בארסה - צ'לסי

sok777

New member
בארסה - צ'לסי

משחק חד-צדדי ללא ספק לטובת צ'לסי. כמה שאני אוהד של בארסה, כמה שאני אוהב אותם, כל שחקן ושחקן, כמה שאני שונא את צ'לסי המלוכלכת וכל דבר שקשור בה - עדיין מגיע להם פשוט כל הכבוד. שיחקו מצוין והגיע להם 3:0 ללא שום הגזמה. צ'לסי שלטו לאורך כל המשחק, פספסו לא מעט, לחצו את בארסה חזק, הניעו כדור יפה, שיחקו משחק התקפי יפה והדבר שהכי הפריע לי הוא שהם כל הזמן משחקים מין מלוכלך חוקי כזה. דחיפות קטנות, ידיים, כניסות אגרסיביות וכו'. בארסה נראתה נורא ואיום. לא תיפקדה טוב, שיחקה כדורגל איטי, הגיעה למעט מדי הזדמנויות, לא הייתה חדה וזהו. פויול, מסי ומארקז היו המצטיינים שם, וגם היו רק בינוניים. בקיצור, כמה שחבל לי לאמר זאת - הגיע לצ'לסי, וכל הכבוד.

שטויות

דבר אחד הכריע את המשחק- סמואל אטו. במחצית הראשונה בארסה היית טובה יותר, ואם היה את הרגל המסיימת אז המשחק היה נראה אחרת. ברגע שצ'לסי נתנה גול זה כבר היה סיפור אחר, הם קיבלו את התנופה ורייקרד עשה שינויים בסדר המשחק ועדיין, לא היה מי שיבעט לשער. אין מה לעשות, גודיונסן זה לא אטו, ורונלדיניו בסך הכול בן אדם, וצ'לסי זה צ'לסי, קבוצה שקשה לנצח. אני חושב שהחילופים של רייקארד לא היו משהו, להוציא מגן שמאלי ולהכניס עוד קשר יצירתי שיש כבר את צאבי ודקו, קצת מיותר, יותר יעיל היה להכניס את סביולה |גם על ג'ולי| כי יש לו גם מהירות וגם סיומת טובה יותר מהשאר. לא נורא, למרות שהייתי מרוויח בין עוד 3-5 אלף שקל אם בארסה היית מנצחת או עושה תיקו, אבל אני בטוח שבארסה תעלה לשלב הבא. מה שכן, אסיין הוא שחקן ענק, והשער של דרוגבה היה יפה. |ומיותר|

sok777

New member
לסמי היה תפקיד מרכזי

אבל שחקן אחד זה לא כל הקבוצה. 25 דק' ראשונות בשליטה מלאה של צ'לסי. אח"כ 20 דק' שיותר של בארסה.. משחק טוב מאוד בראשונה ויחסית שקול. מחצית שניה של צ'לסי.. בארסה אפילו בסוף שכביכול "התקיפה" עשתה את זה גרוע מאוד. דקו היה הכי גרוע לדעתי.. אסיין מעולה. כן.

TomZiZi

New member
אז חבל ששחקן אחד גורם לכזאת יכולת

אני לא רוצה להאמין שברסה 'תאשים' את חסרונו של אטו בהפסד, בעיקר בגלל שזו ברסה, מילא קבוצת תחתית עם סגל נוראי אבל שחקן אחד שהוא כוכב...

