באסה
(וגם לא..)

סמו יה

New member
באסה ../images/Emo10.gif (וגם לא..)

אתמול הייתי בסגירה ראשונה אחריי הסיוט עם הניתוח ועם התופעות שהבנתי שלא ממש אמורות לקרות החלטתי שאני לא סוגרת 5 גם ככה אני קצת סגורה גם ככה כבר הקאתי גם ככה דברים נתקעים וכל זה לפניי סגירה... ירדתי 6 ק"ג (כבר 7 נראה לי) בשבועות הראשון והשני והמשקל נעצר החלטתי שאני לא מסתכנת והודעתי לד"ר אבינוח לאחר כבוד - שאני לא מעוניינת בסגירה של 5 הוא סגר לי 4 ושלח אותי לשתות מים... עוד שאלתי אותו מה עושים אם המים לא עוברים והוא הגיב ככה שהבנתי שזה לא עומד לקרות כוס מים עברה כמו כלום, את הכוס השניה כבר סיימתי בדרך לאוטו, מתבאסת שאני לא סגורה.. (שמעתי שם נשים שאמרו אחריי הסגירה הראשונה, שהמים מטפטפים.. לא טיפטפו ולא נעליים...) הייתי ילדה טובה ונשארתי אתמול כל היום על נוזלים (למרות שהייתי ממש רעבה, מה שלא כל כך קרה מאז הניתוח ולחלוטין פסיכולוגי לדעתי) היום התחלתי בהדרגה לאכול - וכלום. הכל עובר כאילו לא קרה שום דבר עוד לא עברתי לאוכל אוכל, אבל לדעתי אני פחות סגורה ממה שהייתי בלי הניפוח (אני יודעת שזה לא הגיוני, זו ההרגשה) אז באסה, כי זה עוד שלושה שבועות לחכות להגבלה, וכי בא לי כבר תוצאות ולא באסה כי פסח, וזה הפחיד אותי בטירוף לסגור שבוע לפניי פסח.. ממיליון ואחת סיבות החלטתי שאני לוקחת את הניתוח הזה ממש ממש לאט, לא יורדת כמויות במהירות ומקשיבה לגוף אבל בא לי תוצאות... ההתאוששות מהניתוח היתה גהנום מטורף, ועכשיו שהתאוששתי כלום לא קורה
זהו, סתם הוצאת קיטור שיהיה סופ"ש רגוע וחג מעולה לכולם!

אופירA

New member
מנהל
עם "בא לי" לא מנהלים עסקים רציניים

עסקים רציניים מנהלים בצורה מחושבת. מנהלים בכירים לא נוקטים בגישות ה"בא לי" בעסקיהם. סגרת 4, כי לא לקחת סיכון - אשרייך ומה טוב חלקך. כל הנשים שיושבות שם במסדרונות ומדברות - רובן חולות נפש, עפ"י התכנים ששמענו שיוצאים מפיהן. אם המים מטפטפים אחרי סגירה, חובה לפתוח. מים חייבים לעבור חלק חלק חלק. נקודה. לכן אני ממליצה לשתות 3 כוסות, בשביל לוודא שזה באמת עובר חלק, ולא שהכוס השלישית תטפטף... נשים חולות נפש אוהבות את הדראמה של לרוץ בלילה למיון לפתוח חנוקות. לכן הן ממליצות על הגישה הזו. כל העסק של הנשים הללו, הוא ההתלהבות בהצגה שהן עושות במסדרון של אבינוח. פרט לאיזור הזה, החיים שלהם משעממים מאוד (כל היום הן בשירותים. ממש מעקף תריסריון!... אחת לכמה שנים הן נאלצות לעשות ניתוח חוזר בגלל תזוזת טבעת). אני ורוב יושבי הפורום הזה ממליצים על הגישה של המנהלים הבכירים והבוגרים, שהעסקים שלהם רציניים וחובקי חיים שלמים. שלב אחר שלב אחר שלב, כשהולכים על בטוח. בפעם הבאה תוכלי לסגור 6-6.5, וזה ממש לא רחוק מהסגירות הדראסטיות של 5 ו-7. סביר שאין הגבלה אחרי סגירה ראשונה, וטוב שזה לא התחיל לפני פסח. אם עוד לא עברת לאכול אוכל אמיתי, את לא יכולה לשער שההגבלה שלך כרגע פחות מאשר לפני הניפוח. וזה גם לא הגיוני. תני לזה שבועיים להתפתח, ולעצמך - להתנסות. ותזכרי - זה טבעת. כלום לא קורה בחודשים הראשונים. ואח"כ זה קורה כמו שצריך. אז אפשר לקטר ולהתעצבן עד שזה מתחיל לקרות. ואפשר לחכות בסבלנות מתוך ידיעה שמה שצריך לקרות קורה לך.

