? אני מבטיח לך מ"ל יקר, שכבר שנים אנחנו דנים בעניין ומנסים למצוא כל סדק כדי להוריד את דמי החבר. אדרבא, בוא נראה אותך, תלמד את הנושא כמו שצריך ונראה מה אתה, החכם מכולנו תוכל להמציא. אין קל מזה, להתיישב בבית מול המחשב ולשלוח האשמות חסרות שחר לכל הכיוונים. הדבר היחיד שהצלחת להוכיח לי כאן הוא שאתה בן אדם חסר אחריות, הטס במקום שבו מסתובבים ילדים ואורחים אחרים, ואין לך ביטוח צד שלישי. כמובן, לך זה לא יקרה. אתה הרי יותר מנוסה, מיומן וחכם מכולנו. אתה יותר זהיר מאיתמר. יותר שקול מיוסי קופר. יותר מתחשב מכל האחרים שלמדו על בשרם שגם להם זה יכול לקרות. ומילה לשאול שפי: חזק ואמץ! אנחנו איתך ועם הצוות הנפלא שלך. אל נא יירפו ידיכם בגלל מ"למדים שכאלה.

יעקב ג

New member
אני מצטרף ותומך

אני חבר באגודה כבר 11 שנה ומצטרף לכול מילה של גדעון. אני מרחף להנאתי כבר 11 שנה עם ביטוח ובביטחון ואפשר לרחף בהנאה ובכייף כמובן גבוה אי שם בהרים וכאן אני מתנצל על כי אינני מכיר כלל את עכברי החוף בנתניה (חיוך). אז שנרחף כולנו בהנאה ובביטחון - שבת שלום. מחזק ידיהם של כל העושים במלאכה היינו - ועד האגודה.

ממה נדהמת 1944 ?

נדהמת ממה? אני נדהם מאנשים קטנים שכמותך ושאול שפי שמזכירים אנשים יקרים כמו גיל יהרי ז"ל ויוסי קופר ז"ל על שמרחף להנאתו מביע את דעתו ומה שבאמת חשוב לו. לא הייתי מאחל לך מעולם ( וגם לא דוגמה כפי שנתת ) את מה שהזכרת כאן תתבייש לך איש קטן ושפל . אנשים כמוך הורסים את הספורט במו ידיהם . בכלל שמת לב מה הפריע לי ? אם אתה ושאול הקטנים הייתם מתיחסים ברצינות היתם מגלים מרחף פוטנצילי המעונין להתחבר לאגודה . אבל מלכתחילה שאול הציב מחסום . אז אולי זה בגלל שהוא פחד ! שאחד כמוני שעלה על משהו יהרוס לו תוכניות . תתביש לך שאול זה לא רק אתה ואני בטח עוד כמה אנשים שמתעניינים בספורט נימצאים פה ונדהמים מהתיחסותו של חבר ועד האגודה למרחף שרוצא להיות חבר .בטח גרמת להם לברוח .

רק לא להתבלבל מהעובדות!

באף אחת מהודעותי עד היום בפורום לא הזכרתי את חברינו ז"ל. איזה מחסום שמתי בפניך? אני מודיע בזאת שאני גם חף מתכניות אחרי הבחירות הקרובות, כך שגם השמצה זו נופלת. "תתבייש": אני בוש ונכלם, כל הזמן, אבל רק על זה שאין לי מושג ירוק מי אתה, מה עשיתי לך, ומה נטפלת אלי אישית. "מרחף להנאתו" - אתה ממשיך להתדרדר בטיעוניך! יום טוב!

למעלה