באסה...

• פותח הנושא bogz
  • פורסם בתאריך

Chaka M

New member
תראה..

אישית, אני לא מבין את הרעיון של השעון וכתיבה על היד.. זה לא שאתם זוכרים לעשות בדיקות, זה שקורה משהו שגורם לכם להזכר. בחלום אני מאוד בספק אם זה יבוא... לדעתי צריך להתרגל לשיטות הרגילות (כל פעם ששותים, כל פעם שיוצאים מחדר וכו..)

Variety

New member
MILD

לדעתי באמת, אם לא הולך שיטת ווילד, כדאי לנסות מיילד. אני רוצה לנסות את השיטה הזאת אבל משום מה אני מכבה מתוך שינה את השעון מעורר, אז לא הולך לי. אני מתכוון להשיג שעון חדש שבאמת יעיר אותי. לפני הרבה זמן, הייתי מצליח לקום בבוקר, והייתי עושה את שיטת מיילד, והיו לי בעזרת זה המון המון חלומות צלולים (מעניין למה הפסקתי?!). השיטה הזאת מאוד יעילה לדעתי, יותר מכל שאר השיטות למעט ווילד אם מצליחים. העניין במיילד הוא שלוקח זמן עד שמצליחים. נניח, אם כל יום נרשום חלומות, ונעשה מיילד, יכול להיות שיקח 10 ימים - שבוע, שלושה ימים, יום עד שנתחיל להצליח. אין זמן מוגדר, אצל כל אחד זה שונה. אני זוכר שלקח לי איזה חודש עד שהצלחתי, לעומת זאת, חבר שניסה כבר באותו היום הצליח. אבל ברגע שמצליחים בשיטה, אפשר להגיע לרמה שכל פעם שמנסים, יש חלום צלול. האמתי היא, שזה יותר מזה. בגלל שמתחילים להצליח, גם מתחילים עוד לפני ה4-5 שעות שינה חלומות צלולים טבעיים וזה מאוד מאוד נחמד, כי המוח בכל מקרה צלול, אז כשמנסים את המיילד - הוא כבר מספיק צלול כדי להיות כך גם בחלום, והסיכוי להצליח עולה.

alonbb

New member
שמתי לב למשהו מאוד מיוחד

אני מצליח להזכר בחלומות שלי רק באותו לילה שאני אומר לעצמי אני אזכור בבוקר את כל מה שחלמתי. הגעתי למצב שאני זוכר די טוב את החלומות מישהו יכול להסביר איך זה קורה? יכול להיות וזה משהו פסיכולוגי במוח

bogz

New member
אני בטוח שהשיטה מאוד יעילה

אבל אני פשוט לא מכיר אותה

bogz

New member
באסה...

קקה לי. אתמול, יום שישי, הלכתי לישון בעשר, עם שעון מכוון לארבע, בתקווה לנסות את שיטת הווילד, בכל מקרה, התעוררתי, החזקתי את עצמי ער במשך עשרים דקות, ואז חזרתי למיטה. ספרתי עד מאה עשר פעמים, התרכזתי בתיקתוקים של השעון, עברתי על שיר בראש, וכלום! לא נרדמתי ולא כלום. בסוף נרדמתי אבל אני לא זוכר את זה. בכל מקרה, לי, לא היה חלום צלול אתמול...

TheDUKE

New member
ענית לעצמך...

אני הצלחתי להעיר את עצמי בדיוק על השעון בשעה שרציתי לקום... בלי שעון ובלי מישהו שיעיר אותי, רק שיכנוע עצמי מלא... ומה שמיוחד שקמתי עירני לחלוטין!

Chaka M

New member
בקשר לאתר שלך

השרת מאוד איטי, ויש לו פרסומות. אם תרצה, אני יכול לאכסן לך את האתר על השרת שלי (בלי פרסומות, שרת מהיר מאוד באנגליה) אם הוא לא כבד...

Variety

New member
אתה יכול לשלוח לי פרטים במסרים?

אתה יכול לשלוח לי פרטים במסרים?

Chaka M

New member
גם לי זה קורה!

כל יום ראשון אני צריך לקום מאוחר, כי אני מתחיל ללמות ב- 10:30 (כן, כן! אני מתחיל יום קבוע ב- 10:30! נה נה בננה!). בכל אופן, תמיד אני מכוון את המחשב שישמיע לי איזה שיר בשביל שאני אתעורר, ואני מתעורר לבד 5 דקות לפני שהשיר בכלל מתחיל! בקשר לשאלה הקודמת, כן - בוודאי שזה פסיכולוגי. אתה מכניס לעצמך לראש משהו.

TheDUKE

New member
זה מהרגל אחי... אין קשר לחלום

ואני סיימתי ללמוד נה נה נה נה !!

Chaka M

New member
זה לא מהרגל...

זה היה בתחילת השנה מאוד, חוצמזה שלא נראה לי שאפשר להתרגל פעם בשבוע להעיר את עצמי. לא משנה =]

KEiN

New member
זה דיי קקה

גם לי זה קורה אני בתקופה האחרונה קם בדיוק 3 דקות לפניי השעון המעורר וגם אני מצליח לנחש את השעה במדוייק ,גם אם הפעם האחרונה שהסתכלתי על שעון הייתה לפניי 4-5 שעות...

וואו..נשמע מגניב! אז אתם רוצים ...

להגיד לי שאם אני יגיד לעצמי היום...שאני ידע את כל החומר לבגרות באזרחות מחר, ואני ידע את התשובות לכל השאלות...אז אני באמת ידע אותם למרות שרק קראתי את החומר רק פעם אחת....(בעצם לא את כולו, יש לי עוד שני נושאים) באמת אני ידע? מה אתם אומרים? אני ינסה את זה בכל זאת....לכו תדעו אולי באמת זה יעזור! ווא...זה יכול להיות מגניב, רק חבל שאני מוצאת את השיטה בסוף י"ב!

LucidGuess

New member
שמעי, זה לא כזה פשוט

באמת אם קראת את החומר, ואפילו פעם אחרת בלבד, אז הכל נמצא לך בראש, איי שם בתת מודע, אבל זה לא כזה פשוט ליגרום לזה לצוף למעלה מהתת מודע שלך לרמה כזאת שתוכלי להעזר בזה במבחן, בשביל זה את צריכה חלום צלול בצלילות גבוהה שבו תוכלי להגיד לעצמך שבזמן המבחן את תיזכרי את כל החומר, זה לא יבוא לך כל כך בקלות. לגבי השעון זה נכון, היתה תקופה מסויימת שהשעון המעורר שלי התקלקל, וכל לילה לפני שנירדמתי חזרתי שוב ושוב בראש שאני אתעורר בשעה מסויימת שרציתי, ובאמת בול באותה שעה תמיד הייתי מתעורר, לבד. LucidGuess

t@li

New member
זה באמת מגניב הקטע הזה,

שאתה יכל להוציא כל מה שנכנס לתת מודע שלך.. (אני יודעת שזה קשה, אבל זה אפשרי :) פעם ניסיתי להזכר איך קוראים לאיזה אחד, שאת השם שלו שמעתי פעם אחת, ובחלום הוא אמר לי שהשם שלו מתחיל בש´, והסתבר שקוראים לו שי.. ממש נגנבתי מזה

TheDUKE

New member
אחי גם לי יש מחר אזרחות...

תלמד!!! הקיץ קץ לא זה לא אותו הדבר בהצלחה במבחן!

למעלה