באסה

באסה

עבירות שבין האדם למקום יום הכיפורים מכפר ובין האדם לחברו יום הכיפורים לא מכפר, אבל מה לעשות שהמקום חרא והחברים חרה חרא? איך אמר ליאונרד כהן או ננסי ברנדס או שימי תבורי?! יותר טוב כלב חבר מחבר כלב! [ההדגשה במקור]ככה בדיוק אני מרגיש באשר למקום ובטח באשר לחברים, בעיקר לחברת נפש ספציפית אחת שמסיבה שאינה ידועה גם מנהלת את המקום. זה כבר כמה כיפורים שאני מחכה עד שהכפרה המקומית תואיל להזיז את משמני גופה ולבקש ממני סליחה ומחילה. אני לא מבטיח שמחילתי נתונה לה, בעצם אני חושב שאמתין עד שתחפוץ ורק אחר כך אני אגיב במקום ובזמן שימצאו ראויים עבורי להגבה. מאז אותו לילה סוער כשניסיתי בגופי לכבות את גופה הבוער אני מתעורר כל בוקר בתקווה, ביחול, במשאלת לב, אפילו בתפילה זכה. כלום לא קורה הכל כרגיל. יום ויום אני ממשיך לשלם את מחיר אותו לילה שהפך עבורי לליל ביעותים, פלצות ומורך, כן בעיקר המורך הוא זה שעושה לי את הבאסה.

קפת

New member
זיבי

אם יש מישהו שצריך להתנצל בפני מישהי, זה אתה בפני. נוכל. חברת נפש, עלאק.

נ.זיבי

בְּרֹאשׁ הַשָּׁנָה יִכָּתֵבוּן ......................... וּבְיוֹם צוֹם כִּפּוּר יֵחָתֵמוּן כַּמָּה יַעַבְרוּן
.........................וְכַמָּה יִבָּרֵאוּן
מִי יִחְיֶה
...............................וּמִי יָמוּת
מִי בְקִצּוֹ
.........................וּמִי לֹא בְּקִצּוֹ
מִי בַמַּיִם
.........................וּמִי בָאֵשׁ
מִי בַחֶרֶב
.........................וּמִי בַחַיָּה
מִי בָרָעָב
.........................וּמִי בַצָּמָא
מִי בָרַעַשׁ
.........................וּמִי בַמַּגֵּפָה
מִי בַחֲנִיקָה
......................... וּמִי בַסְּקִילָה
מִי יָנוּחַ
..............................וּמִי יָנוּעַ
מִי יִשָּׁקֵט
..........................וּמִי יְטֹּרֵף
מִי יִשָּׁלֵו
.........................וּמִי יִתְיַסָּר
מִי יַעֲנִי
............................וּמִי יַעֲשִׁיר
מִי יֻשְׁפַּל
.........................וּמִי יָרוּם
וּתְשׁוּבָה וּתְפִלָּה וּצְדָקָה מַעֲבִירִין אֶת רֹעַ הַגְּזֵרָה
כל זה ויום הכיפורים אפילו עוד לא התחיל. המשך יבוא..... [אין ספק בכלל]

תגיד שוויק, למה התמונה הזו

אתה נמשך לגברים או אתה משתמש ביצוג הזה כדי להביע חרדת סירוס בסיסית, לכן הוא מציץ למכנסיו? בינינו , אתה מזה משעמם בפזמון החוזר שלך. יאללה תעניין קצת, משהו.

גונג דזה בזאת אני ממנה אותך

להיות חליפתי, להיות תמורתי, ולהיות כפרתי. אני אלך למיטה ואתה תכנס לחיים טובים, ארוכים ולשלום כאן. כי חוץ מלעשות מעשים מטרידים בקטינים שמגששים את דרכם במעלה המגלומניה וחוץ מהַטְרָחָת דומיית המוות שהפורום שרוי בה, תרומתך לא ניראת.

שאוקי- זה מקסימום האכזריות שלך?

או זה מיטב האירוניה שלך? או שאוקי דרכתי לך על יבלת? למות מצחוק

קפת

New member
שאלוהים תעזור לכולכם

שלושה אנשים, שלא עשו סקס - כל אחד וסיבותיו שמיד נפרט - כבר כמה שבועות, הופכים את הפורום הזה ליומן התסכולים המיניים שלהם. יומני היקר, הם כותבים, אם רק הייתי יכול להשיג זיון, הרי שלא הייתי יושב עכשיו וכותב בך, נכון? טמבל! אז ככה, גונג, בגלל שהוא רק מדבר על זה. שוקי, כי בחיאת, מי תסכים לשכב עם פסיכופת? אפילו לסווטלנות יש קווים אדומים. ופרוטו, כי הוא קטין. וזה אסור עליהם, על פי חוק, או דת או שניהם. לא זוכרת. תזדיינו כבר. בסבלנות. או מכאן.

למעלה