באפלו 66

GK_FF

New member
באפלו 66

מה דעתכם על הסרט ובאיזו קטגוריה הייתם שמים אותו? (יש אותו היום, יום שלישי, ב22:00 בערוץ 4, סרט שווה ביותר) אני הייתי שם אותו בקטגוריה דרמה רומנטית, הבעיה שאין כזאת קטגוריה, שמתם לב שאין קטגוריה "רומנטיקה" אבל יש "קומדייה רומנטית", איזה טימטום זה!!!!

ערב כריסטינה ריצ´י

רציתי לרשום על זה בנפרד, אבל הקדמת אותי עם באפלו 66, ולכן אתייחס לכך וגם אמליץ על "ההפך ממין", הסרט השניש מוצג הערב בכיכובה של כריסטינה רי´צי, ליסה קודרו (פיבי...) ואיאן סרגי (ג´יל מ"ג´יק וג´יל). שני הסרטים מקותלגים תחת סרטים נחמדים, שאין לצפות מהם ליותר מידי, סתם סרטי באמצע השבוע, להעביר את הזמן...

talytal

New member
למה דווקא שני אלה? ../images/Emo4.gif

זה דבר שמפריע לי כבר הרבה זמן בקשר לערוץ הסרטים- הם לא מתאמצים להביא לצופים סרטים חדשים בערבי ה"ספיישל" שלהם, אלא מסתפקים בסרטים שכבר שודרו בערוץ. הסרט ,ההפך ממין" שודר כבר לפחות ארבע פעמים בערוץ, ועל אף שזה סרט מצוין, הייתי שמחה לראות שלכבוד ערב כריסטינה ריצ´י (שחקנית נהדרת, דרך אגב), יעשו איזשהו מאמץ להביא סרטים אחרים בכיכובה, סרטים שעוד לא שודרו, או סרטים שקיבלו קצת פחות חשיפה טלוויזיונית. אפילו אחד משני סרטי משפחת אדאמס היו מושכים אותי לצפות יותר ממה שנבחר לשידור.

ככה זה ערוץ 4... ../images/Emo46.gif

אני מסכימה, באמת היה צריך להביא סרטים קצת שונים. אבל ב-yes סבבה הקרינו את כל סרטי אדמס, אפילו אחד שעשו ב-97, אם אני לא טועה, עם דמויות אחרות לגמרי, זה היה די גרוע. אבל הכי טוב לדעתי זה הסרט השני עם דבי... "i wanted a melibo barbi!". אבל ככה זה ערוץ 4... בשביל זה יש yes...:) דרך אגב, לא ממש קשור, אבל את חייבת להיכנס לאתר של A.I ששמתי לו קישור למעלה, יש שם משהו שאני עדיין לא בטוחה אם זה אדם או באמת תיכנות גאוני, שאיך שנכנסים לשם הוא מתחיל לדבר איתך, וזה ניראה ממש ממש כמו איזו מכונה עם אינטיליגנציה מלאכותית. מדליק לאללה.

talytal

New member
הייתי באתר

וראיתי את הדבר הזה, נדמה לי שקוראים לו "Chatbot" וזה פשוט גדול! לקח לי די הרבה זמן להחליט אם זה אדם אמיתי או מכונה, אבל בסוף הגעתי למסקנה שזה חייב להיות מכונה (משוכללת מאוד, כמובן). אם האתר של A.I. כל כך מגניב, אז הסרט בטח בכלל מדהים, אני אישית לא יכולה לחכות כבר שהוא יגיע לארץ.

imiller

New member
המשפט האחרון שאמרת

זה שהאתר של הסרט מדהים או יפה כל כך לאו דווקא אומר שגם הסרט כזה (ע"ע "טומב ריידר" - בין האתרים המדהימים ביותר שראיתי, אבל הסרט... נו מילא). אני לא אומר ש A.I. לא סרט טוב אלא שאי אפשר להסתמך על האתר בשביל להחליט אם הוא כזה. אני חייב להצטרף למה שאמרו פה ולהגיד שבאמת טוב שיש את yes כי באמת יש שם סרטים מעולים, כולל כאלה לא מוכרים. שווה לנסות לראות סרט לא ידוע, אם יוצא. יכול להיות שזה סרט טוב. *ולרעת הכבלים (אני לא אובייקטיבי) אני אומר שעשר שנים הם לא טרחו להגיע למקום שאני גר ויומיים אחרי שיס הגיעו בשנה שעברה הם כבר הביאו טרקטורים מחכים לאישור להתחיל לחפור...

למעלה