באסה להיות חסה ...

Night-Girl

New member
באסה להיות חסה ...

דפקו אותי עם הטיול של יניב ובספטמבר אני לא יכולה לבוא... זה לא פייר! ובכלל אסור לי לרקוד אני ושפיצר נקים מועדון נכים

Dshira

New member
לאיזה מהם?

(אם אפשר להתערב בנושא שלא קשור אלי) :)

Dshira

New member
כן,

אני כבר רשומה... היש סיכוי שאראה אותך שם?

Palalolito

New member
אתם דפוקים !

חבל על הכסף שלכם... את זה אני לא יכתוב בפורום של יניב מטעמי נימוס אבל... פסטיבל הסלסה של זהר זיו החבילה הכי יקרה שלהם עולה כמו הכי זול אצל יניב והכל יותר מקצועי והמלון פי 2 יותר רמה וזה גם חברה מכל הארץ - 15 בתי ספר, כמו בקונגרס. עכשיו יש שמועות שהוא מביא את אלכס דה סילבה... עם או בלי זה עדין יותר שווה מהטיול של יניב שתהיהי בטוחה שהסדנאות שלו חרא כי לדוגמא, אבי, אביחי ואויטל זהם המדריכים הכי טובים שלו לא יורדים וכן יגיעו לפסטיבל ושלא יספרו לך לוקשים על האסקייפ וכאלה...

הפסטיבל של זוהר זיו

באמת הרבה יותר שווה
וגם ידעתי את זה מההתחלה ובגלל זה החלטתי שאני לא הולך
הייתי הולך לפסטיבל של זוהר זיו (אני מאוד רוצה) אבל יש לי בעיה
זה נופל בדיוק על הימים הראשונים של הלימודים וזה בעיה..

Dshira

New member
איי נו

אני יודעת, אם הייתה לי אפשרות הייתי נוסעת לשל זוהר זיו, מכיוון שכרגע בא לי לנסוע לאילת, ככה אחרי השחרור אז אני "תופסת טרמפ" על הטיול של יניב, בכל מקרה אני לא נוסעת בשביל הסלסה כי אני לא מתכוונת ללכת לרקוד כל הזמן, אני באה כדי לנוח ולבלות כי יחסית זה לא יוצא יקר בשביל חודש יולי, אם עד ספטמבר אני אמצא עבודה ויתאפשר לי לבוא אני אלך גם לטיול של זוהר זיו והפעם בשביל הסלסה, מה לעשות שלא לכולם זה מסתדר.... ושפיצר, תפסיק לשכנע אנשים, כל אחד יעשה מה שבראש שלו ומה שנוח לו, גם אם מאוד רוצים לא תמיד זה מתאפשר אז תתחיל להרגיע עם הקטע הזה כי נמאס לי לשמוע אותך מדבר על הטיול של זוהר זיו לעומת של יניב ילון, אנשים יעשו מה שהם יכולים.

Palalolito

New member
סבבה

אם בא לך לבזבז את הכסף שלך על טיול מסריח רק בגלל שזה "זול לעונה" אני מאחל לך בהצלחה זה מתגמד ליד הספטיבל שיהיה בעצם "קונגרס-2 II". הרי ברור לי שתהני ותכנסי ותרשמי "היה טיול פצצה" וכאלה אבל רק תדעי לך בפנים ששרפת את הכסף שלך סתם ואנחנו בספטמבר נהנה יותר... (פני אלי באיציק אני יספר לך עוד דברים מעניינים בנושא שימחישו לך את הסיטואציה...)

למעלה