באפי 6X08

רינת4

New member
באפי 6X08 ../images/Emo58.gif

מחה??? למה??? איך?? אוף!!! למה ג´וש רוצה לעצבן אותי? למה כאב הלךב הזה? מה הולך כאן??? באפי וספייק-עד פה! זה כבר יותר מדי. נשיקה פה נשיקה שם-מילא,אבל ככה??? ד"א-הקשר ביניהם זה לא אהבה, לפחות לא מצד באפי. אז יופי. היא נמשכת אליו אבל זה הכל. והוא...הוא הרביץ לה! זאת אהבה??? כשאנג´ל סטר לה הייתי המומה אבל אח"כ הוא התנצל. אבל ספייק... וד"א-הפרק הזה רק מראה כמה שהוא לא באמת טוב, כי ברגע שהוא חשב שהצ´יפ לא פועל יותר, הוא רצה להרוג מישהי, ולמה? כי הוא היה עצבני על באפי- מה שאומר שבכלל אין לו אופי, בכלל!!! ואיזה כיף שאיימי חזרה, ומה לכל הרוחות לא בסדר בבאפי? טוב אני מניחה שבקרוב אני אגלה את זה...

B a n j o

New member
אחלה פרק ! ../images/Emo58.gif

תראי הלאה ! הפרקים טובים, אני אוהב את העונה ! וגם אותי כבר התחיל לעצבן הקשר בין ספייק לבאפי בשלב הזה

אני מסכימה איתך ועם בנאגו..../images/Emo58.gif

כאילו אני עכשיו מחכה שירד ה20... אני לא מסוגלת בלי 2 פרקי באפי ליום.. בשיא הרצינות... אני פשוט לא מצליחה בלי (סמים קשים- בדיחה פרטית:) בכל מקרה תראי אני בדיוק כמוך וכמו עידו... כאילו אני שונאת מאוד מאוד את ספייק (מהיום למען האמת) אני פשוט איך לומר לא אוהבת אותו אחרי שהוא עם באפי.. זה לא רומנטי או מרושע או רכרוכי זה פשוט עלוב... בעיני הם הדבר הכי נורא שהיה יכול לקרות אבל זה לא שלא היתי רוצה לראות את הפרקים כמושהם.. אגב העונה הזאת מדהימה!!! חכו הלאה אני חושבת שזה העונה ה3 הכי אהובה עלי:)

רינת4

New member
כן,כן!!! סורי!!! התכוונתי 6x09...

אתם עדיין מסכימים איתי...?

עידן... עם נ... אופסי:) וכן הבנתי

הבנתי שזה ל609 ואני מסכימה על הכול:) ושוב באנג´ו.. אתה יודע איך זה בלי סמים.. קשה קשה.. מצטערת אני לא ממש מרוכזת בכתיבה היום.. הראש מתפוצף לי.. תקבל את סליחתי, עידן??? (נננננננננננננ)

אוץ... בנג´ו-../images/Emo58.gif

מה קורה לי למה הא´??? טוב אני מוותרת ואגב- 609- נכון שבשלב הזה מתחילים לאהוב ולשנוא את ספייק באותה מידה או שזאת רק אני?

רינת4

New member
בהתחלה(ספויילר...)

לא שנאתי אותו,אני עדיין לא שונאת אותו אבל הוא ובאפי? עד כאן !!! אני כזה אוהבת/לא אוהבת אותו. אף לא היה איכפת לי שהוא שם,זה היה אפילו מצחיק, אבל ברגע שהוא נוגע בבאפי אני מייחלת שהוא יילך. לא איכפת לי שהיא תמות בודדה! אם אנג´ל צריך לסבול,ועוד הוא צריך לסבול הרבה יותר זמן ממנה, אז שגם היא תסבול כל החיים! לא מגיע לה אף אחד אחר וזהו!!! ועוד..ספייק? האוייב של אנג´ל? בחיים לא!!!

תגובתי-ספויילר

אוקי אין לי מושג למה אבל אני פשוט לא מסוגלת להסתכל על ספייק/גיימס עכשיו בלי להגיד- למה... בכל מקרה אני לא רואה את זה כמוך- היא לא איתו כי הוא האויב של אנג´ל והיה לה את ריילי... אני אומרת שהיא צריכה להמשיך בחיים!!! (לכל הנפרדים זה מסר) וגם אנג´ל צריך! ושניהם כבר המשיכו אז מה הבעיה עם ספייק?! הבעיה שזה ספייק- נטול הרחמים הדבר שניסה למרר את חיה! אני עוד זוכקרת שלפני שראיתי שישית וידעתי שהם יהיו יחד שאלתי פה איך כולם אוהבים אותם יחד איך שכחו את העונה ה2 וכולם אמרו עוד תראי שישית ותביני- אני עדיין לא מבינה... אני פשוט, פשט לא אוהבת את המערכת יחסים שלהם כי היא לא מאהבה- מילא אם הם היו מאוהבים וכל הקראפ הזה כמו עם ריילי, אבל מה יש בינהם בעצם?!- יש בינהם רק ***. זהו לא מעבר לגופני. זה מה שמציק לי...

איך את יכולה לדבר ככה?

ולהגיד שהם המשיכו בחיים ושהם צריכים להמשיך בחיים? את סטאר קרוסית, לא? את אמורה לתמוך בקטע של - "אל תמשיכו בחיים! תחזרו אחד לשני! אתם שייכים אחד לשני לנצח!"

B a n j o

New member
כןןןןןןןןןןןןןןן ../images/Emo13.gif ../images/Emo6.gif

מצטער, בדיחות מימי הצבא שרק אני מבין

דרו- אני סטאר ואני מבקשת לא לזלזל..

זה הראשון והשני- זה שאני אחרי פרידה ומנסיון אני אומרת שחייבים להמשיך . בהקשר של באפי ואנג´ל זה בגלל שזאת האמת שניהם המשיכו בחיים זה שהם יהיו יחד זה גם יגיע אם זה צריך להגיד(ברור..)בגיל 90 אחרי נישואים ו20 ילדים. זה כל היופי באהבת אמת, בסול מייטס, ב"חקוקים בכוכבים"!!!

לדעתי הם לא המשיכו האלה

אף אחד מהם לא אהב אף אחד אחר אחריהם. למקרה שלא הבנת: נגיד, אנג´ל לא אהב אף אחד אחרי באפי ובאפי לא אהבה אף אחד אחרי אנג´ל. היא לא אהבה את ריילי ספוילר רביעית של אנג´ל הוא לא אהב\אוהב את קורדיליה

IDOffryn

New member
נראה לי ..

שהיא התכוונה לעידן ובטעות יצא לי ו´ במקום ה ן´

למה?

תראי אני ילדה שנורא רגישה לכאלה שלא מדברים נכון וכל זה. כמו שנגיד מישהו אומר לי "ראיתי שתי ילדים הולכים לשחק כדורגל" אני ישר "שני!" אז ככה אני מתקנת גם אנג´יל\אינג´יל\אינג´ל (לא הבנתי איך הגעתם לזה בכלל) לאנג´ל, ואני מאד רגישה ל"ג´וש" כי ככה היה רשום בכתבה בראש 1 שקראתי באמצע שיעור מתמטיקה וכמעט צעקתי "איזה שטויות!!!!!!!"

רינת4

New member
את בטוחה

שזה ג´וס ולא ג´וש? אולי הם טעו בכתבה? טוב,לא משנה-ממש לא עקרוני לי. אני אתחיל לקרוא לו ג´וס מעכשיו...

למעלה