באריסטן סלמי

sohodf

New member
באריסטן סלמי

ככל שאני קורא יותר, הוא נהיה אחת הדמויות החביבות עלי בששאוש"ק. מעניין שאף פעם לא מזכירים אותו כשמדברים על הדמויות. למה זה, לדעתכם?

mentta

New member
מה זאת אומרת לא מזכירים אותו? (ספוילרון 5)

בדיונים מסוימים כשהוא רלוונטי הוא מוזכר... הוא פשוט לא ממש דמות מרכזית אז מן הסתם מדברים עליו פחות. אבל אין ספק שהוא אחת הדמויות המגניבות ביותר, וטוב שהוא קיבל נקודת מבט. במיוחד לאור העובדה שדאני הפכה משעממת ומעצבנת בחמישי.

sohodf

New member
הוא נראה לי דמות מסקרנת מהראשון

כשג'ופרי העיף אותו ממשמר המלך והוא ברח מהעיר. כשהפך לדמות נקודת מבט ב"משתה", הדמות שלו נהייתה יותר חביבה עלי. היום, לקראת סיום "מחול", הוא נמצא אצלי לצד אריה וטיריון במצעד הדמויות האהובות... אני חושב שיעשו נכון אם יכניסו אותו יותר לסדרת הטלויזיה והוא יעורב יותר בהתרחשויות...

mentta

New member
לא נראה לי שיש להם זמן בשביל זה...

יש להם שוב רק עשר שעות בעונה הזאת ומלא דברים להספיק. אני לא חושבת שנראה את בריסטאן בכלל. הוא עשה משהו בספר השני? אבל אני יכולה להבין מאיפה בא הרצון הזה...

itaipee

New member
הוא אמור בכל מקרה להופיע בעונה השניה

white beard - אני מניח שזה תורגם ל"זקן לבן" - הוא אמור להופיע בפרק האחרון פחות או יותר ולהציל את דאניז מעכביש או משהו כזה. אני זוכר גם שבהמון שיחות עלו תהיות איפה הוא - כל צד חשב שהוא הצטרף לצד אחר. לא ניראה לי שיהיה פוקוס על המסע שלו

sohodf

New member
אני אהיה מאוד מאוכזב

אם כל התפקיד שלו בעונה השניה יסתכם ב"אראסטן לבן-זקן". אבל מצד שני, מי שואל אותי...

itaipee

New member
הספר השני יותר עמוס ומפוזר מהספר הראשון

מלחמת חמשת המלכים - יש לך 5 מלכים - כלומר חמש מוקדים עיקריים . וגם את המסע של ארייה, גון ומשמר הלילה שיוצאים לסיור, בראון ותיאון ושעמום עם דאניריז איפה אתה מכניס את לבן-זקן ?

CallMeCavanaugh

New member
אין בעיה של זמן

יוצרי הסדרה כבר אמרו שהם לא ימשיכו בנוסחה של ספר אחד = עונה אחת, כך שהם בהחלט יכולים לדחוף עוד ועוד לעונה, כי הם לא חייבים להגיד לנקודה מסויימת בעלילה. אבל מה בדיוק יש לספר על לבן הזקן מלבד מה שיש בסוף הספר?

ניר4819

New member
אבל אין לי יס...

נצטרך למצוא חבר עם יס, לראות איתו את הפרקים.

mentta

New member
או לנסות דרכים אחרות כמובן...

למרות שהולך להיות הרבה יותר קשה לעשות זה עכשיו. SOPA וכל זה.

mentta

New member
"stop online piracy act"

זה חוק אמריקאי שמאפשר לממשלת ארה"ב לאכוף את הפירטיות באינטרנט בצורה הרבה יותר קיצונית ממה שהיה עד עכשיו. אם שמעת על זה שסגרו את מגה-אפלוד ומגה-וידאו, ועצרו את הבעלים, זה בעקבות זה. אם תנסה להיכנס לקישורים של הורדה או צפייה ישירה של סרטים, לרוב תקבל הודעת אזהרה של האף-בי-איי. אבל זה גם מעבר לזה, התכנון הוא גם שבעתיד נצטרך לתת קרדיט לכל דבר שנשתמש/נעתיק באינטרנט, גם אם זה רק תמונה או שיר, והעונשים יהיו כבדים יותר. בדול, אם זה יתממש, נחזור לעידן ספריות הדיוידי והווידיומאטים...

yohansb

New member
לא כל כך מהר

בינתיים הקפיאו את הצעת החוק, כרגע יש גופים שזה יעלה להם יותר מדי כסף והם כרגע חזקים יותר מענקיות הסרטים והטלוויזיה. עדיין ניתן להוריד כמעט כל דבר שרוצים באינטרנט בעוד דרכים, חבל שהם לא לומדים שם את תוצאות חוק היובש..

למעלה