באסה....

זה אני 25

New member
באסה....

לפני כשלושה חודשים נתתי לספריה העירונית בעיר הצפונית שאני גר בא את הספרים של זיו כהן שהיו לי "נגמר העוף אבל גם הקוסקוס טעים"... והיתר כארבעה או חמישה ספרים.. סתם הלכתי היום לקחת ספר ושמתי לב שהספרים אינם שאלתי את הספרנית והיא התחמקה מתשובה נראה לי שהם פשוט הבינו במה עוסקים הספרים ולא שמו אותם שבקשתי אותם בחזרה היא אמרה שהיא צריכה לארגן את זה ותרומות לא מבקשים חזרה אמרתי לה שהתרומה שלי היא לא לספריה היא בשביל אנשים שיקראו את הספרים האלה אבל אם הם לא נגישים להם אני מעדיף אותם בבית. סתם עיצבנה אותי....

ItsikH

Member
צר לי, הם לא שומרים ספרים
בלי קשר, פזרתי לאחרונה לא מעט ספרים ותווים להרבה מקומות וזה מחייב להשלים עם האפשרות הזו
אם כי כמה ספרי הסטוריה זכו לבית חם אצל אחד מחברינו בפורום

גם גולש

New member
באמת???

אין איזו אפשרות לתרום על תנאי: אם הם רוצים את הספר, הוא נשאר שם, אם הם לא רוצים הוא מוחזר לתורם? גריסה נשמעת אופציה כ"כ לא מתאימה...

הם לא בנויים לכך

לו יכלת היית משאיר אצלך. זה שהסכימו לקבל ממך, ממש לא בסדר אם לא היתה כוונתם להשתמש בהם. ספרים מזמן אינם "פרות קדושות", הם הפכו לעוד מוצר מן השורה, כמו ביצים.

white star

New member
בהחלט מרגיז

חשבת לפנות עם שאילתה לשר החינוך? (אם זכור לי טוב הוא ממונה גם על הספריות הציבוריות) נאמרו הרבה מילים יפות אחרי הפיגוע בברנוער, אולי הגיע הזמן להוציא חוזר שספריות יהיו גייפרנדלי עם ספרים בנושא.

למעלה