באנה, קטעים איתך

באנה, קטעים איתך

יש לי נטיה, שכשמספרים לי על בן אדם מסויים אני חייבת לדמיין לי אותו בראש, זה משהו בתת מודע כזה. נגיד הייתי לפני כמה זמן באיזה שהוא מקום וראיתי מישהו שספרו לי עליו הרבה זמן וכל הזמן דמיינתי אותו בצורה מסויימת, ואז אמרו לי: זה X. והייתי בשוק. מה ?? אני דמיינתי אותו פשוט אחר. גם בפורום, את חלקכם אני מדמיינת- לא רק מבחינה חיצונית, אלא מבחינת מי אתם וכו`. רחוק- געגוע!!! ממש היממת אותי- אתה בן 20 בורח מהצבא וחב``דניק. ואו!!! סליחה שאני כ``כ מתרגשת מיזה, פשוט זה לא כ``כ מתאים לי לצורה שאתה כותב, לא יודעת להסביר... יום טוב לכולכם- שגי. B-p

zipihersko

New member
אבישג יקרה

שמחתי לקרוא את מה שכתבת משום שאני די דומה לך בעינין, שאני מדברת עם מישהו מסוים, הרבה מאד פעמים אני גם מדמינת את אותו אדם, לא מבחינה שלא ניראת לעין את יודעת... אלא בגלל שכמדברים עם בנאדם זה נורא מסקרן מי נמצא מאחורה. ובזמן האחרון זה קורה לי המון ,עם אנשים שאני מדברת איתם בצאט,וזה די מעצבן את יודעת למה??? כי יש כאלו שלא כמוני ולא מעניין אותם איך השני ניראה,ואם אני שואלת לפעמים איך את או אתה ניראה או במקראים מסוימים אם אפשר לדבר בטלפון,אז ישר חושבים,מה היא משוגעת למה לה לדעת איך אני ניראה וכו, אבל זה מסקרן ... וגם לי קרה שדיברתי עם אדם מסוים הרבה ופתאום שנפגשתי אמרתי לעצמי,וואו ככה הוא ניראה וכאלו... שלך לימונית

למעלה