סמו יה

New member
"בא לי"

אני לא עושה עסקים, אני חיה וחלק מהחיים שלי זה דברים שאני רוצה, וחלק זה גם הוצאת קיטור זה לא אומר שאני רצה לדפוק על הדלת של אבינוח שיסגור לי עוד רק שאני מאוכזבת.. אין מה לעשות כמה שמנסים להתעלם מהאנשים במרפאה שלו, איפושהו זה מחלחל אין לי כוונה לעשות תהליך מהיר, בלי קשר לכן אנשים במרפאה או לא אין לי כוונה, כי לי באופן אישי, לא יהיה טוב תהליך מהיר .. אבל כעשיתי את הניתוח דימיינתי אותי יורדת במשקל, והכל היה כל כך קשה, והתנחמתי בזה שאוטוטו זה יהיה שווה את זה... אז אני מאוכזת, והוצאתי קיטור, וחזרתי לעצמי - כי גם לתת לבאסה מקום לפעמים זה חשוב... בכל מקרה, כרגע אני עם אוכל רגיל, ואכן אני לא סגורה אני מקווה ביום ראשון לקבוע תור לעוד חודש (זה מספיק זמן נכון?) לסגירה נוספת בנתיים כמובן נהנת מהעובדה שסדר פסח יהיה מלא מטעמים שחשבתי שאני נאלצת להיפרד מהם כבר (מעניין איך הטבעת תגיב לקניידלך, זה הדבר הכי עיסתי בעולם...) יש לי את כל הסבלנות בעולם (בערך) נכנסתי לתהליך הזה אחריי תהליך מחשבתי מאד ארוך ורציני, ואני לחלוטין מגוייסת - זמן זה לא מה שישבור אותי, רק שיש רגעים שקצת קשה, ורוצים קצת סוף.. קורה
שוב המון תודה על התשובות המושקעות והתמיד תמיד מאד מועילות... הידע שלך מפליא וכל פעם נותן לי עוד כוח, תודה וחג שמח

את לא לבד

שלא תביני לא נכון, אנחנו נותחנו באותו שבוע לדעתי, ואני גם סגור על 4, והמשקל שלי לא השתנה בשבוע האחרון... כל הזמן אותו משקל בדיוק.. כאילו המשקל מקולקל ותקוע על המשקל הזה. אני גם סגרתי על 4, ואני אסגור עוד אחרי הפסח (סתם כי בא לי) ולא לפני. אני חושב שהדרך ב"לקחת את זה בקלות" זאת הדרך.. היה לי גם שאיפה להיות היום פחות 30 קילו... אבל הירידה נספרת רק על 7-8 קילו פחות. בכל אופן, אני מסתכל על זה באופטימיות לבנתיים.. שיהיה בהצלחה בפסח.. ואל תתייאשי, הכל לטובה.

