בארסה - ויאריאל

sok777

New member
בארסה - ויאריאל

ראיתי האמת רק מדקה 67 בערך. ראיתי 2 גולים. את שני הראשונים לא ראיתי. ראיתי את אורי גלר. היה חבל שראיתי את זה. כמו שבארסה שיחקה ב20 [וקצת] דק' האחרונות, ממש התבאסתי שלא ראיתי את ה67 של לפני מה שראיתי. פשוט התמוגגתי. ככה אני אוהב את בארסה פשוט. כדורגל איכותי, ייחודי, מקסים ופשוט ממיס. אני פשוט לא מסוגל להוציא מילים. אני מאוהב בשחקנים, מאוהב במועדון, מאוהב במאמן, מאוהב באוהדים ומאוהב בכדורגל שלהם. אין מילים בפי. ממש ככה. קשה לי לבטאות את מה שאני מרגיש. אני מרגיש זרם ברגליים, ואושר וגאווה.
והגול האחרון של רונאלדיניו? אני פשוט לא מסוגל לדבר עליו. איפה המספידים? השחקן הגדול בעולם!! איזה שחקן. אף אחד לא משתווה ולא מגיע לו לקרסוליים. פשוט מ-ל-ך. בכלל כל בארסה. איניסטה למשל. וזמברוטה. אני מאוהב.

BarcaBoy2

New member
כן היה משחק מדהים!!

30 דקות ראשונות היה משעמם ואז בא פנדל שלא היה תאמת גודי עשה הצגה שוב!! אבל אז בארסה התחילה להפציץ!! וכן הגולים של איניסטה ורוני מדהימיםםםםםםם!! רוני לא מהעולם הזה חח ואיזה נוסטלגיה חח היום בדיוק לפני שנה היתי בברצלונה וגם אז היתה רביעיה לבארסה נגד סנטנדר חח חבל שלא היתי שם גם היום זה יכל להיות משו באסט!!

BarcaBoy2

New member
עוד משו שחיזק את בארסה לקראת הסיום

היתה הכניסה של צאבי במקום גולי וככה בארסה צריכה לפתוח כל משחק בקישור עם איניסטה-אדמילסון-צאבי-דקו-רונלדיניו זה הרבה יותר טוב מהאופציה של גולי בקישור ואזקרו שווה לתת לו לפתוח נגיד שבוע הבא נגד לבאנטה לדעתי הוא הרבה יותר טוב מגודיונסון

איזה שער מדהים

זה שער שיזכרו לעד, זה מזכיר לי שער אחר מהעבר נראה לי של קרוייף במדי אייקס, פשוט מדהים. מבחינתי, התרגיל של רונלדיניו לקראת הסוף כשהוא ניסה לעבור שחקן הגנה עם הטעיה שרק הוא יודע לעשות, |כשהכדור ברח ועבר את הקו| זה לדעתי מסמל את החזרה של רונלדיניו מלפני המונדיאל, רולדיניו שכולנו אוהבים.

BarcaBoy2

New member
חח איזה קטע היה לי עכשיו משחק נגד..

ויאריאל ונחשו כמה נגמר ניצחתי 4-0 וזה גם היתה התוצאה במפגש הקודם בבית נגדם חח זה כבר פעם שישית שיוצא לי אותה תוצאה כמו במציאות 4-0 פה 1-1 דפור 3-1 סביליה 1-1 ולנסיה 3-1 סרגוסה 4-1 מיורקה אני מדבר על משחק שיש לי נגד הקבוצות האלה כמה ימים לפני המשחק האמיתי שיש וזה יוצא אותו תוצאה כמו במנגר חח צירוף מקרים?? לא נראה לי

ipod insulin

New member
שער ענק

אבל לא אחד שיזכרו עוד 30 ו40 שנה,אני מבין את ההיסטריה של נדב יעקובי אבל בכל זאת קצת פרופורציות.

דנוך86

New member
צעיר

בלי להתעניין בהיסטוריה של בארסה אני יכול להגיד לך שרומאריו ומראדונה בכמה דרגות מעל ריבאלדו בשיאו.

Benn Is Kane

New member
יוהאן קרוייף...?

דייגו מראדונה (כן, בקושי שיחק שם, וגם כששיחק שם לא היה הכי טוב), רומאריו, רונאלדו.... כולם, בשיאם, טובים יותר גם מרונלדיניו וגם מריבאלדו. שנייהם שחקנים ענקיים, אבל לא הכי טובים איי פעם. בכל אופן, בקרוב כולם יבינו שהשחקן הכי טוב ששיחק איי פעם בבארסה הוא ליאונל מסי
.

נמאס לי כבר מהדיון הזה

מתי אנשים כבר יבינו שרונלדיניו יכול ללמד כדורגל את כל השמות האלה שזרקת לפה, ותוסיף אליהם את פלה.

Benn Is Kane

New member
רונלדיניו אפילו לא הכי טוב בעולם...

אפילו לא הכי טוב בברזיל. קאקה טוב ממנו. הוא גדול, הוא ענק, הוא פנומן, אבל הוא לא מנהיג, הוא לא יודע להתעלות במשחקים גדולים וחשובים, הוא אפילו לא הבורג הכי חשוב בבארסה. אי אפשר לקחת מרוני את מה שיש לו, כי יש לו המון, ומגיע לו כל הכבוד באמת. אבל הוא לא הטוב בעולם, ובטח ובטח שלא טוב יותר מקרוייף או מראדונה. פלה? מי זה בכלל פלה? כבש 90% מהשערים שלו מול קבוצות מהליגה השלישית בברזיל...

אנחנו מדברים על כדורגל או על אופי?

מבחינת יכולות כדורגל רונלדיניו עושה דברים בשלוש השנים האחרונות שאפילו מרדונה לא חלם שאפשר לעשות, אז תבלבל את המוח שהוא לא מנהיג, כי מנהיגות תלויה יותר באופי הבן אדם ופחות ביכולות הכדורגל שלו, גם יוסי אבוקסיס "מנהיג", נו אז? אני בטוח שאם מרדונה לא היה מתבייש |ורונלדיניו לא היה ברזילאי| הוא היה מודה לפני שנה שרונלדיניו טוב ממנו.

תגובה

מבחינת כדורגל נטו רונלדיניו הוא בכמה דרגות מעל השאר... כל מי שטוען אחרת פשוט לא מבין בכדורגל או שנולד בארגנטינה.

Benn Is Kane

New member
אני, בין השאר, גם ארגנטינאי ../images/Emo13.gif.

אבל באמת שאין שום קשר. אני לא מהארגנטינאים שחושבים שכל העולם נגדם, ורוצים בכוונה להכשיל אותם, או מהארגנטינאים שעדיין חושבים שב-2002 הייתה לארגנטינה את הנבחרת הכי טובה בעולם.

שינוי הנושא שלך

אומר שאתה מסכים עם דבריי או שפשוט אתה יודע שאני צודק רק אתה לא מסכים עם מה שמוסכם? ואם כבר ארגנטינה 2002, גם אני בזמנו הייתי משוכנע שהיא הנבחרת הטובה בעולם אז, והיום אני עדיין חושב כך.

למעלה