באסה להיות חסה!!

dana19il

New member
באסה להיות חסה!!

המשפט הזה ישאר איתי לאורך כל השירות הצבאי שלי, בו אני משרתת כפקידת ראש ענף, אך המפקדת שלי - יש לה דרישות בשמיים!! תגידו תודה שיש לכם בוסים ולא מפקדים - אני לא רק פקידה - אני גם בייביסיטר לילדה שלה כשהיא מביאה אותה למשרד, אני צריכה לקבוע לה תורים למרפאות , לפקסס לה משהו אישי.... אני רק פקידה, למה לעזעזל היא הפכה אותי למשרתת שלה?

limor1975

New member
את באמת חושבת שבאזרחות

אין דברים כאלה
גם אותי מרגיז:
שאני צריכה להדפיס לאשתו של הבוס שלי דברים (כי המזכירה שלה לא מדפיסה טוב באנגלית...)
שצריך ללכת לשלם לאשתו את רישיון הרכב או את התשלומים של הבית שלו או תשלומים לאוניברסיטה של הבנות שלו..... (מה הן משותקות
הן לא יכולות להזיז את הת&ת שלהן
)
שצריך להזמין טיפול לרכב שלו
שצריך להזמין לבית שלו מים מינרליים ומה לא
אין מה לעשות........ כמו שאמרו אבות אבותינו: "זה מה יש...." סוף שבוע נפלא לימור

enicegirl

New member
איזה ניצול ../images/Emo123.gif

ללכת לשלם רשיונות ודברים שהם שייכים לו באופן פרטי בלי קשר לעבודה? זו באמת חוצפה!! אני יודעת שקיימים מקרים כאלו, לצערנו אין לנו מילה בענין...

limor1975

New member
פעם שניסיתי לפצות את פי אז....

התשובה היתה עוד יותר מעצבת... משהו בנוסח של: "אני משלם לך על הזמן הזה אז מה זה משנה לך מה את מדפיסה
"
טוב שהוא לא נותן לי להדפיס את הספר טלפונים.... מה זה משנה מה אני מדפיסה
הוא הרי משלם לי על זה....

sheda0ktana

New member
תגידי לו שבאת לעבוד בחברה ולא אצלו

או שתבהירי לו שעל כל סידור פרטי שאת עושה בשבילו את עושה גם סידור פרטי בשביל עצמך, כי הוא משלם לך על הזמן הזה, אז מה זה משנה מה את עושה?

yoyo10

New member
לפעמים הבוסים מביאים את הילדים

הקטינים שלהם שזה דווקא נחמד מאוד ככה יש גיוון אני יושבת איתם עם האתר של הופ

pomelit

New member
את יכולה להגיד לו שיעשה מנוי

בקידין בתפוז
יש שם הפעלות חמודות

yoyo10

New member
באמת שזה היה בניסיון חיינם הייתי

נכנסת. אני חולה על אתרים של ילדים זה מעביר את הזמן בצורה טובה

מצד אחד ומצד שני

אני הייתי שנתיים מזכירה של לשכה משפטית של מוסד ציבורי (לא אפרט איזה..) מצד אחד סבלתי כי גם אני הייתי ביביסיטר וכו.. אבל מצד שני למדתי ממנה המון, המון כי אני הייתי אז עדינה וחלשה אבל בגלל שהייתי במחיצתה אז למדתי ממנה להיות קצת יותר "ביצ'ית" וקצת יותר להשיג דברים בחיים וקצת יותר להשיג דברים שמגיעים לי.. בהתחלה אמרתי לעצמי איזה מניאקית היא ואיך היא כל הזמן דורשת דברים לעצמה ופונה לכל מיני אירגונים כדי לדאוג לעצמה ומשיגה לעצמה הנחות בארנונה (שאכן הגיעו לה לפי החוק) ומשיגה לעצמה ומשיגה ומשיגה.... ובסוף למדתי ממנה והיום אין סיכוי שיגיע לי משהוא ולא אשיג אותו ואין סיכוי שארצה משהוא ולא אלחם עליו..

למעלה