באסה

תולו

New member
קצת משונה../images/Emo153.gif

אבל בזמנו, הרופא שלי (אשכנזי) הציע לי ללכת לרב איפרגן. קצת מוזר שרופא אומר את זה, אבל הוא טוען שהרב הזה עזר להמון לקוחות שלו.

elian5

New member
תולו , הרב הזה משהו... תקראי את

ההודעה של אורית המאושרת...מלפני חודש וחצי בערך. אליאן

רוית ב

New member
תעמדי על השם שלי ולחצי עם העכבר

תגיעי לכרטיס אישי יש לך מצד ימין למעלה בצד "שלח מסר" לוחצים כותבים ושולחים.

Blue velvet

New member
לא מכירה ממש, אבל

יכולה להמליץ על הרב דניאל טרופר, ממקימי תנועת "גשר" בין דתיים לחילוניים. מטבע הדברים הוא סובלני מאוד. לא ידוע לי אם הוא עוסק בנושאים אלה, אבל הוא אדם טוב לב ועוסק בפעילות הומניטרית. הכרתי אותו כי הוא ערך את טקס הנישואים שלנו.

נועם@בת

New member
ומה היו תוצאותה בדיקה?

אצלנו לא בוכים לפני שרואים תוצאה, כי תמיד יש סיכוי לחיובי. נועם

מאוחדת1

New member
אין לי מושג

אני לא בוכה אני מנסה להתעודד ועדיין לא קיבלתי את התוצאה אבל אני חושבת שאני יודעת אותה לבד

עינת ב6

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifנצל"ש... אוווווווף!!!!../images/Emo46.gif

זהו זה באופן סופי בא לי לחנוק מישהו.
אני הייתי אמורה להתחיל החודש בפרוטוקול מוקפאים אבל אחרי בדיקת הדם שעשיתי הבוקר הודיעה לי האחות שפיספסתי החודש ושאני צריכה לחכות בסבלנות עד החודש הבא... סבלנות?????? עוד חודש????? ממש לא נראה לי העניין הזה. כן... כן... אני יודעת שיכול להיות שאני זקוקה להפסקה ושזה יעשה לי רק טוב, אבל זה ממש לא לעניין עכשיו!
אחרי שנתיים וחצי של טיפולים פשוט לא בא לי להרגיש שאני שורפת עוד חודש. ואז בזמן הנסיעה באוטובוס כשניסיתי להשיג את הבעלול היקר ולא הצלחתי ואוטוטו הלכתי לחנוק את הבחור החביב שישב מלפני ושמע מוזיקה שכולה צעקות אושר ושמחה... החלטתי לנסות לחשוב מה הטוב שיכול לצאת לי מהעסק הזה
, ואז התחלטי להגיד לעצמי שסוף סוף יהיה לי חודש בלי לחורר את עצמי כל יום ושאולי אולי זה אפילו יבוא טבעי (חחח... אשרי המאמין
) ושהנה עכשיו אני יכולה ליסוע כמה שבא לי ולאן שבא לי כי אני לא דבוקה לפרוטוקול טיפול! ובאותו זמן התחיל הקול השני ללחוש לי באוזן... עוד חודש הלך... גם בחודש הבא לא תלטפי את הבטן בידיעה שהיא עומדת להתעגל לה ...
ואז קלטתי זהו באופן סופי אני משוגעת עם קבלות!!!
ממש דיברתי עם עצמי באוטובוס... ואז כאילו לא די לי בזמן שאני מתענגת לי ברחמים עצמיים מתקשרת אלי החברה הכי טובה שלי (שיודעת הכל על הטיפולים)ומבקשת שאספר לה למה אני עצבנית... אז ניסיתי... באמת! התחלתי להסביר לה מה האחות אמרה ואז היא התחילה לשאול רגע מה את אמורה להחזיר? ואני עונה:עוברים מוקפאים מותק...
-אז רגע למה אמרו שזה בעיה?...
עכשיו תראו, אין לי ספק שהיא שאלה אותי מתוך דאגה כנה אבל פשוט נמאס לי להסביר כל הזמן מחדש מה התהליך ומה עובר עליי. היא פשוט לא מבינה, עם כל הרצון הטוב שלה (והיא באמת נשמה
) היא פשוט לא הבינה מה הבעיה בלחכות עוד חודש ובכלל מה כל המונחים שאני כל הזמן ממציאה לה... אז זהו בקיצור עובר עליי יום פשוט מגעיל
שמגיע אחרי לילה לא פחות מגעיל (בו נאבקתי אנושות עם חבורה עצומה של נמלים מעופפות קטנות שהחליטו שנעים להם להתארח אצלי...- טוב עכשיו אני סתם מנצלת את המצב ומקטרת על כל מה שבא...) אז זהו סליחה ענקית
על האורך וסליחה גדולה עוד יותר שזה יצא עליכן ככה אני באמת אוהבת את כולכן כאן
וממש לא רציתי להתעלק פשוט הייתי חייבת להוציא קצת החוצה... ושוב סליחה!

