באסה או קלאסה?

LetThereBeLove

New member
ראיתי את זה ../images/Emo5.gif

הכתב מטומטמם ואפשר לראות את זה גם על פי הכתבה על woman של לנון...

A m i t HR

New member
אוקיי...

קראתי את זה לפני כמה דקות. קראתי. גחגחתי. התעצבנתי! מה הוא דפוק?! התחלתי לקרוא את התגובות שם עוד יותר התעצבנתי אז יצאתי... לא שווה תגובה אפילו.

Girl Of Sun

New member
איזה כתב מטומטם../images/Emo4.gif

לא יצא לי לראות את זה בעמוד הראשי, ועכשיו שראיתי אוף זה מרתיח... התגובות רובן דווקא היו לעניין

sok777

New member
תרגעו, לא שווה להתעצבן בגללו

הוא הטיפש בעצמו. נכון שאנחנו מתים על אואזיס ובטח כמו שהוא מכור נגד אואזיס אנחנו מכורים בעדם. אבל בכל זאת, ניסיתי להיות אובייקטיבי ואני פשוט מסתכל והוא כותב שטויות. נכון, נואל השתמש באלמנטים בכל מיני שירים כמו האקורדים בפתיחה של אימג'ן. מנגינות ותווים הוא בטח לא גונב. חוץ מזה, שנכון שפה ושם נואל לקח ריפים וכאלו, אבל לא העתיק שיר שלם ובטח שהוא כותב בעצמו והוא מלחין מצוין. חוץ מזה, נכון שליאם ונואל לא גאונים ואמרו דברים טיפשיים בעבר אבל הוא הגזים בקשר לזה בענק. ובקשר לוונדרוול? אני אפילו לא אגיב. שיר גדול שכפי שהוא הבין בשורה האחרונה, נועד להיות להיט, בגלל זה אין בו המון אקורדים אבל מצד שני הוא סוחף כמו שהוא כתב, יש בו רגש והוא שיר גדול. סתם טיפש.. לא צריך להתייחס. ובאמת שהייתי הכי אובייקטיבי.

Noelit

New member
וואו. אתה כל כך צודק!

פשוט אמרת כל מה שרציתי להגיד. כל כך מסכימה. ואני חושבת שבנאדם שלילי לא צריך להיות כתב. רואים שהוא בא מראש בגישה שלילית לאואזיס. הוא בעצמו ציין בתחילת הכתבה שהיו לו חברים שנהנו מהמוזיקה. מה זה משנה בעצם אם הם גאונים או לא, אם אנשים נהנים מהמוזיקה? זה באמת מה שחשוב.

ORBITTE

New member
וואי.. הוא טמבל בעצמו!

אפילו לא המשכתי לקרוא ת'חרא שהוא כותב...=\\\

oasisforever

New member
כתב באמת מיסכן

לא הבנתי איך הוא הגיע למצב בחיים שהוא כותב דברים על הלהקה הכי טובה בעולם ושיר שבערך משמיעים אותו עד היום הכי הרבה באנגליה

למעלה