באמת תודה

mannye

New member
באמת תודה

לתומי חשבתי שזה פורום של אנשים שאוהבים לרחף, אבל על שאלה תמימה של מישהו שרוצה להתחיל לרחף אף אחד לא יכול לענות? לנהל השמצות ואיומים לעומת זאת הולך כאן בכיף. אז שוב אם יש בפורום מישהו נחמד מספיק בשביל לענות-איך אפשר לתאם קורס מתחילים באול-דונייז בתורכיה זה יהיה ממש נחמד...

אני, אני, אני, "נחמד מספיק" לענות

בדף הזה יש 62,000 קישורים לדפי מידע על רחיפה באולודניז. לא מכיר ולא שמעתי על ישראלי שלמד קורס בסיסי שם. והנה קישור ישיר להודעה מתוך הפורום הזה, קצת יותר למטה, על יציאה לאולודניז. טוס בזהירות. בהצלחה. תהנה. המקום מדהים.

../images/Emo23.gif"באמת אתה לא רציני"

סלח לי על הציניות, אבל אין אינטריגות בענף שלנו נקודה. אינני מבין מדוע אתה רוצה ללמוד בטורקיה, אבל באולודניז אין ביה"ס לרחיפה. המקום מלא בטנדמים קורסי SIV ו"סתם" רחיפות כף שהמרחפים מכל העולם מבצעים שם. אם אתה באמת רוצה ללמוד לרחף בבטחה ובכף? פנה לעגור מועדון לרחיפה המתנהל ברצף מאז 1977. אתה מוזמן ארנון הר לב עגור הכתובת של מועדון עגור 03-5067467 03-6580144 [email protected] Agur.ccc.co.il

mannye

New member
תודה ארנון

לא התכוונתי להעליב אף אחד, פשוט ראיתי בפורום לאחר כתיבת השאלה דיונים בשפה לא כ"כ סימפטית לגבי ביטוחים. גם אני כמו מרבית האנשים שכבר בענף רק רוצה לרחף לי בכיף, האם יש קורסים בסיסיים כל הזמן? אהיה בקשר בקרוב ותודה

ziv98

Member
עמוד הבית של רוח הקודש

www.holywind.net קרא המלצה של חבורת מרחפים חסרי אינטרס (הם לא מפעילים בי"ס) "לכל השאלות לגבי איך מרחפים איפה מרחפים? עם מי מרחפים? וכמה שוקל פיל אפריקאי בוגר.... נא לפנות לבתי הספר לרחיפה בישראל אנו ממליצים בחום וגם כשקר לזכור שרצוי להישאר בחיים. על מנת להצליח לשרוד את הספורט, כדאי והכרחי ללמוד באופן מסודר, מלא ושלם, בבית ספר לרחיפה שאפשר לסמוך עליו אל תתפתו לעשות קורס מזורז בארץ נידחת, גם אם טסתם על פנטום בצבא לא להיגרר לטיסת "תביא לי אני כבר יודע", ולעולם אל תבחרו במורה שמדבר קצת אנגלית"

למעלה