באסה

באסה ../images/Emo4.gif

איזה שיעור היה לי היום! (שיעור 11) שלוש פעמים (!) בשיעור, המורה הקלפטע שלי אמרה לי לפנות ימינה, ואני בשיא הריכוז מכניסה קלאץ' מאותת מאטה וכו' ובאה לפנות ימינה- אופס. בולמת אותי. אין כניסה. בפעם השנייה שעשתה לי את התרגיל, אמרה לי: בטוח בפעם הבאה לא תפלי, אבל נפלתי ובגדול. אני לא מצליחה גם לשים לב לכביש, למראות להילוכים ולקלאץ' וגם לתמרורים בצידי הדרך. אוףףף

shiri4886

New member
לא נורא...

את רק בשיעור 11... את בהתחחלה ! לוקח זמן להתרגל... גם המורה שלי עשה לי כמה פעמים את התרגילים האלו של האין כניסה ולא שמתי לב....פעם אחת הוא עצר אותי ...ואחרי שהוא עצר לא הבנתי למה...ואז הוא הראה לי תתמרור... זה שטויות...

פהpumiky

New member
חזקת את דברי שירי...

בסוף את תלמדי את זה...זו באמת רק ההתחלה..פשוט תהיי יותר מרוכזת... וכמו שהמורה שלי היה נוהג לומר מטעויות בסוף לומדים...

Superdror

New member
אני לא יודע למה המורה שלך

עושה את השטויות האלו. בטסטים בעבר היו מנסים להכשיל בן אדם בצורה זו בשביל לבדוק את עירנותו ואומרים לו להכנס למקום שבו יש תמרור אין כניסה או משהו בסגנון, היום כבר לא עושים זאת ואני לא מוצא סיבה לתרגל שטות שכזו. המורה שלך בטח יודע שהיום לא מנסים להכשיל בדרך זו ואני לא יודע למה הוא מתרגל את זה, מה הוא מנסה להוכיח אני גם לא יודע. דבר אחד אני כן יודע, מה שהמורה עושה לא מועיל ולא אומר שום דבר עליך או על יכולות הנהיגה שלך, זה גם לא בודק את העירנות שלך. אני מניח שאת נכנסת לשם לא בגלל שלא שמת לב לתמרור אלא בגלל שהמורה שלך אמר לך "ימינה" ואת אוטומטית מצייתת למורה. אל תתבאסי, בטח לא בגלל שכמעט ונכנסת באין כניסה. הילוכים וקלאץ ומראות, זה כבר עניין של תרגול, יהיה בסדר. דרור.

תודה חברים....

באמת שהרגשתי מבואסת, אבל אני מקווה שאצליח בשיעורים הבאים להיות ערנית יותר... כבר מעכשו נראה לי שאני מאלו שלוקחים מליון שיעורים עד הטסט.

פהpumiky

New member
אני לא מסכימה איתך....

זה לימודים מעבר לטסט...לדעת איפה מותר להכנס ואיפה אסור וככה למנוע תאונות מיותרות....המורה לא מלמד "רק מה שצריך לטסט" .

פרטנר

New member
עזוב סופרדרור.

במה שאתה לא מתמצא תשתדל לא לענות בנחרצות כזו. וכנראה שבהוראת נהיגה אתה לא מתמצא...

למעלה