באסה לי..

ציפורוש

New member
באסה לי.. ../images/Emo10.gif

קיבלתי עבודה לשבוע באיזושהי חברה (סתם, בתור עציץ בקבלה), ואחד השיקולים המרכזיים שלי היו שזה מטר מהעבודה של עמי ואני אוכל לאכול איתו צהרים, ומכיוון שכל תחילת השבוע הוא היה במילואים, בניתי על היום לצהרים, ופתאום היום כל הבנות שיכולות להחליף אותי לחצי שעה (ואני לא יכולה ללכת בלי שיחליפו אותי) עסוקות ובפגישות וממהרות, ואני פה מבואסת להחריד, וכבר הודעתי לעמי שיאכל לבד כי אין לי מושג מתי מישהי תתפנה, והזמנתי לי בורגר ראנץ לאכול בקבלה (ומצידי שהרוטב יטפטף על המקלדת)

אתי@

New member
אז תאכלו ביחד ארוחת ערב ../images/Emo13.gif

סתם סתם סתם אני יודעת שזה ממש כיף להיפגש ככה פתאום באמצע היום, בשעה שאתם בדרך כלל לא רואים אחד את השני ("מה, ככה אתה נראה כל יום ב-1 בצהריים?"). לפחות את מתנחמת בבורגר-ראנץ´

kisses

New member
היי ציפי אל תתבאסי אני מכירה

עבודות מסוג זה והן הכי משעממות הכי טוב זה לקחת ספר טוב וזהו.

שמופית

New member
קבלי ../images/Emo24.gif לניחום.....

אני מכירה את ההרגשה הזו, כשתוכניות לא מסתדרות כמו שרוצים
ויש משפט חכם שאומר "החיים הם מה שקורה בין התכנונים"... אז תתעודדי ושיהיה לך בתאבון עם ה

ציפורוש

New member
תודה מתוקות ../images/Emo140.gif

ועוד נחמה שלי (נחמה/נקמה) - אני מתכננת לנו את הטיול בחודש הבא ואני מדפיסה פה המון המון חומר מהאינטרנט, על חשבון הברון

../images/Emo7.gifאפשר להצטרף לבאסה?../images/Emo8.gif

הרגע בעלולי התקשר לבשר לי שמחר בערב שולחים אותו לחו"ל מהעבודה.... אני נשארת לי כאן בודדה וגלמודה... (טוב נו, לא צריך להגזים... אבל עדיין... לא רגילה כבר להיות בלעדיו...)...
אז אולי אני אפגש איתך על המקלדת ושתינו נאכל איזה בורגר ראנץ´ עצבני?!?........

צילולה

New member
למקרה שצרות של אחרים יעודדו אותך

אני מ-ש-ת-ג-ע-ת מגעגועים!!!! אני לומדת בב"ש,ואנחנו משכירים פה דירה.ניר עובד במרכז,ואם הוא ישן פה הוא צריך לקום למחרת ב-5 בבוקר וזה הורס לו את כל היום. שנה שעברה הוא היה ישן איתי פעם אחת באמצע שבוע,ואת כל הסופ"ש. השנה,אחרי שהתחתנו החלטנו שיום אחד באמצע שבוע הוא יגיע אלי,יום אחד אני אסע אליו (להורים שלו) ואת הסופ"ש נהיה גם ביחד. רק שזה לא ממש יוצא.... אז ראיתי אותו בפעם האחרונה במוצ"ש,ואני לא יכולתי להגיע כי סיימתי מאוחר כל יום,ואתמול הייתי אמורה להגיע אליו,אבל בגלל סידורים של חידוש החוזה של הדירה,פספסתי את הרכבת ועשינו חישוב שאם הייתי עולה על האוטובוס/רכבת הבאים הייתי מגיה אליו רק באיזה 7:30 בערב, ולמחרת קמה ב-6.., כך שזה לא היה ממש חכם[וויתרנו על הפגישה מתוך ידיעה שהיום הוא מגיע אליי. ואני כל כך מתחרטת של נסעתי בסוף!!!איו שטות!!!אני מתגעגעת!!! ועכשיו הוא התקשר להגיש לי שכנראה שהוא יפספס את הרכבת הקרובה,והוא יגיע רק שעה אח"כ.... באסה לי... בכל מקרה, תוכלו לאכול יחד ביום אחר,ובעוד הרבה ימים אח"כ,וזה יהיה הדבר הכי נחמד שיכול להיות!!! אל תתבאסי!!!

אוי צ´ילולה מסכנה!

זה נשמע ממש נורא! בלתי נסבל! הייתי משתגעת מזמן במקומך!!! איך אפשר לחיות עם רמת געגועים תמידית כזאת?!?!? (אופס! לא התכוונתי "לעודד" ככה.... מצטערת....)

צילולה

New member
בקושי...../images/Emo4.gif

כאילו חזרנו לשנה הראשונה של החברות,שהיינו רואים אחד אתהשני רק בסופ"שים בגלל הצבא.. אני די משתגעת..במיוחד בשבוע האחרון,שבו לא יצא לנו להיפגש גם באמצע השבוע...בד"כ אנחנו נפגשים לפחות פעם אחת באמצע השבוע וזה מעביר מאד מהר את כל השבוע,כי את מחלקת אותו ללפני ואחרי.. כמו שאמרתי,אני חושבת שיותר אני לא אעשה את השיקולים האלו של אני אגיע מאוחר,כי עדיף לי השעתיים שנהיה ביחד לעומת הכלום.. מה שכן,מרוב הגעגועים,אנחנו משתדלים שלא לריב כשאנחנו כבר כן ביחד,כדי שלפחות ננצל את הזמן כמה שיותר טוב! ושנה הבאה,גם אם אני אמשיך ללמוד בדרום,כבר נעבור למרכז!יש גבול לכוח הסיבולת שלנו...ולפחות נהיה גם קרובים לכל החברים!!

למעלה