באסה:(

hyabusa

New member
באסה:(

קומונת גו-ג'ו קונג-פו נסגרה חבל אנשים מדברים במקום להתאמן וזה מה שקורה R.I.P(הקומונה כן)

לדבר במקום להתאמן

סנסאי אחד, היה לו תלמיד שלא היה מתאמן מספיק. החליט הסנסאי ללמד אותו שיעור. קרא לו אליו ואמר לו: "מהיום, במקום לבלות עם בחורות, אתה מוסיף עוד שעות אימון" אמר התלמיד: "כן סנסאי!" וכך היה. אחרי שבוע קרא המורה לתלמיד ואמר: "מהיום, במקום לעבוד בעיר, אתה מוסיף עוד שעות אימון" אמר התלמיד: "כן סנסאי!" וכך היה. אחרי שבוע קרא המורה לתלמיד ואמר: "מהיום, במקום לדבר, אתה מוסיף עוד שעות אימון" התלמיד לא ענה, כי אסור לדבר, אז הוא רק הנהן, וכך היה. אחרי שבוע קרא המורה לתלמיד ואמר: "מהיום, במקום לאכול, אתה מוסיף עוד שעות אימון" התלמיד היה קצת עצוב אבל הנהן. הסנסאי אמר, זה מה יש, וכך היה. אחרי שבוע קרא המורה לתלמיד ואמר: "מהיום, במקום לשתות, אתה מוסיף עוד שעות אימון!" זעק התלמיד "אההההה!", נפל ומת. אמר המורה לעצמו: "כמה נורא. בדיוק כשהצלחתי ללמד אותו להתמקד בדברים החשובים בחיים, הוא מתפגר לי". תתאמן, יא זלמה, תתאמן הרבה

hyabusa

New member
אוקיי

אז המוסר השכל מהסיפור שלך הוא שאנשים טיפשים לא צריכים להתאמן כי הם לא יבינו בזמן שהמורה שלהם טיפש או מה? לא הבנתי מה הסיפור שלך קשור? ובכלל אני חושב שחוץ מהקטע של אוכל ומיים שיטת האימונים של המורה הזה הייתה די טובה אנחנו עושים קונגפו/קאראטה/אייקידו/ג'וג'יטסו בקיצור אומנות לחימה לא ספורט ולא יוגה ושאר חירטוטים אז כן הגישה היא אימון אימון אימון אימון אימון ואז אחרי כל זה!!! עוד אימון ועוד קצת ועוד טיפה ואז עוד ועוד ועוד ואז אחריי משהו כמו70 שנה אם יש לך מזל אתה מתחיל להיות מספיק טוב כדי לאכול ולשתות במנוחה בניגוד לשאר החיים ואז בקבר אתה (לא מפסיק) אלא ממשיך להתאמן אבל פשוט על משהו אחר!!!!! אז כן אנשים שם דיברו הרבה ולא על מתי להתאמן ואיפה אלא על איך כמה למה בקיצור הרבה דיבור של מה הייתי רוצה לעשות ולא בוא נעשה ועדיין אנלא חושב שהסיפור שלך קשור אוהב מיליון hyabusa

khammel

New member
ועל זה נאמר דופק זורק רץ ומספר

סייג לחוכמה שתיקה

hyabusa

New member
טוב תרגעי רק ניסיתי להביע סימפטיה

לא כולם שם היו דברנים חלק ניסו גם לעשות וזה חבל שהמנהלים שלכם לא הקפידו יותר לפי מה שהבנתי זו הסיבה שהעניין נפל וחבל בשביל השיטה שלכם זה הכל ואגב אנלא חייב לאף אחד כלום אני אדבר על מה שאני ארצה ואדפוק ואספר למי שאני ארצה אולי אם הייתפ מקשיבים לעצות שאתם נותנים לא היו סוגרים אותכם

למעלה