באסה

shula30

New member
באסה

אחרי שהתוצאה ב HBA1C היתה כ"כ נמוכה/טובה, אני ביומיים האחרונים לא מצליחה לרדת מה 200...בלי שום הסבר. כמובן שאחרי שאני מתייאשת ונותנת עוד ועוד בולוסים אני נוחתת להיפו עצבני. לא ברור ומעצבן!!!

mickey15

New member
אז אל תתני כל הזמן בולוסים...

אם לדוגמא יש לך 300 ואת אוכלת ואת צריכה נגיד לתת בולוס של 10 יח' תני 10 יח'...אל תתני יותר... ואם יש לך היפו גם אל תאוכלי יותר מידי... כאילו תאוכלי פרוסה עם חומוס או במבה או שתשי חצי כוס עם שתיה מתוקה...וזהו...

לזר

New member
...ולהמתין 3 עד 4 שעות לאחר הבולוס

ורק אז לתקן, אם יש צורך. תוקפו של האינסולין המהיר הוא 3 וחצי שעות לכל היותר. אחרי זה אנו נשארים על הבזל בלבד.

אך ההורמונים ההורמונים

אין מה לעשות שליש שלישי
תסתכלי על רישומי הבדיקות שלך בשלושה ימים האחרונים. תצבעי בצבע אדום את ההגבוהים בצבע צהוב את ההיפו - ואז תסתכלי על המגמה שנוצרה. אם הערכים הגבוהים הם לפני הארוחה תעלי את הבזל. אם הערכים הגבוהים אחרי הארוחה כמובן את הבולוס. ניחוש פראי שלי זה יותר אחרי הארוחה אין מה לעשות בסוף ההריון היגעתי ל- 15 יח' אקטרפיד לארוחת בוקר מסכנה שכללה קצת!!! ברנפלקס וחלב

shula30

New member
שאלה

זה רק נראה לי מאד מוזר שפתאום זה בא ככה. לא ברור, או אולי כן.

לא זה לא מוזר

זה שאלה של שבוע הריון וכמות הורהונים שמשתחררת - גם אני זוכרת את זה ב-"אבל אתמול הכמות האינסולין הזו הספיקה למה היום לא?"

shula30

New member
נכון, אבל....

נראה לי בלתי הגיוני לחלוטין שתוך יום אחד הכל (!) משתבש. הלך לי כל הסופ"ש עם הקפיצות והנחיתות המטורפות האלה. מצב הרוח הזיפתי שליווה אותן בטח לא עזר. 15 יחידות על ארוחת בוקר נשמע לי ממש לא מופרך אחרי אתמול.

shula30

New member
מלחמה 2

או שכדאי לי שוב לפצוח במלחמה עם קופ"ח מאוחדת והגזירות המעצבנות שלה??? עד כמה עדיף בלינסון על האחרים? אם בכלל?

shula30

New member
השאלה שהומטה

הודיעו לי עכשיו מקופ"ח שהם לא נותנים לי טופס 17 למרפאה להריון בסיכון גבוה בבלינסון, ואם אני רוצה הם נותנים לאיכילוב או לתל השומר. יש דעות/המלצות על המרפאות האלה?

על תל השומר שמעתי שהיא אפילו עדיפה

באיזון במשאבות שווה לך לנסות, אני לא בטוחה שיש לבלינסון יתרון עליה.

shula30

New member
תודה

אני מניחה שהתשובה שלך מתייחסת גם לתחום הגניקולוגי... אני התלהבתי (בזכותך!) מהמוניטור, ואת זה הבנתי שאין בתל השומר. אני צריכה אותם הרבה יותר בשביל הגניקולוגי, כי ממרפאת הסכרת שלי (להבדיל מרופא הנשים שלי..) אני מאד מרוצה, ובעיקר, כמו שאת יודעת, מכירה את עצמי יותר טוב מכולם (לפחות עד לפני 4 ימים)

המלצתי - תתקשרי ותשאלי

גם לבלינסון - ותבררי מה הפרוצדורה גם לאיכילוב וגם לתל השומר ומה עקרונות הטיפול ומי הרופאים - אולי בבלינסון יסכמו להשאיל או להשכיר את המוניטור - למרות שזה נחמד אבל לא קריטי גם ככה יעשו לך מוניטור כל שבוע-שבועיים (אבל שוב גם את זה את יכולה לברר). בנוסף אני לא יודעת איך העוברון שלך שלי היה ישנוני (להפך ממה שהוא היום - פעלתן סופרדלוקס
אם העוברון שלך פעלתן ואת מרגישה אותו רוב היום זה שווה ערך למוניטור ואפילו עדיף
ואז אולי שווה לך לא לריב בשביל זה עם הקופה - ולשמור את הכוחות למלחמות יותר נחוצות

למעלה