בארסה אלופה!!!

בארסה אלופה!!!

אין לי הרבה מה להגיד כרגע, יותר מאוחר אדבר על המשחק. visca el barca visca el catalunya!!!!!!!!!!!!!!!!

SiC

New member
לשנייה

הייתי כבר מיואש מזה שנראה עוד פעם אלופת אירופה מאעפנה אבל אז הגיע השער המדהים של אטו. הדבר היחיד שקלקל לי זה המשולשים המגעילים שבארסה עשתה ב10 דקות האחרונות.

X Slider

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo106.gif

לארסון
עשה את ההבדל

sok777

New member
!!!!

ניצחון ענק, משחק ענק, חילופים גאוניים והצדק ניצח. הקבוצה הטובה בעולם [ולא רק באירופה] זכתה! אני כבר הייתי מעוצבן ועצוב ולא ראיתי את בארסה חוזרים למשחק ואז באו אינייסטה, לארסון ואט'ו עם שער ענק שהחזיר אותנו, ובענק, למשחק. כולם גאוניים. משחק חלש בבארסה ל-מארקז, אט'ו וואן-בומל. הכי טובים ב-2 הקבוצות לדעתי: הנרי, ליונברג, לארסון, ואלדז. אוייי... זה הסתיים כ"כ טובבבבב!!! בארסה, בארסה, באאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאארסה!

X Slider

New member
שכחת..... משחק חלש מאוד לרולנדיניו

לא ראו ממנו כלום

ipod insulin

New member
שמרו עליו בלי סוף

נכון שהוא נופל מכל שטות ובקושי נלחם על כדורים,אבל אם לא היו משגיחים עליו כ"כ הרבה,שאר השחקנים (לארסון,אט'ו,באלטי) לא היו פנויים

X Slider

New member
עדיין.. זה לא תירוץ.

חוצמזה, זה מה שטוב בקבוצה שלא בנויה על שחקן מרכזי.. ברסה הסתדרה בלי רונלדיניו

רונלדיניו חלש >>> כל ארסנל

אולי לא הלכו לו הדריבלים שאנחנו רגילים לראות ממנו, אבל הוא משך אליו כל הזמן 2-3 שחקנים. חבל שבגמר לא יצא לנו לראות את אחד הקסמים שלו, אבל העיקר התוצאה בסוף.

sok777

New member
אני ממש לא מסכים איתך ואפילו כועס

על התגובה שלך. רונאלדיניו היה טוב אבל לא יוצא מהכלל. הוא היה בסדר גמור. רק היום דיברתי על זה עם חברים.. אנשים מתייחסים כמובן מאליו למסירות הגאוניות ולדברים הגאוניים שהוא עושה וזה לא נכון לעשות ככה. זה שהוא לא עקף יותר מפעמיים-שלוש בצורה גאונית או לא הביא יותר מ4 מסירות גאוניות לא אומר שהוא היה חלש ובטח לא חלש מאוד. הוא היה טוב וניהל את המשחק.. הוא פשוט לא בלט מאוד כמו תמיד.. בסכ"ה הוא לא היה רע והוא היה בסדר גמור ומגיע לו קרדיט. שחקן טוב. כולם דיברו אם לאשר גול או לתת אדום ללהאמן וזה ובכלל התעלמו מהמסירה הג-א-ו-נ-י-ת של רונאלדיניו שמסר לאט'ו מסירה פשוט לא מהעולם הזה בין 4-5 שחקנים. מדוייקת ומעולה. אז נא לא להשמיץ ולהתייחס לכל דבר כמובן מאליו. אט'ו למשל, היה חלש.

sok777

New member
מה???

כדאי שתראה את המשחק שוב. אט'ו נתקע בצד שמאל ולא עשה [כמעט.. אל תתפוס אותי על המילה] תנועות לעומת רונאלדיניו שבנה בחלק מהזמן את המשחק וסידר אותו והוא גורם למשחק להראות טוב.. למרות שהוא לא עשה דברים מבריקים בקצב כמו העקב נגד מילאן או לא עקף בדרכים גאוניות כ"כ הרבה הוא עדיין היה טוב אך פשוט לא בולט כרגיל. חלש הוא בטח לא היה. סביר עוד מתקבל על הדעת אבל חלש לא.

sok777

New member
פחות או יותר כן.. אבל אתה לא יכול

למדוד אותו ככה כי במנג'ר זה איך הוא היה יחסית לשחקנים אחרים ואנחנו מדברים על איך הוא היה יחסית לעצמו. יחסית לעצמו הוא היה יותר מסביר [שזה 7] הוא היה בערך 7.5 יחסית לאחרים ולציון כללי של המשחק 7 או 8.

SiC

New member
הציון של 7 שנתתי לו

היה ביחס לשאר השחקנים במשחק. יחסית לעצמו הוא באמת היה לא משהו אבל גם לפלה ולמרדונה היו משחקים פחות טובים. בסה"כ הוא תרם הרבה לבארסה בגמר ונתן משחק טוב ולא היו הרבה שחקנים טובים ממנו במשחק (חוץ מלרסון)

Megaslash

New member
היו לו רגעים נחמדים...

אך הוא בהחלט היה חלש מהממוצע...

קרייטון

New member
לא האדום

לא האדום ולא העובדה שבארסה עמדה מולה היו הגורם להפסד של ארסנל. רק הנרי שלא הופיע למשחק. במשחק כזה הנרי חייב לתת 200% כי לארסנל אין שום דבר אחר בלעדיו. אגב, הנרי חתם עד 2010

SiC

New member
אין להם שום דבר אחר?

נראה לי שלא שמעת על רייס, פאברגס, ליונברג... שחקנים מעולים.

sok777

New member
הנרי ממש לא היה אפס..

הוא אפילו היה די טוב.. לא יודע אם שכחת או לא אבל הוא עקף את מארקז כל הזמן וברח למארקז.. הגיע ל3 מצבים של אחד על אחד נגד ואלדז, בישל את הגול עקף את פויול כמה פעמיים כאילו הוא דקל קינן ולא הבלם הטוב בעולם ובכלל הוא היה ממש טוב. הבולטים אצל ארסנל- הנרי, יונברג ואבואה.

GeorgeChip

New member
חוץ מהבישול, הוא לא היה טוב.

לעבור אנשים זה יפה מאוד, אבל אם אתה אחרי זה מגיע לבד מול שוער ומפספס, אז לא עשית כלום.

למעלה