באפי

xander55

New member
באפי ../images/Emo129.gif

אתמול שכבתי לי במיטה, בשעה ארבע, התכוננתי לאכול, אימי לא הייתה בבית, ומה יותר טוב אם לא לאכול ולראות טי וי, זיפזפתי לי בטי וי, כלום לא היה, על מכושפות כבר חרשתי, סרט שהקלטתי לא היה לי בא לראות, לא היה לי כוח למצוא פרק טוב של חברים, אז האופציה היחידה שנשארה לי זה לא לראות באפי, לא שזה היה עונש , הוצאתי את הקלטת של העונה השלישית מהמגרה, הכנסתי אותה לוידאו, התחלתי לצפות, אגב למי שתוהה התחלתי לראות מ"אירשוט" - הפרק שמשום מה לא שודר עד לא מזמן, כאילו זה לא משום מה אבל לא משנה. בכל מקרה, אמרתי שאני אראה פרק אחד, אסיים לאכול ואלך להכין שיעורים, let me tell you something, NEVER HAPPENED! צפיתי וצפיתי...וצפיתי וצפיתי, נגמר פרק, התחלתי לראות עוד פרק ועוד פרק, עד שהגעתי לסוף העונה, אפילו לא שמתי לב, היה כבר תשע, חמש פאקינג שעות נהניתי לי ואפילו לא הרגשתי, כמובן שלבכורה של שר הטבעות לא הלכתי אבל אני אלך שבוע הבא אז לא נורא, בכל אופן, זה טוב לעשות מרתונים כאלה קטנים, זה גורם לך להבין שיש עדיין גאונות בעולם, אלוהים איך בכיתי, אני אוהב לבכות בבאפי, שרה מישל גלר היא אחת הנשים הכי מדהימות בעולם אם לא הכי מדהימה, פיית'
אבל לא כמו באפי, הבנתי עוד כמה דברים שחידדו את הבנתי לגבי העונות החולפות, טוב יאללה אני מאחר לשיעור ביי ביי.

I Love Paige

New member
ממש לפני איזה 15 דקות../images/Emo136.gif../images/Emo188.gif

סיימתי לראות אירשוט! הוא פרק כ"כ שולת! ולמה אתה לא בא למירק יותר?

xander55

New member
אין לי כוח אליו ../images/Emo129.gif

הוא לא נחמד, וכשאני כבר שם אף אחד לא כותב לי, אני לא מבוקש.

למעלה