באפי בבית ספר..

ד י י ז י

New member
באפי בבית ספר..

בשיעור אנגלית (*מעיפה מבט זועם לכל מי שכבר סיים בית ספר ומגחח כשהוא קורא את ההודעה*) אני צריכה לדבר במשך 5-10 דקות על נושא אהוב. כמובן שהוא באפי
. השאלה היא, מה אני יכולה להסביר על הסדרה דיי בכלליות שלא יהיה רק this is Buffy. she kills vampires"? למשהו יש רעיון?

prophecy girl

New member
את יכולה לספר

על כמה שחושבים שהסידרה "מטומטמת" רק בגלל השם אבל בעצם זו סידרה עמוקה (טוב, לא עמוקה, תמצאי משו יותר טוב, הראש שלי לא מתפקד...) ושהיא מדברת על החיים האמיתיים וקשקשי על איך שהדמויות מתפתחות. אה ותספרי על hush ועל המיוזיקל. ואם יהיו לי עוד רעיונות אני אכתוב... ד"א לנו מכולם זה צריך להיות קל לברבר על באפי ועוד רק ל-10 דקות??? קטן עלייך...

רק 10 דקות?!

איך תפסיקי לדבר??? תרצי על כמה את אוהבת ומה זה תרם לך בחייים (זה מה שהמורה/פרה שלי אוהבת) תספרי שזה משהוא גדול בארצות הברית שלא כמו בארץ וכאלה...

Schnickelfritz

New member
אני דיברתי על באפי שעתיים שלמות

(טוב, רק שעה אחת, בשניה ראינו באפי, אבל עדיין) תמיד אפשר למצוא מה להגיד
אני ממליצה, כמו ש prophecy girl אמרה, שתדברי על כמה שהסדרה היא הרבה יותר ממה שהיא נשמעת. על הדמויות ועל העובדה הן אמיתיות ואנושיות, אפילו אלה עם הכוחות המיוחדים מראים סימני חולשה ומתמוטטים. אוו, וגם משהו ששכחתי להגיד בהרצאה שלי ואני מצטערת על זה- תסבירי על העובדה שזו סדרה שמתאימה לכולם. שיש בה גם פן קומי וגם פן דרמטי, היא גם סדרת פנטסיה, אבל גם משקפת רגשות ואירועים אמיתיים שאנשים חווים. אני חושבת שזה ימלא לך 10 דקות, לא

ד י י ז י

New member
הבעיה היא..

ותודה לכולכן, אבל הבעיה היא, מאיזה כיוו אני מדברת על זה.. וגם אין מספיק זמן!

למה את מתכוונת

כשאת אומרת מאיזה כיוון? את מתחילה בהצגה, באפי, סדרת טלוויזיה, מפרטת על תפקיד של כל דמות ומסבירה איך הם לאט מתפתחות ואז מסבירה איך באפי היא לא כמו כל סדרה אחרת, בגלל... וכו´. ואל.

ANGEL N

New member
הגאוניות שבסידרה...

לדעתי תסבירי עד כמה הסידרה גאונית. על זה ששתלו בעונה השלישית רמזים לעונה החמישית. ובכלל הכל. יש כ"כ הרבה מה להגיד... אההה רק שלא תגידי להם ספויילרים לעונה השישית (פחחחחחחחחחחח לקחתי את זה קשה)

ד י י ז י

New member
אם זה היה תלוי בי..

הייתי מסבירה להם במשך שעות למה באפי ואנג´ל צריכים להיות ביחד ולמה ש\באפי זו הסדרה הכי שווה בטלויזיה, אבל לצערי זה רק 10 דקות ואני צרכיה לקבל על זה ציון, ואני לא חושבת ששטיפת מוח תקבל הרבה נקודות..
ותודה כולם! אני אשלב את כל מה שאמרתם, I´ll tell you how it went.

matanbu

New member
לא חושבת שאני ../images/Emo41.gif ל5

הייתי מדגימה את הגאונות ברמזים מהעונה השלישית. הגאונות בבאפי היא החל מהדברים הקטנים ביותר ועד הדברים הגדולים. אני לא יכולה להצביע על זה בדיוק, ואני לא אתחיל לפרט פה את כל מה שאני חושבת כי זה יקח יותר מ5000 מילים שנראה לי זה הטופ שנכנס בהודעה פה
אבל כמה נקודות (לאו דווקא הכי חשובות או הכי משמעותיות, סתם מה שעולה לי בראש בלי סדר). לדוגמא. איך לקחו רעיון שנראה (אפילו לבאפי בנקודה מסויימת) די פנטזיונרי, ועשו ממנו הדבר הכי מציאות שיש. עם הכי הרבה בסיס. כמו למשל, בפרק THE GIFT. הדבר הראשון שרואים בפרק זה קטילה של ערפד. סתם ערפד. סתם נער קטן שניצל. זה לא סוף העולם. אבל היא עדיין "קוטלת ערפדים". כמו שהיא אמרה "תיאור העבודה שלי די ברור" בעונה הראשונה. וזה מה שהיא עושה. נתערב שרוב הירידות שאתם שומעים מחברים (אלו חברים אלו!??!) על באפי זה "קוטלת ערפדים".. "סדרה לילדים"... "אלימות"... בלה בלה בלה... אבל אנחנו (החכמים, עם הסגולה המעריץ), יודעים שבמהלך הסדרה (ז"א, מהפרק הראשון כבר), הדמויות קיבלו עומק. אפילו הוילאנס (VILLANS) קיבלו עומק. וזה לא קשור בכלל לערפדים (אפילו שזה הכי בסיס). יש כל כך הרבה הקבלות לחיים שלנו ("למציאות שלנו") פה. אוף, חשבתי שאני יוכל לכתוב לפחות ככה 2 דוגמאות התייאשתי פה אני לא יכולה לסדר עד כדי כך הרבה מחשבות לתוך קופסא במחשב.

BritGirl

New member
גם אני הייתי צריכה לעשות את זה...

אבל אני פשוט על הקריירה של שרה , הייתי היחידה שממש הכינה נאום אז קיבלתי ציון גבוה... (שעד היום אין לי מושג מהו...)

למעלה