GreyWarden

New member
אימצתי לי כלל נהדר

לא להקשיב לאנשים בתורים לאבינוח. אותי מעניין הגוף שלי ואני משתדל להקשיב רק לו (משום שאני היחיד שיכול לדבר איתו). אל תתעסקי בספקולציות. רק את והטבעת קיימים, דברי איתה ודברי עם עצמך ויהיה טוב. יש בעיה - פני בפורום, כבר התרשמתי שמדובר באנשים שמבינים עניין ולפחות מאד משתדלים לענות באחריות. כמו שאני חוזר ואומר סיכויי ההצלחה בניתוח הזה סטטיסטית הם גבוהים. מכיוון שלכולנו יש הפרעת אכילה טרם הניתוח כנראה שהיא עושה את שלה. תסמכי עליה ועל עצמך ויהיה טוב. אגב, כלל ה"שונות הבולטת" - אם היית מנסה להבין משהו על מהלך ההיסטוריה האנושית רק מקריאת עיתונים, היית למדה שהחיים הם רצופים אסונות, רעידות אדמה, אונס ורצח. אלא מה, זה לא ככה, זה פשוט מה שמעניין ומושך תשומת לב. ובהתאם ובמקביל, המקרים שמרגישים צורך לדבר על עצמם בתורים של אבינוח כדי שכולם ישמעו הם לרבו נציגים מצויינים של כלל ה"שונות בולטת". תתעלמי. וורדן

סמו יה

New member
אני חושבת שלא ממש הייתי ברורה

זה לא שמיישהי שעברה מזמן את הניתוח אמרה שהמים צריכים לחלחל זו מישהי שגם, זו היתה הסגירה הראשונה שלה היא דיברה שם עם עוד אנשים ואני, שמכירה כבר את התור של אבינוח כי מישהו קרוב אליי עבר את הניתוח, שקעתי בכוח בלימודים, כדי לא לשמוע את שיחות המי הקיא מה ולמה.. בקיצור, הן ניהלו שיחה שקצת קשה היה להתעלם ממנה וכולן אמרו שהן אוכלות פחות או יותר הכל (לפניי הסגירה) ואז היא נכנסה ויצאה, ושאלו אותה איך זה (השתיית מים) והיא אמרה שזה מוזר.. כי זה מחלחל/מטפטף אז היה נשמע לי כאילו ככה זה אמור לקרות (לא שיהיה קשה שהמים יעברו, אלא שהם יעברו בצורה שונה) כשנכנסתי לד"ר אבינוח וביקשתי שיסגור לי רק 4, הוא הגיב בחביבות כתמיד, אבל אני כבר נכנסתי לסרטים של מה הוא חושב וכו'.. כשראיתי שהמים עוברים לי כתמול שלשום.. פשוט קצת התבאסתיי .. תודה שוב, על התגובות חג שמח

קובי d1

New member
לסמו יה

קראתי פה בפורום על השיחות שמתנהלות בחדר ההמתנה של ד"ר אבינוח . לא חייבים לשמוע את כל השטויות שאומרים שם. עדיף לא לשמוע את מה שמדברים ובעיקר מדברות ,כל החכמות שסוגרות סוגרות מקיאות ומקיאות ,עובדות על הרופא שהסגירה בסדר והן מצליחות לשתות את 3 כוסות המים אני מבטיח לך שלא רחוק היום ואותם חכמולוגים /ות יכנסו לניתוח נוסף ,בגלל החלקת הטבעת ויסבלו מצרות שנגרמות בגלל אי קבלת הויטמינים שהגוף נדרש להם טוב עשית שביקשת לסגור רק 4 \אל תעשי חשבון למה שהרופא חושב ,הגוף שלך הבריאות שלך ,ורק אתת תחליטי כמה לסגור ומתי. הרבה בריאות קובי

סמו יה

New member
תודה

חלילה לא מתייאשת אני די בטוחה שהחלק הקשה עוד לפניי ולא יכולה להרשות לעצמי להתייאש אבל המשקל התקוע.. באמת נראה כאילו התקלקל :) עד כמה שהבנתי בכל מקרה אין מה לסגור עכשיו כי צריך לחכות שלושה שבועות לפחות... יהיה טוב :) חג שמח

למעלה