לא חושבת שאני ../images/Emo41.gif ל5
הייתי מדגימה את הגאונות ברמזים מהעונה השלישית. הגאונות בבאפי היא החל מהדברים הקטנים ביותר ועד הדברים הגדולים. אני לא יכולה להצביע על זה בדיוק, ואני לא אתחיל לפרט פה את כל מה שאני חושבת כי זה יקח יותר מ5000 מילים שנראה לי זה הטופ שנכנס בהודעה פה
אבל כמה נקודות (לאו דווקא הכי חשובות או הכי משמעותיות, סתם מה שעולה לי בראש בלי סדר). לדוגמא. איך לקחו רעיון שנראה (אפילו לבאפי בנקודה מסויימת) די פנטזיונרי, ועשו ממנו הדבר הכי מציאות שיש. עם הכי הרבה בסיס. כמו למשל, בפרק THE GIFT. הדבר הראשון שרואים בפרק זה קטילה של ערפד. סתם ערפד. סתם נער קטן שניצל. זה לא סוף העולם. אבל היא עדיין "קוטלת ערפדים". כמו שהיא אמרה "תיאור העבודה שלי די ברור" בעונה הראשונה. וזה מה שהיא עושה. נתערב שרוב הירידות שאתם שומעים מחברים (אלו חברים אלו!??!) על באפי זה "קוטלת ערפדים".. "סדרה לילדים"... "אלימות"... בלה בלה בלה... אבל אנחנו (החכמים, עם הסגולה המעריץ), יודעים שבמהלך הסדרה (ז"א, מהפרק הראשון כבר), הדמויות קיבלו עומק. אפילו הוילאנס (VILLANS) קיבלו עומק. וזה לא קשור בכלל לערפדים (אפילו שזה הכי בסיס). יש כל כך הרבה הקבלות לחיים שלנו ("למציאות שלנו") פה. אוף, חשבתי שאני יוכל לכתוב לפחות ככה 2 דוגמאות התייאשתי פה אני לא יכולה לסדר עד כדי כך הרבה מחשבות לתוך קופסא במחשב.