*מרימה גבה בהפתעה* ../images/Emo103.gif
Well well, what do we have here?... }-) מעניין, מה שיש לך לומר... אתה מדבר ככה חופשי על בגרות, ובעצמך נשמע כמו ילד בן חמש שמתלהב יותר מידי מ´דפנה ודודידו´ ומנסה לשכנע את כולם עד כמה הם יותר ´שווים´ מפאוור ריינג´רס. בחיים לא חשבתי שאני אגיד את המשפט הזה, אבל אחרי מה שקראתי, אני פשוט חייבת -
תרגיע את עצמך קצת!!!
דבר ראשון - אתה לא יכול להגיע לכאן ו
לקבוע שבאפי זו סדרה יותר שווה ממכושפות. זו
לא עובדה, תתמודד עם זה, לעזאזל! זו
דעה, וככה זה בעולם... לאנשים יש
דעות שונות על דברים, הבטים שונים על דברים - אנשים אוהבים דברים שונים, ותתפלא, אבל זה אפילו חוקי לא לטעון שבאפי זו כזאת סדרה על רמה כמו שאתה טוען. אני אישית לא ראיתי הרבה פרקים של באפי... לא כל כך התעניינתי, מה לעשות. ראיתי כמה פרקים ככה סתם, אצל חברה שלי, מידי פעם כשבאתי אליה - אבל לא התעמקתי בנושא, אז אני לא אענה לשאלתך הראשונה (שאגב, אינני מבינה למה שאלת אותה כי אח"כ החלטת שבכל אופן כולנו ילדותיים מידי מכדי לקבוע). מה שאני כן אכתוב זה על ה
התנשאות הזאת שלך מעל כולנו. למה מי אתה חושב שאתה? וואו, אתה יותר מבוגר... (*קול ציני*), אני מתרשמת. כל מה שזה אומר זה שתזדקן יותר מהר מאיתנו, אז תוריד את הטיעון הזה מהרשימה
מייד, זה רק גורם לך להראות טיפש
יותר ממה שכבר עשית מעצמך. אתה פותח הודעה חדשה, בה אתה
שואל אותנו מה אנחנו מעדיפים - באפי או מכושפות, ואחרי שאנחנו מעיזים בכלל
לענות לך על השאלה בתשובה שלא מוצאת חן בעינך, אתה פוסל את זה וקובע ש: -מכושפות זה רע, באפי זה טוב. אני צודק, אתם טועים. זהו, ככה זה, נגמר הסיפור.- אז זהו... שזה לא ככה... חוץ מזה שהעובדה שיש פורום לבאפי ופורום למכושפות, ושאנחנו נמצאים בפורום של
מכושפות, יכולה לעזור לך להבין מה אנחנו מעדיפים גם בלי השרשור הזה ובלי ההתנשאות והסנוביות שאתה מראה כאן. אני בטוחה שיכולת לנהל את הדיון הזה בצורה
בוגרת יותר. בכל אופן - לך אין אפילו את הזכות להעיר הערות על הגיל שלנו, כי זה בכלל לא קשור. בעולם קיימים סגנונות שונים של דברים שונים, וכל אחד אוהב ומעדיף את מה שהוא מוצא לנכון. אם אתה מעדיף את באפי, תהנה. תן לאחרים לחיות את החיים שלהם ולאהוב את ההעדפות שלהם בלי לבוא ולבקר אותם על זה, ובלי לקבוע עובדות שטותיות שלא היו ולא נבראו מעולם. לין