באתי כדאי להתייעץ

משיייי

New member
באתי כדאי להתייעץ

אני רוצה ללמוד משהו בתחום האומנות להורים שלי שי בעיה עם זה הם טוענים שלזה ללא רווח לחיים אבל זה מה שאני אוהבת באתי להציץ בפורום שלכם ולראות אולי אתקבל בזרועות פתוחות לבית חדש אז איך זה הולך פה ? שלכם

lulusha

New member
גם אני הייתי במצבך

ובסופו של דבר הקשבתי להוריי והלכתי ללמוד משהו פרקטי כי חצי שנה לאחר לימודי מולטימדיה עם תעודות לא מצאתי עבודה בתחום לצערי הרב. ועם הרבה רצון לעשות דברים אמנותיים החלטתי שזה יהפוך לתחביב לעת עתה ולא זנחתי אפילו לא לרגע את התחום העיצובי. אני לא מנסה לייעץ לך מה לעשות זו החלטתך האישית וכל מה שתחליטי תלכי עם זה עד הסוף בלב שלם אבל תמיד תדעי שיש השתלמויות וחוגים ואפשר להעשיר את הידע לא רק מלימודים אקדמאים בתחום. בנוסף את צריכה לבדוק מהו מצבך הכלכלי, כלומר אם יש לך תמיכה מההורים וכדומה (כי לי אין את זה ואני לא יכולה לסמוך על זה שהם יעזרו לי כשלא אמצא את עצמי בתחום האמנות, לצערי, ולכן בחרתי בתחום פרקטי) בהצלחה!

LeonardoDV

New member
אני חושב, שכל מי, שלומד עיצוב

מכל סוג שהוא מלבד אולי, אריכטקטורה, מכיר את ההערות מהזן הפולני של "ומה תעשה עם זה אחר כך? יש בזה עבודה? אולי תלמד משהו פרקטי..." וכ"ו. ואני נזכר בסיפור אמיתי שקרה לי. בערב אחד בזמן, שישבתי רגוע בביתי צלצל הטלפון, הרמתי את השפורפרת ומהצד השני של הקו היה סוקר, שביקש ממני להשתתף בסקר. כיוון, שידוע לי כי רוב הסוקרים הם סטודנטים קשי יום, שמקבלים שכר על פי כמות הסקרים שמילאו, הסכמתי להשתתף בסקר. לאחר, שסיים לשאול את כל השאלות הרגילות של גיל תעסוקה, משכורת, ילדים וגם כמה שאלות פחות רגילות, פנה אלי הסוקר ואמר "אני לא מבין, אני בוגר הפקולטה להנדסה אזרחית בטכניון, בחרתי ללמוד מקצוע פרקטי והנה, אני עובד בתור סוקר, ואתה למדדת מקצוע, שאני לא מכיר בכלל עובד במקצוע וגם משתכר בכבוד..." אני חושב שמוסר ההשכל ברור.

משיייי

New member
תודה לכם

ובינתיים החלטתי להקפיא את לימודי ובשנה הבאה להתחיל ללמוד ככה שאולי השנה אחשוב יותר מה באמת בא לי להיות כשאהיה גדולה למרות שאני כן יודעת וזה ממש קשה לי עם זה

shafan8r

New member
story

i studyed medicine befor i changed to industrial design i was at the end of my second year that i did twice my parents went crazy but i tell u i was worth it im doing now what i love and i feel right at home doing itnext year is my last im studyng in milano now

למעלה