באתי , היה סגור

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
באתי , היה סגור

אז לקחתי את אבישי , למיטה......שהוא גיבור סיפרו של דב ויגיסר.... "הקץ המיוחל"...... וכל ההתחלות נעימות..........גם הרומן שלי איתו......שהתחיל אתמול...... להתראותתתתתתת אגב, ההודעות לא עוברות..........כל כך מהר...........

שקדי

New member
איזה מין שם של גיבור זה????../images/Emo2.gif

תדווחי מחר עם הוא היה שווה........במיטה......... והתפוז שוב מקצר את חיי......בוז לתפוז ולחיי השבלול שבדרך.......

עיניים

New member
שקדי,,,,,, הסקרנות

הרגה את החתול,,,, אלא אם כן תסביר מה זה "שווה" בעיניך
ואותו שבלול - לא התכוונת ל"ברה´לה" במקרה? להזכירך- "ברה´לה, ברה´לה, בוא הביתה אמא ואבא יתנו לך עוגה" אולי נפתה כך גם את תפוז???

ez2

New member
מה´לוח´ של הג´ואיש כרוניקל - -

Orthodox woman with get, seeks man who got get, or can get get. Get it? I´ll show you mine, if you show me yours. ... [smily of yours] ...

שקדי

New member
אם לדעתי את שואלת עיוני............

אני הייתי שוקל לעשות מה שעושה מי שמאד לא מרוצה מהבית בו הוא גר בודק בתים אחרים......ולא ארחיב בשלב זה

טרה10

New member
מכיר הרבה אבישי..בן צרויה, בן צבי

וגם כמו אליעזר ב"י, זה שמתי כספי חיבר לו את הלחן-לשיר של אהוד מנור ושבישר לציונים את הגאולה-בנוסח :למה נהיה כאיטלקים וצרפתים וזה ב-1878, ממש נביא..בעיתון ´הזמן´ של הציונים דאז-לפני שתי מאות.. ---ובקשר לספרים- לא יודע איך לאמר לך ולך..אב"י אבל הספר של א.ב.י [יהושע]´הכלה המשחררת´- לא משהו שניתן לקרוא כי חוזר על עצמו שוב ושוב כמעט..ממש כמונו..לכן נזכור לו חסד נעורים- על ´המאהב´ החד פעמי.! ואני קורא עכשיו את גלעד שר-´כמעט נגיעה´ והתיאורים על איך כמעט השגנו ת´שלום מאיש שהיה קרוב לעניינים. והיום קראתי שפרופ´ ישעיהו פרידמן מא.ב.ג כתב לפרס והזהיר אותו מהשקרן האובססיבי עראפת הבלתי-אמין ופרס ענה לו ש´נראה מי צודק´ וזה ב-1993. פרידמן הזהירו מההסכם שחותמים עם כופרים שמותר להפר אותו...נו טוף..עוד נראה[עוד נראה]כמה טוב יהיה..! וזוכרים שדיין חיכה ב-1967 לטלפון...ואנחנו עוד מחכים..! ממש נוסטלגיה! [נבדק] [נבדק]

למעלה