באמת תודה לכם!!!!!!!!!

פלשתיני

New member
באמת תודה לכם!!!!!!!!!

מה קרה אתם שותפים בקזינו ביריחו? אתם לא מבינים מה זה להיות פלשתיני. אין לחם אין חומוס אין עבודה בשר שכחנו מה זה אבל הראיס? רק הכיסא שהוא יושב עליו אנחנו צרכים ארבע שנות עבדות כדי לקנות אותו. כל יומיים נוסע לחול יודע שאם יפסיק את המלחמה לא יקבל כסף לפחות החמאס לא מוציא את העניים עם הכסף שלו לפחות מנסה לעזור לנו עם חשבון הבנק שלו ושל גבריל ושל דאחלן אפשר להאכיל את הגדה ועזה מאה שנה ואתם יפי הנפש כנראה שאתם מתפרנסים מה"שלום"אם יפרוץ שלום ממה תתברנסו? אולי בגלל זה אתם מנסים לשמור על ערפת. מה נעשה הפגנה? אתמול תפסו אחד גונב ארגז עגבניות הוציאו אותו להורג אתם יודעים על זה? סוהא בצרפת למה לא הדם שלה כחול הילדים שלי לא שווים כלום? אני רוצה שלום ? אני רוצה עבודה ולחם לילדים קודם כל עוד המאםיונר יהיה בשילטון לי לא יהיה מה לאכול נכון אני עצבני אני רוצה להפגין במקום לתת לו אבן בראש לערפת כל מה שנשאר לי זה לזרוק עליכם אבנים. רוצים לעזור לנו תעיפוווווווווווווו את המאפיונרים לא אכפת לנו כבר שיהיה הג´יהאד החמאס עדיף לנו לפחות הוא מחלק את הכסף שווה בשווה אבל מה כנראה שאם ערפת ילך לא תהיה לכם עבודה אתם יודעים מה אולי אתם צודקים הרי לחם הכי חשוב שלום תעשו על חשבונכם לא על חשבונינו רוצים את ערפת קחו אותו עלק חושבים עלינו יוסי שלכם מדבר במרץ על ערפת אם יצליח לערפת יהיו 15 מסוקים אבל לנו לא יהיה שוב מה לאכול............... ואל מי אתם חושבים שנבוא בטענות האאאאאאא? אליו הוא יהרוג אותנו כאילו אנחנו כלום כמובן נתחיל לזרוק עליכם אבנים שוב. שלום מעניין אותכם? אולי אם תהיו רעבים תבינו את האמת. הפלשתיני

El Duche

New member
נכון, באמת קל יותר.

כל מה שאתה אומר הוא לא חשוב ולא רלוונטי. איננו (זה כולל אותי ולפחות אדם אחד המשתתף בפורום זה) מתחשבים בדעתך. אנו חפצים רק בפתרון שיטיב עמנו, לא פתרון "צודק" או פתרון שטוב גם לכם. אתם בתחתית סדר העדיפויות. הנכם מתרד טבעי - חלק מהצרות שבאו עם הארץ (ביצות, חולרה, תורכים, אנגלים ואתם). אין טעם להתווכח איתך כי איני יכול לשכנע אותך בדעותי ואתה לא תוכל לשכנע אותי בדעותך.

למעלה