בארסה - מילאן

בארסה - מילאן

יש הימורים? אני מהמר על ניצחון של ברצלונה בשני המפגשים.

nir2107

New member
אני דווקא אופטימי

חושב שנראה הרבה שערים בצמד המשחקים. בראשון מילאן תנצח, אבל הפסד בסטייל לבארסה - 2:1 או 3:2, ובגומלין ברסה תנצח ב2-3 הפרש.

X Slider

New member
קשה קשה. ../images/Emo122.gif

יש לי רגשה שנראה הפעם פנדלים.

hanuka82

New member
אחד המשחקים...

השאלה היא בעיקר על המשחק הראשון... לפי דעתי אם מילאן תדע לשחק את ההגנה הקשוחה שלה ולהשבית את רונלדיאניו ברסה לא תכניס אפילו גול אחד היום, ו... השאלה היא כמה גולים מילאן תכניס. אני די מהמר על מילאן הפעם, עם כל הכבוד לברסה ( ויש המון כבוד ) מילאן היא קבוצה הרבה יותר טובה בהגנה ובהתקפה... העיקר שנהנה וניראה כמה שיותר גולים :)

almogon8

New member
חבל שזה לא בגמר

אבל אני מקוה שמילאן תקח עם כל האהבה והכבוד שלי לברצלונה

sok777

New member
אני אוהד שרוף של בארסה אבל..

יש לי הרגשה רעה לגבי המשחק.. יותר מדי פצועים או אנשים שלא יכולים לשחק- צ'אבי, לארסון, מסי, דקו ועוד כל מיני שלא כשירים ב-100%.. בספורט 5 דיברו על כך שג'ולי יכול לשגע את מלדיני אבל לדעתי מלדיני ינטרל אותו וזה חבל מאוד.. אני חושב שזה יהיה ההרכב- ואלדז בשער בהגנה- אולגר/בלטי [נראה לי אולגר], פויול, מארקז, ג'יו/סילביניו [לדעתי ג'יו] בקישור המרכזי- אינייסטה וואן בומל בקישור ההתקפי- רונאלדיניו וג'ולי וחלוץ- אט'ו. אני לא רוצה כ"כ להמר על התוצאה ואין לי כ"כ משהו על הראש. אני רק מקווה מאוד שבארסה תעלה [אמן]. תחזיקו אצבעות.

sok777

New member
אריק צודק[?].. בארסה ניצחה!!

במפגש הבא נראה אם אריק צדק. בארסה במשחק לא מרהיב אבל משחק מתוכנן טוב ניצחה משער פשוט יפהפה אחרי מסירה פשוט גאונית של רונאלדיניו וסיום חלומי של ג'ולי ברגל החלשה שלו. איזה יופי. אללה בארסה.

raphaelgav

New member
אני אהיה מאוד מופתע אם בארסה

לא תעלה. אני לא רואה הפסד בקאמפ נואו. לפי דעתי גמר ספרדי.

sok777

New member
גמר ספרדי? לא נראה לי..

וגם יותר מגיע לארסנל לעלות.. הם עשו דרך יפה.. הקבוצה ה-2 הטובה בספרד [למעשה ה-3.. ולנסיה לפניהם] והקבוצה הראשונה הטובה באיטליה.. זה דרך יפה מאוד.. [לא שויאריאל עשו דרך לא יפה.. אינטר קבוצה לא רעה בכלל
] גמר ארסנל-בארסה יהיה לדעתי יותר גמר יפה מאשר בארסה-מילאן. אני מקווה שאם זה יהיה הגמר בארסה תתעלה ותצליח לנצח.. חייבים במידה וזה יקרה שיהיה יום טוב לפויול, ואלדז, רוני, אט'ו ודקו [ואולי מסי אם הוא ישחק].. ולא שהם עושים הכל אבל הם שחקני מפתח..! הדבר שהכי מפחיד אותי אם בארסה תעלה לגמר חוץ מהיריבה ואם יתפסו יום רע זה צהובים.. אם ואלדז מקבל צהוב נגד מילאן נדמה לי שהוא לא ישחק בגמר.. ונדמה לי גם שפויול..

פאההרקר

New member
יש לארסנל משחק כבד וקצת משעמם

ויאריאל זה חצי ארגנטינה הם משחקים יותר יפה חוצמזה יש להם את ריקלמה שרק בשבילו שווה לראות את המשחק. ארסנל פעם בחצי שעה מאיימים על השער ויאריאל כל הזמן רצים כמו משוגעים יהיה משחק של 0-0 או 3-3 יותר מעניין לדעתי ממילאן - ברסה, עם כל הכבוד לרונלדיניו.

למעלה