פינקי33

New member
נצל"ש-חברות... אני החלטתי בימים אלו

ממש והודעתי לכל חברותיי אחת אחת שאני לא מספרת יותר כלום ולא מדברת על זה ושלא תשאלנה אותי על זה כלום וכשיהיה משהו אודיע. נמאס לי מהשאלות ונמאס לי לתת הסברים והכי נמאס לי "להתנצל" שגם הפעם לא הלך... אז זהו.

ל א ו

New member
מה את מתנצלת בכלל?

מגיע לך גם לקטר קצת לא? בכל מקרה אני יהיה המלאך הטוב זה בלבן שאומר לך עוד חודש אחד לא נורא. עכשיו זה תחילת הקיץ - תלכי לים,תרקדי,תסעי,תקפצי וביולי איך שכולם יוצאים לחופש את מחזירה את הארטיקים שלך ל-9 חודשים חמימים. זהו שיהיה להם נעים. בהצלחה חמודה! ואגב חברות ששואלות שאלות, אל תכנסי לפרטים אני מזמן הרמתי ידיים ולו רק בגלל שאין לי סבלנות בימים אלו!!!

עינת ב6

New member
עדיין... אבל תודה!../images/Emo123.gif

תודה רבה חמודות...
הזעם חלף לו קצת.(רק קצת...)
לאו - את תמיד מצליחה לתת לי להרגיש מה זה לגיטימית בתחושות... אז תודה רבה רבה!

בייבי4

New member
לעינת המתוקה!

איך לפעמים הכל נראה כ"כ עצוב ומגעיל ומרגיז!
ואז אין סבלנות להתחיל לפרט ולהסביר . רק אנחנו יודעות כמה זה מאכזב לפספס עוד חודש אבל - בשביל זה אנחנו כאן!
אוהבות אותך ותומכות בך! אני באופן אישי - לפעמים אוהבת ורוצה לשתף ולספר (ולא מבינה למה לא מתעניינים בי מספיק...) ולפעמים לא בא לי בכלל להסביר...(מה רוצים ממני בכלל) זה טוב להוציא קיטור פה ולהשתחרר קצת. קבלי מאיתנו
ענקי! אנחנו איתך בדרך להצלחה!

דנה אא

New member
עינת, מאחלת לך שהטיפול

הבא יצליח בגדול, ומה לעשות לפעמים באמת צריך להזדיין בסבלנות
... . אז טוב שכבר נרגעת. ומה מסעות הכלולות של הנמלים הגיעו גם אליך. אצלי הם חוגגים כבר כמה חדשים , כל פעם פורצים ממקום אחר. שתדעי - זה המלכות שכל הזכרים מנסים להפרות אותן... ואחרי ההפרייה המוצלחת- אלא מה
, הן הולכות ומקימות קן חדש.

עינת ב6

New member
../images/Emo163.gifלהיות או לא להיות נמלה...

תאמיני לי חומד במקרה הזה לא היה אכפת לי להיות נמלה...
גם הרבה זכרים וגם הפריה?!?!? - נשמע פשוט שווה!
תודה מותק ולילה טוב!

בוליקי

New member
נראה לי שאנחנו תאומות שהופרדו בלידה

הצרות המשותפות שלנו באות תמיד יחד, ככה יוצא שכל פעם שאנחנו מעודדות אחת את השנייה, בסוף זה חוזר אלינו. מה עושים עם ההמתנה? כלום! בוכים, מתרגזים, וחוזרים לשגרה של גמילה. מה עושים עם החברה? אל תטרחי אפילו להסביר, זה סתם יעמוד ביניכן. דברי על הנושא רק עם מי שיכול להבין. מה עושים עם הנמלים? מחכים שהקיץ יגמר. אני יודעת שלא עזרתי לפתור לך אף בעייה, אבל אני בטוחה שמחר תחזרי לעצמך ותשובי להיות זריקת העידוד הנמרצת והאופטימית לכל בנות הפורום. נכון?

עינת ב6

New member
בוליקי - שתדעי שאני באמת

אוהבת אותך המון!!!
וזהו- כי כל מלה נוספת מיותרת!

בולה101

New member
תאומות סיאמיות../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif

אותו רצון לחנוק את החברה הטובה שלי ששאלה בפליאה ואהדה למה לא להחזיר את המוקפאים. עכשיו לכי תסבירי לה את התורה על הריריות הסרבניות. היא בכלל יודעת מה זה ביוץ??? שיהיה לה לבריאות אבל אצלה החסידה נחתה תשעה חודשים אחרי החתונה. ולגבי הנמלים- גם אנחנו סובלים מאותה בעיה של נמלמלות ג'ינג'יות עם כנפיים שהחליטו שטוב להם אצלי בבית. דחוף לשים רשתות ולעשות כיבוי אורות בבית. הג'ינג'יות באות לאור. אצלי הם נמרחות על דלת הזכוכית מבחוץ. פויה

למעלה