באסה!!

AZ-Boy

New member
באסה!!

אנשים!! שאלה חשובה!! מה עושים כשמבואסים בטירוף? אינ כרגע במצב הזה... הסיבה לא משנה.. איך יוצאים מזה?? תעזרו לי בבקשה!!!!1 AZ

מה שאני תמיד עושה -

לוקחת את Wish You Were Here, של פינק פלויד ושמה בלופים תמיד מוציא אותי מהדיכי...

JUVENTINI

New member
ווטרס אכן מסוגל הכל

כבר ציינתי שהוא אלהים .. הוא אפילו משכח כאבים

ואם כבר בבריטים עוסקים אנו..

כשאני בביאוס אני שמה את- Rock n` Roll music האלבום הא-ד-י-ר של הביטלס...ומחכה בסלנות שיגיע- get back אבל כל השירים שם מעלים ת`מצב רוח!! אני יכולה להציע לך לראות ``חברים``. זה מעשי, ויש בטלוויזיה. גם אם היה לי יום חרא אני רואה לפני השינה וצחקת כל הדרך אל החלום הראשון! אה, אגב, אם אין לי כוח לאנגלית (קורה), אז מאיר אריאל אני גם שומעת. זה מרים לי את כל המורל מחדש! כי מה אני צריכה אתכל הליריות הזו? עם כל הסמליות אשר בינה לבינה? וכמה זמן יכול נואף פשוט להתחזות?? אנ חושזרת לבלומה!! לילדים, לשכנה!!

AZ-Boy

New member
בעיה

לשמוע שירים... במיוחד כאלה... רק מבאסים אותי יותר!!!!

Papi_n

New member
את לא במקרה בריטית מטורפת?

בעעעעעע..יש לי חבר שעושה אותו דבר.. זה פשוט נורא!! ואגב..את שומעת גירסה חיה של זה או את הרגילה??..אולי אם אני אקרא את המילים פעם זה יעזור..בינתיים יש שירים שיותר מרגיעים אותי. נתי

אני לא בריטית מטורפת

אני סתם מטורפת באופן כללי סתם אני שומעת את האלבום המקורי, כמובן... בגרסא חיה אני שומעת רק את Shine On You Crazy Diamond המחובר, וWish You Were Here שיש לי על P.U.L.S.E

למי אכפת ממך בכלל יא אגואיסט??

מה כל הזמן צריך לדבר עליך? אה? יא חתיכת חזיר אגואיסט!!! סתם סתם אני צוחקת :) הצעתי לך את ההצעה שלי, קבל אותה או לא, אישית מומלץ לקבל :)

Papi_n

New member
את כל כך מפסידה!

מיכלי יקירתי! אם אלו השירים היחידים שאת שומעת בגירסה חיה את מפסידה המון! הייתי מביא לך רשימה אדירה של שירים שחובה לשמוע בגירסה החיה. בל אופן, אביעד, לעזור לך אף פעם לא יהיה העיקר.. בינתיים תהנו מפינק פלויד ושיהיו לכולכם חיים יפים, באמת נתי

AZ-Boy

New member
זה הרעיון הכי טוב בינתיים שמישהו הציע כאן...

לא!!!!!!!

למעלה