באפי

fluppster

New member
באפי ../images/Emo44.gif

איזה פרק יפה! סוף סוף באפי וריילי ביחד! אמנם הוא לא אנג´ל, אבל הוא חמוד....

חיפושיט

New member
חננות שלי

למה אתם הולכים לישון מוקדם?... בלילה זה החלק הכי כיפי של היממה!

אממ

אתמול הלכתי לישון כשהתחיל המלאכים של צ´רלי שזה בעצם לא יודעת מתי... בארבע או משהו כזה... אני את הלילה שלי מקדישה לטלויזיה: ג´אג מלך השכונה, סטארסקי והאץ´(שבזמן הזה אני רואה כלח דבר אחר!!!) חברים(היה את הפרק שרוצים לפטר את ג´ואי מ-מק וצ´יז ושפיבי כותבת ספר על מוניקה וצ´נדלר...) ואז יש בברלי הילס0(שהתחלתי לחבב...) ואז יש בן בין בנות שזו סדרה ממש חמודה שאני מתה עליה, ואז יש המלאכים של צ´ארלי ואני הולכת לישון לרוב כי זה ממש משעמם... אז מה קורה אחות שלי הכל טוב? אני לא חננה.....
יעל.....

fluppster

New member
לא ראית אתמול?

ריילי ניסה לשכנע את באפי במשך כל הפרק שתתן לשניהם הזדמנות, ובאפי לא רצתה בגלל שהיא פחדה שליבה יישבר שוב כמו עם אנג´ל, והיא רצתה חבר נורמלי(שלא מעורב בכל עניין השדים הזה...). לבסוף היא שינתה את דעתה, באה לחדר של ריילי ונישקה אותו. איזה חמודים הם!

RIPPER

New member
אכן פרק יפה ../images/Emo11.gif

אהבתי במיוחד את הקטע שבאפי מספרת לריילי שהיא הקוטלת והוא מסתכל עליה כאילו היא נפלה מהירח ואז היא אומרת לו עוד הפעם אני ה"קוטלת" באיטיות זה היה קטע גדול

RIPPER

New member
עוד משהו חיפושיט צודק/ת

השעות הכי יפות של היום הם השעות הקטנות של הלילה

דרוסילה

New member
אני מחכה לפרק

שבו ספייק ובאפי יהיו ביחד! לא שאני יודעת שיהיה פרק כזה,אבל זה יהיה נחמד... אהבתי את הפרק בו הם היו תחת כישוף ורצו להתחתן,במיוחד את התגובה של זאנדר על זה :)

למעלה