ברצלונה לא תאשים את חסרונו של אטו

וזה לא העיניין שהוא כוכב, פשוט אין לו מחליף ראוי, לא גודיונסן ולא סביולה, שניהם לא ברמה שלו. לכל שחקן אחר בברצלונה יש מחליף, אם זה פויול,|טוראם| צ'אבי,|איניסטה| או מסי,|ג'ולי| אבל אצל אטו זה הכי משמעותי כי הוא חלוץ יחיד, והוא השחקן העיקרי שאמור לתת את השער, למרות שבארסה משחקת עם עוד שני שחקני קנף שהם כמעט חלוצים. אם תסתכל על הקבוצות הגדולות באירופה, בד"כ לכולם יש 3-4 חלוצים באותה רמה, כי הם משחקים עם 2 חלוצים, אבל ברצלונה עם חלוץ יחיד וזה הבעיה, שאי אפשר לשים שחקן ברמה של אטו על ספסל. אמרתי את זה מזמן, פציע של אטו = בלאגן גדול במערך של בארסה.

ran81993

New member
גם לרונלדיניו אין מחליף בבארסה

כל הקבוצה תלויה ברונלדיניו כמעט אם אין את רונלדיניו אין בארסה שדורסת ולוקח אליפות בהליכה אף שחקן בבארסה (קשר) לא מגיע לקרסוליים של רונלדיניו רונלדיניו עושה את כל המשחק של בארסה והוא פי 10 יותר חשוב מאטו

GeorgeChip

New member
זה כבר הוכח שלא,

ברצלונה ניצחה הרבה פעמים בלי שרונלדיניו היה טוב. ורונלדיניו זה שחקן שהרבה קבוצות כבר מצליחות לעצור אותו להרבה חלקים במשחק. אבל אטו כל חלוצים מספיק לא כדור אחד והוא מסיים את המשחק.

ran81993

New member
גם אם כל המשחק רונלדיניו

לא טוב בארסה עדיין תלויים בו כי גם אם כל המשחק 90 דקות הוא לא יהיה טוב פתאום בתוספת זמן הוא יכול להתחיל לעבור את כולם לתת איזה מסירת עומק טובה או לבעוט ולהכריע את המשחק זה שחקן שגם אם כל המשחק לא טוב יש לו כמה רגעים שהם לפעמים גם מכריעים ואם נגיד הוא יקבל אדום או יפצע לא יהיה להם שום רגע שלו ובכלל לדבר על משחק טוב שלו וזה לא קורה הרבה שרונלדיניו לא משחק טוב נגד צ'לסי הוא לא שיחק טוב כי סגרו אותו טוב צ'לסי כבר יודעת לסגור אותו כי זה כבר מפגש 5 ניראה לי ברצף כל שנה בליגת האלופות ובכלל לרונלדיניו לא היה נגד צ'לסי משחק טוב שלו וזה חבל לברצלונה כי גם אטו נפצע וגם רונלדיניו עם משחק חלש ואני שמח מזה כי אני אוהד צ'לסי אז אני שמח שלרונלדיניו היה משחק חלש וניצחנו ושאטו נפצע להם אני לא שמח כי הוא נפצע אני שמח כי הוא לא שיחק אבל שיחלים לא בקצב מהיר כי אני גם אוהד את ריאל וזה טוב לריאל שאטו נפצע כי ביום ראשון יש אאת הסופר קלאסיקו כולם לראות!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ולעודד את ריאל ראיל מלחמה ריאל מלחמה ריאל מלחמה............!!!!!!!!!!!!!

buia

New member
כמה הערות מהמשחק:

לטובת ברצלונה רונאלדיניו צריך לחזור לכושר הטוב שלו,אם הם רוצים לשמור על התואר שלהם. דקו במשחק הזה היה פשוט זוועה,גם בקבלת ההחלטות,גם במסירות,גם בניסיון להרוס את המשחק של צ'לסי.כנראה שאסיין היה גדול עליו,היום. כמו שאריק הבולדוג אמר,אין לברצלונה את החלוץ שיכול לשים את הרגל בזמן הנכון. גודיאנסן נחמד,אבל הוא ממש לא זה. לא ברור לי למה סביולה לא נכנס במקום ג'ולי. איפה מקסי לופז כשצריך אתו:) יהיה מאוד מעניין לראות איך ראייקארד יעלה במשחק הגומלין.

למעלה