באר שבע תקומו

idan250688

New member
באר שבע תקומו

לכל החברים שלנו בפורום... מי פה לומד בטכני בב"ש??? מי שמכיר את רן סבג שיגיד כן! רן סבג לשלטון! ד"א רן אני יודע שאתה רואה את זה עכשיו אז תגיד.... אי הייתה הבגרות בחיבור??? למרות שזה לא חשוב..

Mr Mars

New member
יו יו Blue blue

בלו בלו אתה וארמסטרונג שלך יודע שהוא היה האדם שאמר "זה צעד קטן לאדם וצעד גדול לפאפוגי"?

Mr Mars

New member
בלו בלו

ויברא אלוהים את מקסים לבוב שידפוק ויעניש את עם ישראל על כל מעשיהם

Mr Mars

New member
שיר מגניב אבל ללא משמעות

הרסת את האהבה הרסת לנו את האהבה ראיתי אותה איתך,יד ביד אוהבי איזו אכזבה... אמרת לי מילים כה יפות מילים על אהבה ואושר לשם מה שיקרת לי באומרך: "אני אוהב אותך" מילים אלה הינן חסרות משמעות כאשר האהבה שלנו תמה איני רוצה לראות אותך לעד ואינך שואל אותי למה? פגעת בי באופן כה חזק ועל זה לא אסלח לך כל ימיי אתה שקרן תתחפף לי מן העיניים לא רוצה אותך יותר לראות תמיד הייתי איתך ובזאת התגלגלתי מבין ידייך עזבת אותי לטובתה הרסת לי את האהבה ואני כעת כה המומה לא אני עזבתי אתה הוא הממזר ימים עברו וציפיתי שתחזור אלי תמיד אמרת שתשאר לצידי אין ביכולתי אותך לשכוח את האהבה שלנו יחדיו ניסיתי כל דרך להחזירך אלי אך הכל היה לשווא בלילות פניך משתקפות אל מול עיני אינך יודע איך בי בוערת כעת האכזבה אתה שקרן תתחפף לי מן העיניים לא רוצה אותך יותר לראות תמיד הייתי איתך ובזאת התגלגלתי מבין ידייך עזבת אותי לטובתה הרסת לי את האהבה ואני כעת כה תמימה

Mr Mars

New member
אני שם דברים בלי קשר אל תתיחסו

בלו בלו בלו Mr' Armstrong , you R the man

למעלה