באשמת הדמעות

Dovsha

New member
באשמת הדמעות

הבטחתי לעצמי לא לבכות אמרתי שהיום אני לא אלך לישון בוכה אבל מה ההבטחה הזו שווה כשכל מה שעולה לי בראש זה הקול שלך שאומר ``את חושבת מהראש ולא מהלב`` אמרתי לעצמי אל תתני לו לראות שאת כואבת עכשיו אל תכתבי תנסי להתרחק ולאט לאט לשכוח... להעביר אותה, לנסות.... איזה לשכוח ואיזה בטיח. בבטן יש לי בחילה, בלב יש לי כאב, בעיניים יש לי דמעות שמטשטשות לי ת`ראייה וסותמות לי ת`גרון ואתה יודע מה!? לא אכפת לי אם יכאב לך שתקרא את זה. כי רציתי להראות לך. להראות לך למרות שאני יודעת ובטוחה בזאת בכל ליבי שאתה לא רוצה שיכאב לי להראות לך שגם אני מרגישה אותו הדבר שגם אני בלילה נכנסת למיטה אתך אבל אתה לא שם שגם אני מחבקת אותך ולא מפסיקה לבכות הבכי הזה, הבכי המזדיין הזה שלא מפסיק! מעניין מתי ייגמרו לי הדמעות... מוזר, אני לא מרחמת על עצמי - כי הרי שנינו יודעים הרוב באשמתי אבל אני מרחמת עלינו עליי ועלייך שלא יכולים להיות ביחד חושבת מה אתה עושה מה אתה רוצה לאן תלך בסוף מה יהייה....

tairon

New member
דובשה

מוכר מוכרושוב ..מוכר כאוב אוף כמה כואב אין מילים להקל מה גם שאני לא יודע את כל הרקע לענין אז לעולם לא אשפוט שאין לי את התמונה המלאה אבל הזדהתי עם חלק רב של מה שרשמת כן זה לא קל לנהל כזה קשר אבל אני לא מפקפק באהבה הזו ומי שלא נמצא שם לא מסוגל להבין או לתאר לעצמו אני מקווה שיום אחד כל זה ישתנה

קרני

New member
דובשית שלי...

זה כואב, המון... אוהבת מאוד אבל לא ממש בצורה שהוא רוצה... שאת רוצה... תתעצבי... תבכי... תזכרי... יום אחד זה יעבור ואני מקווה שזה יעבור בצורה נעימה יותר... תלמדי על עצמך... שולחת לך חיוך וחיבוק ענקיים מאוד, ומנגבת את כל הדמעות האלה שמרטיבות לך את הלחיים המתוקות האלה שלך... שלך, קרני.

למעלה